Mykolo Burokevičiaus bendražygė pasityčiojo iš signatarų

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/mykolo... 2018-09-21 09:52:24, skaitė 693, komentavo 1

Mykolo Burokevičiaus bendražygė pasityčiojo iš signatarų

Trys nepriklausomybės Akto Signatarai – Audrius Butkevičius, Bronislovas Genzelis ir Zigmas Vaišvila bandė patekti pas Rusijos Federacijos valstybės paslaptį, Lietuvos nepriklausomybės priešininkę, apibendrintos biografijos LR Prezidentę Dalią Grybauskaitę.

Siekiama, kad Popiežiaus vizito išvakarėse būtų nutraukta šmeižto kampaniją prieš a.a. kardinolą Vincentą Sladkevičių.

Signatarai vadovavosi LR Signatarų Statuso įstatymu, kuriame sakoma, jog Lietuvos Respublikos atkūrėjai Nepriklausomybės Akto Signatarai į bet kokią valstybės instituciją gali patekti be eilės.

Nors apie savo vizitą Daliai Grybauskaitei jie pranešė beveik prieš mėnesį, į Prezidentės rūmus jų neįleido vadovybės apsaugos pamainos vadas Linas Poškus.

Pasak profesoriaus Bronislovo Genzelio, Dalia Grybauskaitė nekenčia visų ir visko, kas savo buvimu primena jos pačios praeitį, o būtent: kai Nepriklausomybės Akto signatarai atkūrinėjo Nepriklausomą Lietuvą, Dalia Grybauskaitė buvo priešingoje barikadų pusėje.

1991 m. ji tarnavo TSRS atstovybėje JAV, kas iki šiolei yra Rusijos Valstybės paslaptis.

Panašu, kad popiežių Lietuva sutiks su šmeižikiška provokacija: a.a. kardinolas Vincentas Sladkevičius neva dirbo su KGB, nors pati Lietuvos gyventojų genocido ir rezistencijos tyrimo centro vadovė Teresė Birutė Burauskaitė patvirtino, kad tai netiesa.

Nežiūrint akivaizdaus melo, informacija iš oficialaus tinklalapio nepašalinta.