Kaip pramogauja niekada nedirbanti verslininkė “Barbė ir jos Kenas“ – tai atstumia paskutinius R.Pakso gerbėjus

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/2018... 2018-08-27 10:38:17, skaitė 427, komentavo 1

Kaip pramogauja niekada nedirbanti verslininkė “Barbė ir jos Kenas“ – tai atstumia paskutinius R.Pakso gerbėjus

Kas savaitė mes visuose portaluose perskaitome, kokią naują egzotinę šalį aplankė Rolando Pakso dukra Inga Stumbrienė su šeima.

Atrodo, kad porelė nesupranta, kad tokiais straipsneliais veda iš proto beveik milijoną skurde gyvenančių pensininkų, ir taip baigia atstumti paskutinius nuversto prezidento Rolando Pakso rėmėjus.

Tik vakar portaluose delfi.lt ir 15min.lt buvo pranešta, kad I.Stumbrienė su šeima apsistojo itin prabangiame viešbutyje Singapūre.

Oficialiai verslininke prisistatanti Inga Stumbrienė yra UAB „Esmė“ direktorė – šioje bendrovėje dirba du žmonės. Turint omenyje, kad direktorė nuolat atostogauja su šeima, lieka neaišku, kas tas antras įmonės darbuotojas. dar įdomiau, kad deklaruojama UAB “Esmė“ apyvarta per metus nesieka 5 tūkst. eurų. Todėl natūraliai kyla klausimas – kokį stebuklingą verslą “suka“ Paksaitė, kad jos gyvenimas – nesibaigiančios atostogos.

Pakso dukros įmonė

Šį straipsnį pakomentavo keli šimtai skaitytojų ir beveik visi komentarai – itin užgaulūs. Dominuoja tokia nuomonė : Kiek prisimenu, visą laiką rašoma, kur ir kaip ši šeima atostogauja. O ką dirba, kaip dirba, nė žodžio. Prabangūs rūbai, prabangūs viešbučiai-tai jų vertės matas. Kas jie būtų, jei apsistotų pigiam viešbuty? Kam reikia tokių pigių straipsnių?

Man toks įspūdis: DELFI vykdo “antipaksinę kampaniją“. Konkurentų darbas. Visaip galima vertinti-neskaityti, nekomentuoti, nežiūrėti nuotraukų ir t.t. Bet ko per daug, tai per daug. Iš ko gyvena ta šeima, jauni žmonės, vaikai-atostogos taip atostogos? Ir kelionės ne šiaip sau, nemažus pinigus kainuoja. O gal čia reklama ateičiai-jei rinktume Paksą, tai visi taip gyventume? Su ta Stumbrų šeima ir ta Ingute, jau tikrai perlenkta lazda. Pagrįstai kyla klausimas, ar jau visai nebeturi smegenų, gal vietoje tų kelionių, samdytų kvalifikuotą psichiatrą?……

https://www.delfi.lt/veidai/zmones/inga-stumbriene-su-seima-singapure-apsistojo-viename-prabangiausiu-viesbuciu-ispudis-neisdildomas.d?id=78855643

Pranešta, kad po 14-ųjų vestuvių metinių minėjimo Balyje verslininkai Inga ir Aivaras Stumbrai apsistojo Singapūre. Itin mėgstanti keliauti pora į šią kelionę leidosi kartu su abiem savo vaikais. „Šią šalį nusprendėme aplankyti grįždami iš Indonezijos ir labai džiaugiamės, kad mūsų skrydžiai susidėliojo būtent pro šį įspūdingą miestą“, – kalbėjo Inga. Sekite karščiausias naujienas iš pramogų pasaulio Facebook ir Instagram!

Prieš savaitę mes skaitėme, kad Inga Stumbrienė tas pačias metines jau atšventė Balio saloje:

1327484730virselis.jpg

https://www.delfi.lt/veidai/zmones/balyje-su-seima-atostogavusi-inga-stumbriene-patyre-zemes-drebejima-tik-dabar-galiu-apie-tai-ramiai-kalbeti.d?id=78762567

Stumbrų atostogos Singapūre

Inga DELFI pasakojo net neabejojusi, kokį įspūdingą viešbutį pasirinkti. „Žinoma, pasirinkome „Marina Bay“, kuris yra jau tapęs Singapūro vizitine kortele. Būtent šiame viešbutyje yra didžiausias panoraminis baseinas ant stogo“, – sakė pašnekovė. Naktis šiame viešbutyje gali kainuoti nuo 400 iki 4000 eurų. Kai kurie numeriai gali kainuoti ir dar brangiau. Susiję straipsniai: Balyje su šeima atostogavusi Inga Stumbrienė patyrė žemės drebėjimą: tik dabar galiu apie tai ramiai kalbėti . Išskirtiniais vaikų gimtadieniais garsėjanti Inga Stumbrienė šįkart darė viską kitaip: dukros reakcija pranoko lūkesčius. Stumbrų šeima Singapūre lankėsi pirmąkart. „Jau anksčiau buvau nužiūrėjusi Singapūrą kaip vieną iš kelionių krypčių, o šiuo atveju jis tapo prailgintos mūsų kelionės tarpine stotele. Kartu tai ir vienas brangiausių miestų pasaulyje. Tačiau taip pat galiu pastebėti, kad jis yra labai kosmopolitiškas, neįtikėtinai švarus, tvarkingas ir modernus. Tikrai paliko neišdildomą įspūdį“.

Dar pernai spalio 17 d. pagrindiniai portalai pranešė apie eilines Stumbrienės atostogas – Prancūzija, Malaizija, Kuba, Italija, Kinija – tai tik keli pasaulio kampeliai, kuriuose šįmet lankėsi Inga Stumbrienė. Feisbuke moteris dažnai pasidalija savo kelionių akimirkomis ir dažnai stebina ne tik fotografijos lokacija, bet ir…

---

Aukštakulniai, vis keičiamos rankinės, paltai, suknelės ir, kaip visuomet, nepriekaištingas makiažas. Stebint nuotraukas nejučia kyla klausimas, kiek gi bagažo Inga gabenasi kelionių metu, kad galėtų visuomet atrodyti nepriekaištingai?

Net ir kelionių metu visuomet elegantiškai atrodanti Inga atvira – rankinio bagažo jai per mažai, o su kuprine apskritai niekuomet nėra keliavusi. Didžiuliame lagamine, kuriame telpa apdarai bei kitos priemonės „visiems gyvenimo atvejams“, retai lieka laisvos vietos smulkmenoms ar suvenyrams iš kelionių metu aplankytų vietų. – Inga, kiek bagažo dažniausiai pasiimate keliaudama? Susiję straipsniai: I. Stumbrienės dukra atšventė 11-ąjį gimtadienį: šventės skanėstais pasirūpino pati. Desertinės vasaros rezidencijos atidarymas subūrė ryškiausias žvaigždes. Rankinio bagažo neužtenka (juokiasi). Dažniausiai keliaujame su registruotu bagažu. Esu iš tų, kurios mėgsta į kelionę pasiimti tiek daiktų, kad būčiau pasiruošusi visiems gyvenimo atvejams: šiltam ir šaltam orui, kad turėčiau ir aukštakulnių, ir sportinių batelių, šiltą megztinį ar lengvą suknelę ir panašiai. – Kiek laiko užtrunkate, kol suruošiate bagažą kelionei?

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/veidai/zmones/i-stumbriene-pravere-savo-kelionini-lagamina-aukstakulniai-daugybe-drabuziu-ir-rankiniu-visiems-gyvenimo-atvejams.d?id=76045837

laisvaslaikrastis.lt