Į “Būkime vieningi“ virtualius svečius užsukęs "garsus žurnalistas" Mindaugas Milinis apsimelavo

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/2018... 2018-08-14 12:48:54, skaitė 645, komentavo 0

Į “Būkime vieningi“ virtualius svečius užsukęs

Po straipsnio apie tai, jok TS-LKD frakcijos narys L. Kasčiūnas kreipėsi į Lietuvos Respublikos užsienio reikalų ministeriją dėl Vladimiro Putino patikėtinio dainininko Timuro Junusovo (Timoti) įtraukimo į nepageidaujamų asmenų sąrašą, į “Būkime vieningi“ Facebook paskyrą užsuko gerai žinomas vakarų žiniasklaidos finansuojamas žurnalistas – Mindaugas Milinis.

Save prisistatantis žurnalistu Mindaugas Milinis – gerai žinomas kaip “Vakarų ekspreso“ , “Lietuvos žinios“ ir “Delfi“ “maitinamas“ istorijų kūrėjas.

Taip pat, Mindaugas Milinis nesenai savo “Facebook“ paskyroje pasigyrė, kad yra remiamas Klaipėdos miesto savivaldybės valdomų liberalų ir sulaukė jų malonės, t.y stipendijos: “Seubas! Ką daryti?!  Klaipėdos miesto savivaldybė skyrė stipendiją, kad sukurčiau ir parašyčiau antrą knygos dalį!“.

Šilutės žinios

Supratome, kad kalba eina apie jo parašytą istorinį romaną “Partizanas“ tęsinį. Suprantama, kad beveik “mirę“ liberalai, bando griebtis bet ko, o šiuo atveju- patriotiškumo, ir ant jo išjoti į politines aukštumas. Partizanai jiems geras įrankis, nes šiandieną tai labai madinga. Milinis šiuo atveju jiems tinka, o ir pats Mindaugas kaip supratome nežada “stipendijos“ atsisakyti.

Mindaugas Milinis svečiuose pas “Būkime vieningi“

Mindaugas užsukęs į svečius tuoj pat ėmėsi savo įprasto žurnalisto taktikos, o ji labai paprasta – užduoti klausimus.

Mindaugas Milinis: O kodėl taip Vieningi pergyvena dėl kažkokio azijato įleidimo/neįleidimo į Europos Sąjungos valstybę?

bukimevieningi.lt: Ne rasėje esmė.

Mindaugas Milinis: O kame?

bukimevieningi.lt: Tame, kad jis viso labo Rusijos atlikėjas ir nemanome, kad kelią grėsmę Lietuvai.

Mindaugas Milinis: O kodėl jums taip rūpi Putino, kuris tikrai nėra draugiškas Lietuvai, aplinkos žmogaus galimybės sėti propagandą mūsų šalyje? Negis jums taip rūpi Rusijos interesai?

Štai ir prasideda. Iškarto bandoma įpiršti, kad Putinas yra nedraugiškas Lietuvai ir bandoma priversti tuo patikėti, o patikėjus, dar privalome į tai atsakyti. Taip pat bandoma įpiršti nuomonę, kad atvykstantis (azijatas… šiek tiek kvepia rasizmu) atlikėjas turi tikslų sėti propagandą mūsų šalyje. Nepasiduodami “gudručio“ įtakai tęsiame pokalbį toliau ir prašome kai kuriuos klausimus ir teiginius patikslinti.

bukimevieningi.lt: Jūs turite faktų, kad šis atlikėjas atvyksta į mūsų šalį sėti propagandą, o ne koncertuoti? Ar tiesiog taip manote ir Jums taip rodosi? Ką blogo padarė Putinas Lietuvai? Kuo pasireiškia tas nedraugiškumas jūsų nuomone? Nelabai aišku kas slepiasi po tuo jūsų “tikrai nedraugiškas“. Mums rūpi visų interesai, tame tarpe ir Rusijos (Lietuvoje).

Šioje vietoje “gudručio“ žurnalisto protelis ir pasirodė… Nesugebėdamas atsakyti ir patikslinti klausimų ir teiginių, ėmėsi įprastos taktikos, pareiškė, kad jam iš šio pokalbio viskas aišku ir žino apie mūsų tikslus. Pakvipo ezoterika ir būrimu iš kavos tirščių, bet mes nepasiduodame ir tęsiame toliau bendravimą su užsukusiu svečiu.

Mindaugas Milinis: Ačiū už atsakymą. Man viskas aišku. Žinau, kokie Jūsų tikslai.

bukimevieningi.lt: Jūs neatsakėte nei į vieną klausimą. Gaila.

Burtai pavirto į melą. Prieš tai padėkojęs už atsakymą “Ačiū už atsakymą“, “gudrutis“ žurnalistas ėmė meluoti, kad męs neatsakėme nei į vieną klausimą. Mindaugas pradėjo demonstruoti savo fantazijos sugebėjimus ir tai kas jam vaidenasi. Bėgdamas nuo klausimų, Mindaugas tėškė, kad mūsų susirašinėjimas jam primena KGB, o dabar FST metodiką. Taip pat pradėjo rašyti apie kažkokius džiaugsmus ir veidus…

Mindaugas Milinis: Priėmiau Jūsų žaidimo taisykles – neatsakinėti į klausimus ir tuo apkaltinti oponentą. Jūs taip pat neatsakėte nė vieną klausimą. Primena KGB (dabar – FST) metodiką. Džiaugiuosi, kad jūs atskleidėte savo veidą.

bukimevieningi.lt: Kodėl Jūs viešai meluojate? Atsakėme į visus Jūsų klausimus. Kas dar Jums rodosi, vaidenasi, sapnuojasi be FST, KGB, nedraugiško Lietuvai Putino ir mistinių veidų? Ir dar, labai įdomu būtų sužinoti ką reiškia tas “man viskas aišku“ ? Daugiau kaip suprantame klausimų nebus, nes Jums “viskas aišku“.

Dėjo Mindaugas į “krūmus“ po nesėkmingos provokacijos ir bandymo gauti jam reikalingų atsakymų iš kurių galėtų “Delfiui“ ar dar kokiam propagandiniam gandonešiui, suregzti labai “svarbią naujieną Lietuvai“.

Linas Naujelis