Pralaimintis vakaroidinis demagogijos aparatas: Vakarai turi nuginkluoti priešo „melo aparatus“

Autorius: Rodžeris Bojesas Šaltinis: http://www.sarmatas.lt/04/vaka... 2015-04-09 08:17:40, skaitė 3894, komentavo 0

Pralaimintis vakaroidinis demagogijos aparatas: Vakarai turi nuginkluoti priešo „melo aparatus“

LDiena.lt: šis "Taimso" straipsnelis - puikus vakaroidinių propagandistų skausmo dėl prarasto informacijos monopolio pavyzdys. Žiniasklaidos pasaulyje galioja tos pačios "kiemo" taisyklės, chuliganavotas banditėlis, įsivaizdavęs, jog yra viso kiemo vierchas, gavo atgal į kaktą ir baisiausiai nustebo bei apsisnargliavo, kad kažkas drįsta pakelti prieš jį ranką.
---

10665898_469819923169852_597641695_n.jpg

„Dosniai finansuojamas – 400 mln dolerių į metus, transliuojantis 700 mln namų ūkių, RT – Kremliaus „taranas prieš tvirtovės sienas“ informaciniame kare prieš Vakarus.

„Mes pralaimime šį karą“, – rašo The Times apžvalgininkas Rodžeris Bojesas. RT stengiasi įtikinti milijardus žmonių BRIKS šalyse, kad kalba tiesą pasaulyje, kuriame ima viršų iškreiptos Vakarų vertybės. Priedo „Rusija išlaiko armiją interneto trolių, gaunančių pinigus už pasaulio forumų užmėtymą prokremliniais komentarais“, – prideda autorius.

Boyes požiūriu „patį kruviniausią indėlį į globalų informacinį karą įdeda ILIV, tikindama visus musulmonus, kad kalifato sukūrimas – skola, pripažinta religijos. „Mums nepavyksta nutraukti šio pamokslo arba pateikti jo kitoje šviesoje: mes per daug tikime tuo, jog imamai (musulmonų dvasininkai) nuteiks jaunuosius musulmonus į tikrąjį kelią.

Mes taip pat pralaimime Rusijai, kadangi mums niekaip nepavyksta įtakoti Putino elgesio: mes nepasiekėme jo palaikymo sumažėjimo Rusijoje ir neįtikinome interneto bendruomenės, kad Maskvos įvykdytas Krymo užgrobimas – tai tikras blogis“, – tęsia autorius.

Ką daryti? Autoriaus nuomone, svarbiausia – įtikinti visos planetos jaunimą, kad „įsiveržimas į kitas šalis, sienų pažeidimas ir galvų kapojimas belaisviams – nėra kažkokios fiktyvios istorinės „sėkmės“ dalis.

„Rusijoje Vakarai turi glaudžiau bendradarbiauti su vietos aktyvistais, kurie, pavyzdžiui, seka rusų kariškių žuvusiųjų skaičių, kurių kūnai atvežami iš Ukrainos. Reikia viešinti rusų elito (mes pageidautume viso pasaulio elito – vert past) finansinius ryšius su susikompromitavusiu Ukrainos elitu, šių šalių karinės pramonės ryšius“, – kalbama straipsnyje.

ILIV atveju Vakarai turėtų pademonstruoti, jog džihadistai nesugeba ilgai išlaikyti teritorijų, jų vadai korumpuoti, o jų kova – pagrindinai musulmonų žudymas pačių musulmonų rankomis.

(„The Times“, Britanija)
Roger Boyes

Sarmatai