Įvykių Ukrainoje kaltininkas: Lietuva ir Grybauskaitė asmeniškai

Autorius: Durnių Laivo Kapitonė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2018-09-03 19:53:08, skaitė 1056, komentavo 28

Įvykių Ukrainoje kaltininkas: Lietuva ir Grybauskaitė asmeniškai

Kaip jums apie Ukrainą pasakoja "politologai" šiandien?

Putinas okupavo Krymą. Krymo jam pasirodė mažai tai jis dar įvedė kariuomenę į Rytų Ukrainą ir pradėjo karą. Sekantis jo žingsnis bus Lietuvos okupacija. Va tuoj tuoj. Todėl Lietuvai reikia ginkluotis ir ginkluotis o Rusijai įvesti sankcijas ir dar daugiau sankcijų. Tokie įvykiai ir Lietuvos atsakas Rusijos agresijai.

Kodėl nepasakojama kokia buvo pradžia? Prisimenam kaip buvo ir nuo ko prasidėjo? Juk mūsų atmintis ne kaip pas akvariumo žuvelytes?

Visi ėjimai užrašyti o visi įvykiai visi pasisakymai elementariai gūglinasi.

2013 metai. Grybauskaitė Wilniuje selfinasi su teisėtu nevagim neprorusišku neproputinišku neoligarchu Ukrainos Prezidentu Janukovičium. Geria bruderšaftus. Juos abu susiglaudusius fotkina fotografai. Abu nedirbtinai šypsosi. Tą mes matome nuotraukose:

Viskas vyko pagal planą, kol asociacijos  su ES pasirašymui nepakišo kojos nesėkmingas Lietuvos pirmininkavimas. Janukovičius nepasirašo. Janukovičius bando derėtis. Janukovičius žino, jog perorentuoti Ukrainą ant ES standartų reikia 200mlrd dolcų. Jam paaiškinama, jog Vilnius ne ta vieta kur galima derėtis. Asociacija nepasirašoma.

Derino savo veiksmus su Putinu? O koks tarptautinis įstatymas draudžia ir neleidžia kalbėtis su Vladimiru Vladimirovičiumi? Va ir JAV prezidentai su Putinu kalbasi ir derina veiksmus.  Putino argumentai buvo svaresni? Todėl nepasirašė! Grybauskaitės argumentai buvo nepakankami. Tai Grybauskaitės kaltė, kad ES argumentai silpnesni nei Putino. Ar vistiek Putinas kaltas? Pirmininkaujanti Lietuva nė prie ko? Man taip neatrodo.

Atrodytų nu nepasirašė ir nepasirašė. Tai kaip ir nepriklausomos suverenios Ukrainos reikalas. Pasirašyti ar nepasirašyti. Ir Ukrainos Prezidento. Šiaip tuojau 2015 ir nauji naujo Ukrainos prezidento rinkimai. Išsirinks ukrainiečiai tokį kuris pasirašys ir pinigų nereikalaus iš ES. Kur bėda kur problema? Nežinau. Ką daro gavusi per veidą mazgote Lietuvos Prezidentė ir Seimas? Siunčia pas riaušininkus Linkevičių su 400 porų megztų pirštinių.

Tas kursto riaušininkus versti teisėtą Prezidentą Janukovičių. Seimas siunčia Graužinienę pas maištininkus su raginimais nepasiduoti ir pažadais jog Lietuva tai tikrai padės ukrainiečiams.

Tokie URM ministro ir Seimo pirmininkės veiksmai vadinami kišimusi į valstybės vidaus reikalus. Oficiali Lietuvos valdžia galėjo kalbėti tik su Ukrainos Prezidentu. Su RADOS pirmininku. BET NE SU RIAUŠININKAIS... Suprantat? Loreta, tau kraujas nesisapnuoja? 10.000 lavonų.

2018.09.03 Lietuvos ekspertas teisme pasakė, jog fakelai ir sugniaužti kumščiai yra nacių simboliai:

Rytų ukrainiečiams ir Krymo gyventojams nacių eisenos Kijewe nepatiko:

Kodėl taikūs riaušininkai ir neginkluoti maištininkai degina savo policininkus "molotovo" kokteiliais o dauguma (prieštarauja Krymas ir Rytų Ukraina...) ukrainiečių tai palaiko? Todėl, kad jiems paaiškinta. Janukovičius nepasirašydamas asociacijos sužlugdė jų viltis dėl Europos Sąjungos. Nebus europietiškų atlyginimų ir pensijų. Nebus sveikatos sistemos kaip europoje. Ir bevizio nebus. Ir dirbti europoje ukrainiečiai negalės.Ir mokytis europos universitetuose negalės. Ir vien dėl to kaltas Janukovičius, nes nepasirašė asociacijos sutarties.

Kas Maidane šaudė? Labai paprastas klausimas. Kas po perversmo liepė nupjauti visus medžius kuriuose buvo kulkos ir pagal trajektorijas bvuvo galima nustatyti iš kurio pastato lango buvo šaudoma. Yra žinoma minutės tikslumu kas kontroliavo pastatus. Riaušininkai ar Janukovičiaus policija. Todėl medžiai buvo nupjauti Porošenko Kličko Turčinovo Jaceniuko įsakymu, kad nuslėpti kas šaudė. Juk tai taip paprasta. Tai žinot kas šaudė? Tas kas liepė nupjauti medžius...

Ukrainos prokuratūra po keturių metų 2018.02.19 pradės ieškoti kulkų namų fasaduose. PO KETURIŲ METŲ - matjtvaju. Kam dar neaišku kas liepė šaudyti?

Aš žinau viską apie Ukrainą, nes aš žiūriu Jatūbe Anatolijų Šarijų. Man nepatikimi sakykim 15min. Prisimenat Pancerovo knygą "Kyborgų žemė"? Žinot, kad tie visi Pancertovo herojai buvo banditai turto prievartautojai ir dar Pancerowui ten būnant rūsyje prievartavo vyrus. Nuteisti ilgiems metams kalėjimo. Aš turėčiau tikėti Pancerowu ir 15min?

Gal Delfiu galima tikėti ar Lietuvos URM? 2017 metais kovą į Avdiijivką nuvyksta storiausias ES ir NATO ministras Linkevičius ir kaip jis pats sako matė šviežius subombardavimus ir nusifotografuoja prie didelės name padarytos skylės. Jis dar apie tai praneša Grybauskaitei NATO ir visai ES. Kodėl jie neturėtų tikėti Linkevičium? Štai ta nuotrauka:

Bet Linkevičiaus patarėjai susimauna, nes ta skylė yra susprogdinta 2015 metais. Ukrainiečiai apgauna storiausią ES ministrą. Štai skrynas iš Jatūbo:

Ten daugiau yra filmuota Avdiijivkoje. Su ta skyle yra keli filmukai.

Tai jūs man pasakykit - aš turėčiau tikėti URM? Gal Delfiu? O gal 15min?

Juk reikėjo tik palaukti priešlaikinių rinkimų ir taikiai išsirinkti naują prezidentą. Janukovičius jau buvo kapituliaves ir pasirašęs po sutartimi su opozicija. Su Krymu ir taikia Rytų Ukraina.

Bet...

Toks ilgai gimdytas tekstas. Leidžiu kopijuoti keisti platinti dalintis be apribojimų. Gal nors vienam kils abejonių dėl propagandos pumpuojamos per Lietuvos massmedia...