Amerikoniškos priešpriešos kulminacija: Trampo priešininkams pagrasinta pilietiniu karu

Autorius: Anno Šaltinis: https://cont.ws/@nowitsckij/10... 2018-08-25 16:45:47, skaitė 577, komentavo 0

Amerikoniškos priešpriešos kulminacija: Trampo priešininkams pagrasinta pilietiniu karu

Įdomų pareiškimą vakar (08.24) padarė Donaldo Trampo advokatas ir buvęs Niujorko meras Rudolfas Džulianis. Akivaizdu, kad klaninių grupuočių priešprieša Jungtinių Amerikos Valstijų viduje pasiekė kulminacinę fazę. Klinton ir taip vadinamam šalyje JAV elitui, buvo pagrąsinta pilietiniu karu.

Pasak Džiuliani, jei Trampui bus paskelbta apkalta, tai JAV liaudis pradės maištauti. Taip pat Džiulianis pasakė, kad apkalta Trampui gali būti paskelbta tik išimtinai dėl politinių priežasčių.

JAV prezidento atsistatydinimo galimybė yra aptarianėjama ryšium su seksualiniu skandalu, kuriame tariamai dalyvavo Trumpas. Iš tikrųjų kaltinimas grindžiamas išimtinai tik buvusio Donaldo advokato Maiklo Koeno liudijimu. Koenas papasakojo, kad rinkimų kampanijos metu jis mokėjo buvusioms Trampo meilužėms už tylėjimą.

Ką gi, JAV elitas, atrodo, panaudojo savo paskutinę kozirį. Paskutinis bušinis klerkas jau suprato, kad liks ne prie reikalų, jei Trampas ir toliau liks prezidentu dar bent pusmetį.

Likę be galimybės surasti kokius nors JAV prezidento "kasiakus", jo priešininkai sugalvojo "nešvarių skalbinių" stiliaus istoriją. Tuo labiau, jie buvo iš karto įspėti, kad jei dėl "seksualinio skandalo" Trampas bus priverstinai atstatydintas, JAV prasidės kruvinos skerdynės.

Iš esmės JAV visuomenės krizingumas yra gana aukštas ir be JAV prezidento apkaltos. Pilietinis karas JAV buvo ruošiamas ilgus metus ir labai tikėtina, kad "parako statinė" sprogs nuo bet kokios kibirkšties. Viena iš tokių kibirkščių gali būti artėjantis lapkričio defoltas.