Niekada nepasitikėkite užimamomis pareigomis, statusu, įtakingumu ir net pinigais, kurie šildo Jūsų kišenę

Autorius: Vaidas Giršvildas Šaltinis: https://www.facebook.com/vaida... 2018-08-10 09:24:30, skaitė 657, komentavo 0

Niekada nepasitikėkite užimamomis pareigomis, statusu, įtakingumu ir net pinigais, kurie šildo Jūsų kišenę

Šią nuotrauką radau interneto platybėse. Joje užfiksuotas garsus amerikiečių aktorius, Arnoldas Švarcnegeris, miegantis gatvėje, savo paties bronzinės skulptūros papėdėje.

Ši skulptūra yra prie viešbučio, kurio atidaryme A. Švercnegeris, tuometinis Kalifornijos gubernatorius ir dalyvavo. Tą kartą viešbučio administracija Arnoldą patikino, kad bet kada, bet kuriuo paros metu jis galės atvykti į viešbutį ir įsitaisyti specialiai jam rezervuotame viešbučio kambaryje. Po kurio laiko, kai A. Švarcnegeris jau buvo palikęs gubernatoriaus postą, jis atvyko į viešbutį, tačiau buvo nemaloniai nustebintas.

Administracijos atstovas jam pareiškė, kad jokio numerio, rezervuoto jo vardu nėra ir jei jis nori apsistoti viešbutyje, tai apmokėjęs sąskaitą, jis gali kaip eilinis klientas pasinaudoti jų paslaugomis, nes viešbutis ir taip yra labai populiarus.

A. Švercnegeris – pakankamai pasiturintis žmogus, kad galėtų sau leisti apmokėti viešbučio paslaugas. Dar būdamas gubernatoriumi jis visą savo atlyginimą, o tai yra 175 tūkstančiai JAV dolerių per metus, skirdavo labdarai. Tačiau jis pasielgė kitaip. Jis atsinešė miegmaišį ir įsitaisė priešais viešbutį, prie pačiam Švarcnegeriui pagerbti skirtos skulptūros.

Vėliau Švarcnegeris sakys, kad norėjo parodyti žmonėms elementarius dalykus – kaip keičiasi laikai ir žmonės. Kol Tu užimi pareigas – Tave visi gerbia ir pataikauja Tau. Tačiau pakanka tik tų pareigų netekti, kaip visi pamiršta Tau duotus pažadus.

Niekada nepasitikėkite užimamomis pareigomis, statusu, įtakingumu ir net pinigais, kurie šildo Jūsų kišenę, nes nieko nėra amžino... Nieko.

---

LDiena.lt: O taip nepasitikėkite viskuo, ką platina iternete, rodo per durnadėžes arba spausdina laikraščiuose ir glianco žurnaluose. Ši istorija - viso labo nekaltas internetinis pokštas, tačiau Masiniuose Durninimo Priemonėse, skambiai vadinančiose save "žiniasklaida" publikuojama melaginga informacija skirta ne pokštauti, o valdyti tave ir manipuliuoti tavimi - mano mielas skaitytojau.

Aukščiau pateiktos graudulingos istorijos apie Švarcnegerį demaskavimas - https://www.snopes.com/fact-check/schwarzenegger-hotel-statue/