ES (IV reichas) seka okrainos pėdomis: dabar ten žudomi politikai už tai, kad jie buvo prorusiški

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-05-16 00:22:00, skaitė 1083, komentavo 11

ES (IV reichas) seka okrainos pėdomis: dabar ten žudomi politikai už tai, kad jie buvo prorusiški

ES (IV reichas) seka okrainos pėdomis: dabar ten žudomi žmonės už tai, kad jie buvo prorusiški…

 

Slovakijoje buvo pasikėsinta į ministro pirmininko Roberto Fico gyvybę. Užpuolikas sulaikytas.

 

Robertas Fico yra vienas iš nedaugelio nepriklausomų politikų Europoje, kuris nepritaria karinės pagalbos teikimui Kijevo fašistinei chuntai.

 

Su 99% tikimybe, pasikėsinimas nužudyti yra susijęs su Fico politine pozicija dėl karo okrainoje.

 

Mano mintys dėl pasikėsinimo į Slovakijos ministrą pirmininką.

 

Kaip daug neslėpdamas sakė „Sky News“ kanalas, „jis buvo per daug prorusiškas... ir todėl tai nenuostabu“.

 

Tarsi užsimindamas, kad jei nebūtų buvęs prorusiškas, būtų valdęs ir gyvenęs ramiai. O jei esi prorusiškas... gauk kulkas į krūtinę ir skrandį. Tai yra, jie jau ne tik kad nesistebi, bet ir nesislepia. Tai, kad jie žudo už tai, kad yra žmonės prorusiški.

 

Tačiau anksčiau tai įvyko okrainoje. Dabar tai išplito į IV reichą (ES).

 

Ir tai yra dar vienas ukrainizacijos etapas (labai pavojingas procesas). Ir po jo seks dar vienas transformacijos etapas. Etapas, kuris jau vyksta okrainoje.

 

Tik paskui nereiktų rėkti „o mus už ką?“...

 

P.S.

 

Anglosaksai visada arba žudo, arba paperka. Šį kartą politiko papirkti nesugebėjo.

 

 

Pasikėsinimą į Fico įvykdžiusį slovaką, vakaroidinių fašistų „žiniasklaida“ jau dabar vaizduoja kaip nelabai psichiškai sveiką žmogų. Nors ginklas, iš kurio jis šaudė, priklauso jam. Na, tai yra, licencijas išduodančios institucijos šį asmenį laikė vertu turėti ginklą.

 

Sakoma, kad nusikaltimą įvykdė Juraj Cintula, liberalų partijos „Progresyvi Slovakija“ (ši struktūra yra labai įdomi. Ji laikosi labai agresyvios pozicijos prieš Rusiją ir todėl Fico jiems atrodė kaip kliūtis. Be to, pažangioji Slovakija taip pat aktyviai stumia LGBT darbotvarkę, pasisakydama už tos pačios lyties asmenų santuokas ir skatindama gėjų paradus. Fico buvo labai uolus jų priešininkas) šalininkas. Jis labai kritiškai vertino Fico politiką ir ne kartą jį keikė socialiniuose tinkluose.

Taigi viskas eina iki to, kad dėdę padarys psichiniu ligoniu, o tada jis tyliai ir nepastebimai mirs savo palatoje, tarkime, nuo infarkto, juolab kad vyrui 70 metų ir tai atrodys natūralu.

 

Beje, saloreicho internetinėse platybėse tvyro toks džiūgavimas dėl to, kas įvyko, kad net skaityti baisu. Fico okrainiečiams atrodė kaip kliūtis jų europietiškai laimei – jis blokavo daugybę proukrainietiškų iniciatyvų.

Dabar daugelis linki jo mirties ir klausia, kada bus nušautas ir Orbanas.

 

 

P.P.S.

 

Slovakijos žiniasklaida, pateikdama nuorodas į vietos valdžios šaltinius, praneša, kad Fico išgyvens. Jis ligoninėje, laukia operacijos. Linkiu šiam sąžiningam politikui kuo greičiau pasveikti.