Lietuva tėvynę mūsų, tu didvyrių žemę

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/2018... 2018-09-16 10:25:12, skaitė 482, komentavo 0

Lietuva tėvynę mūsų, tu didvyrių žemę

Tokiais žodžiais, pradėsiu savo rašinį. Yra toks puslapis “Vakcina nuo vatnikų“, labai iškalbus puslapis. Nacistai ir rasistai tame puslapyje reiškiasi ir visaip nerimsta. Jų pagrindinis tikslas visais būdais sumenkinti Rusiją.

Vienas jaunuolis, save laikantis patriotu man parašė žinutę. Joje klausimas. Ar jūs už ar jūs prieš Lietuvą. Atsakiau, kad aš visada už Lietuvą, visada linkiu savo šaliai ko geresnės kloties, nes daugiau nieko negaliu padaryti.

Tada jis klausia kitu klausimu. Ar jūs už tai, kad Lietuva įstojo į ES ir NATO? Aišku prieš atsakau aš. Juk ne visi Lietuvos gyventojai balsavo už šį Lietuvos posūkį. Jis klausia, o kodėl jūs prieš. Mano atsakymas pagrįstai pamatuotas.

Lietuvos respublikos konstitucijoje yra parašyta. Lietuva yra nenepriklausoma ir demokratinė šalis. Tačiau tuo ir baigėsi nepriklausomybė. Mes iš vienos sąjungos įkišti į kitą, į ES, kuri puola kitas pasaulio šalis, jas okupuoja ir atima išteklius bei žudo tos šalies žmones. Aišku, viena pati ES negalėtų užpulti ir apvogti nei vienos šalies, dantukai per maži, tačiau yra tokia nusikalstama organizacija kaip NATO, su jos pagalba, dega pusė pasaulio. JAV kuri pagrindinė NATO sponsorė, vien praeitą šimtmetį krauju ir dūmais paleido tokias šalis kaip Vietnamą, Libiją, Jugoslaviją, Iraką, Siriją, Afganistaną ir dar pusę Afrikos valstybių.

Kaip aš galiu prisidėti prie tokių barbarų? Žmogus, ko gero gerai gyvenantis ir mažai mastantis, supyko kad aš negatyviai atsakiau į jo gerbiama santvarką, todėl, pradėjo nervintis.
Keistas tas jų tinklapis, keisti jame susirinkę žmonės. Manau kad Lietuvoje, niekur neišnyko fašizmas, nacizmas ir tt. Dabar po Lietuvą važinėja karinė technika, kuri pažymėta vokiškais kryžiais, tokiais pat, kokie važinėjo po Pirčiupį, kai jame degino žmones.

Įdomu, kaip reaguoja tenai gyvenantys žmonės, kurių senelius ar tėvus sudegino “fricai“ gyvus? Arba kaip jaučiasi žydai, kurių senelius ar tėvus nužudė lietuviai, tuomet tarnavę naciams?
Arba, kaip jaučiasi internacionalinės šeimos? Daug Lietuvoje yra šeimų, kuriose vienas iš sutuoktinių yra rusų tautybės. Ar mes vėl užauginsime kartą, kuri taps fašistais ir nacistais?

Visame pasaulyje vyksta paskutiniai pasispardymai prieš monetarinę ir ekonominę krizę. Lietuvą ji užklups nepasiruošusią. Be maisto ir kitų atsargų. Ką jūs galvojate apie tai? Ar jūs pritariate kad vietoje nepriklausomos šalies, mes vėl tapome imperijos gniaužtuose.

Ričardas Auglys