Vilniaus savivaldybė - sostinės hemorojus, o meras Šimašius jos H-taškas

Autorius: Eglė Mirončikienė Šaltinis: https://www.facebook.com/egle.... 2018-08-10 08:58:44, skaitė 939, komentavo 0

Vilniaus savivaldybė - sostinės hemorojus, o meras Šimašius jos H-taškas

Atsikratykime sovietinio mąstymo, nebūkime kompleksuoti provincialai, nerausdami ir nesižvalgydami ištarkime: „Vilniaus savivaldybė – sostinės hemorojus“.

Neverta vardinti visų miesto valdžios darbelių, kur kas geriau tai pateikti žaismingu ir patraukliu būdu. Pagrindinė vaizdelio įžvalga ta, kad mažai kas žino, kas yra hemorojus, bet jei atvažiuos į Vilniaus miesto savivaldybę, iš karto supras, kad tai yra siaubinga. Galbūt tuomet per rinkimus pakels užpakalius ir šiek tiek pajudės.

Daug kas gali susirūpinti, kad tokiu būdu pateikiame savivaldybę kaip nesveiką ir blogai kvepiančią organizaciją. Tai tikrai neturėtų sukelti asociacijų su užpakaliu. Jokiu būdu!

Hemorojus – tai metafora ir nesuprati jos gali tik riboto intelekto neišsilavinęs žmogus. Ji neperžengia nei moralės, nei teisės ribų.

Šio plakato pagrindinis tikslas yra tiesiog atkreipti dėmesį į Vilniaus miesto savivaldybę. Toks pavaizdavimas tikrai nepakenks jos įvaizdžiui, nes net teoriškai neįmanoma jo sugadinti, kai jis ir taip žemiausiame taške.