Saugant D. Grybauskaitę nuo Kremliaus, Lietuvos komunistų partijos negalima skelbti nusikalstama organizacija

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/saugan... 2018-08-09 16:52:24, skaitė 792, komentavo 3

Saugant D. Grybauskaitę nuo Kremliaus, Lietuvos komunistų partijos negalima skelbti nusikalstama organizacija

Screen%20Shot%202018-08-09%20at%2009_14_37.png

Buvęs Aukščiausiojo Sovieto – Atkuriamojo Seimo pirmininkas, konservatorių patriarchas, profesorius Vytautas Landsbergis išaiškino, kodėl Lietuvos komunistų partijos negalima skelbti nusikalstama organizacija.

„Kremlius būtų labai patenkintas galėdamas visais savo kanalais ir ruporais transliuoti pasauliui, kad Lietuvos Respublika parlamento lygiu paskelbė, jog Lietuvos Respublikos prezidentė praeityje priklausė nusikalstamai organizacijai“, - atskleidė vyriškis valstybinio-komercinio transliuotojo LRT rugpjūčio 8 d. laidoje „Dienos tema“.

---
Arvydas Daunys

Landsbergis pats kadaise buvo (bent jau taip skelbėsi) už "desovietizacijos įstatymą", kuriuo būtų apribojama galimybė buvusiems komunistų funkcionieriams eiti tam tikras valstybės tarnybos pareigas. Šiandien jis jau prieš tai, ir sako, kad tokios partijos apskritai nebuvo, buvo tik pavadinimas-fantomas. Todėl kovot su fantomu - absurdas.

Tai manipuliacijos su savo elektoratu viršūnė - meistro ėjimas, kuriuo galima nurašyt visų komunistų nuodėmes vienu mostelėjimu. Nebuvo jokio komunizmo ir jokių komunistų, nes nebuvo komunistų partijos. O gal, tuo sekant, ir komunistų vykdomų darbelių nebuvo?

Vieni konservatoriai lengviau atsikvėpė, o kiti sugniaužė kumščius, nes viešai buvo patriarcho išvadinti Kremliaus manipuliuojamais elementais.

Gabrielius Landsbergis graužia kamputyje nagus, nes 2017 metais balsavo Seime už komunistų partijos pasmerkimo rezoliuciją (skelbia delfi). Gėda, pelėda.