R. Paksui advokatas S. Tomas: “Strasbūras nagrinėjo tik tą dalį, kurią parašiau aš. Tokiu būdu, jau 2006 m. tavo ir visų tavo debilų politinė karjera pasibaigtų“

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/2018... 2018-09-17 15:35:19, skaitė 495, komentavo 3

R. Paksui advokatas S. Tomas: “Strasbūras nagrinėjo tik tą dalį, kurią parašiau aš. Tokiu būdu, jau 2006 m. tavo ir visų tavo debilų politinė karjera pasibaigtų“

Laisvame laikraštyje paskelbta publikacija su skandalingu pavadinimu:

R. Pakso advokatas Stanislovas Tomas savo klientui: “Nedėkinga tu k…“

Klausyk čia, Rolandai,
Jeigu 2004 m. aš nebučiau tave už plaukų ištempęs iš šūdų Europos žmogaus teisių teisme, jau 2006 m. Strasbūras būtų atmetęs tavo skundą be nagrinėjimo. Nes tavo skunde Strasbūras nagrinėjo tik tą dalį, kurią parašiau aš.

Tokiu būdu, jau 2006 m tavo ir visų tavo debilų politinė karjera pasibaigtų.

Tu turi būti man dėkingas už tai, kad tu esi Europos Parlamento narys – be manęs tu jau būtum seniai išmestas kaip šūdas iš politikos.

Aš žinau, kad tu genetiškai turi labai blogą atmintį ir nesupranti sudėtingų žodžių, todėl dabar primenu.

Nedėkinga tu k…

Stanislovas Tomas

“bukimevieningi.lt“ pakalbino Stanislovą Tomą ir pasiteiravo, kas išprovokavo tokį pyktį ant R. Pakso.


Sveiki, Stanislovai Tomai, gal galėtumėte pakomentuoti tai (nuorodą į Laisvo Laikraščio strp.)? Kodėl Jūs taip užpykote ant R. Pakso?

Konfliktą išprovokavo R. Pakso padėjėjas Juozas Ivanauskas, kuris gauna atlyginimą kaip R. Pakso padėjėjas. Paksas taip pat yra man skolingas didelę pinigų sumą už laimėtą bylą. Paksas yra bailys ir melagis.

Ar R. Paksas pripažįsta, kad jis Jums yra skolingas?

Jis visai nieko neatsako į tokius klausimus.

Juozas Ivanauskas gauna atlyginimą iš R. Pakso?

Taip, Europos Parlamento puslapyje parašyta, kad jis yra etatinis R. Pakso padėjėjas.

O dėl ko būtent išsiplieskė šis konfliktas su Juozu?

Dėl to, kad jis pradėjo įrodineti – rašyti straipsnius apie tai, kad tai ne aš laimėjau EŽTT ir JTO bylas. O R. Paksas kaip debilas nesureagavo į mano raginimus nuraminti J. Ivanauską. Tai ypač netoleruotina turint omeny, kad R. Paksas ne iki galo atsiskaitė. Aš turiu psichologinį šlykštų jausmą apie melagius. Esu pusiau Totorius. Totoriai paprastai turi gera nuomonę apie Čingischaną, kuris sakė: “Melagis baudžiamas mirtimi. Bailys baudžiamas mirtimi“.

Stanislovas Tomas Rolandas Paksas

Tai yra R.Pakso 2007 02 26 raštas, kuriame jis pripazįsta, kad EŽTT nagrinėjo, tik mano parašytą skundo dalį – visų kitų advokatų skundo dalį atmetė. Taip pat yra ir antras Pakso raštas, skirtas EŽTT, kur jis rašo, kad aš esu jo advokatų vadovas. Tai todėl, dabar jo melas atrodo labai durnai – jis tiesiog nenori man sumokėti skolą, nes Borisovas ir Kremlius jam nebeduoda pinigų rinkimams.

Ačiū už pokalbį.

 

Valentinas Grigorovičius