Viešas kreipimasis į LRT, DELFI, Žinių radiją, LRytas.lt, LNK, Laisvės TV

Autorius: Durnių Laivo Kapitonė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2018-09-24 19:36:52, skaitė 766, komentavo 3

Viešas kreipimasis į LRT, DELFI, Žinių radiją, LRytas.lt, LNK, Laisvės TV

ĮŽANGA:

Stipriai prigąsdintas  Putino agresija Lietuvos rinkėjas yra labai panašus į sotų turtingą ir dėkingą valdžiai rinkėją... Jis tada nesigilina apie SGDT aferas ir kodėl Karo ministerijai yra skiriama 20 procentų Lietuvos biudžeto. Taigi Putinas puola... Tik reikia "saldžiūnams" piliečius dar labiau gąsdinti. Nežiūrint į tai jog bėga investuotojai iš Lietuvos. Bėga ir savi piliečiai neatsigręždami. Ir grįžti nesiruošia.

Kaip ne kaip beveik 30 metų vksta gąsdinimas. Tas kuriam šiandien 30 metų jau su Motinos pienu gauna tą nuostatą, jog Lietuva nesaugi nepavykusi pafrontės respublika...

 Str Delfyje 2018 rugsejo 13d. "Žiniasklaida, visuomenė ir valstybė vienijasi kovai prieš dezinformaciją"

Kreipiuosi Į tuos kurie vienijasi kovai prieš dezinformaciją. Į patį Saldžiūną ir  daugiau nei 40 įvairių sričių ekspertų bei  virš 30 Lietuvos elfų kurie prisidėjo prie šio projekto.

Kreipiuosi į LT žinisklaidą: LRT, DELFI, Žinių radiją, LRytas.lt, LNK, Laisvės TV... (Labai gerai, kad save įvardinote. Tik kur 15min?)

Kreipiuosi į LT visuomenę. Oi. Į  visuomenę aš nesikreipiu. Visuomene pabūsiu AŠ. Aš ir esu visuomenė. Aš būsiu  kritiškai mąstanti visuomenė. Kreipiuosi į LT Valstybę. "Valstybe" pabus URM ministras Linkevičius. Linkevičius yra silpniausia grandis. Jis pabus tas kamuolys kurį spardysiu.

O Saldžiūnas kažkodėl užstoja Linkevičių. Gal Linkevičius be dėmelės?

Štai jums du skrynai. Viename Linkevičius pozuoja į šviežią skylę Avdijivkoje 2017 metais, Antrame ta pati skylė Jatūbo įraše įkeltame 2015 metais. Linkevičius buvo apgautas ukrainiečių ir savo patarėjų kaip paskutinis mulkis. Bet paskui Linkevičius pats apgavo ES komisiją ir NATO generolus. Juk netikėti pačiu storiausiu ES ministru, jog jis matė šviežius sugriovimus iki šiol nebuvo pagrindo. Iki šiol. Tik skrynai kuriuos jums rodau parodo kaip susimovė kolaborantas Linkevičius ir jo vadovaujama Lietuvos URM.

KREIPIMASIS:

Žiniasklaida niekaip nenugalės propagandos dar stipresne propaganda...
Tai aksioma.
Valstybė melo nenugalės dar naglesniu melu...
Tai irgi aksioma.
Supraskit, jog jėga yra TIESOJE!

Gal būt reikia ir yra svarbu demaskuoti Rusijos propagandininkus "kiseliovus" ar Rusijos Federacijos URM ministrę Zaxarovą, kai ji susimovė dėl GRŪšnikų parskridusiu iš Solsberio tapatybės nustatymo. Vistik Rusijos propagandistai dirba dėl rusų o ne dėl lietuvių.

Todėl  reiktų pradėti kuoptis savo kieme. Juk jei Linkevičiaus melas Avdijivkoje būtų laiku demaskuotas Saldžiūno, nuo to tik sustiprėtų ir URM ir Linkevičiaus aplinka ir Saldžiūnas pakiltų į aukštesnį levelį. Ir Kremliaus ruporams nebereiktų pasakoti apie Linkevičiaus susimovimą Ukrainoje.

Juk kažkas Linkevičių pakišo. Gal švedas Ohmanas? Gal Lietuvos ambasadorius? Gal "draugai" ukrainiečiai? Tai reiktų išsiaiškinti.

Pradėkit demaskuoti melą lietuviškuose "patriotiškuose" leidiniuose. Delfiuose. LRT... Tapsite stipresniais.

Bet saldžiūnai nenori kuoptis savame kieme. Paaiškinsiu saldžiūnų motyvą. Net ne Saldžiūno. O kiekvieno save vadinančiu  žurnalistu motyvą.

Tas motyvas yra nesipykti su valdžia. Tada tau Prezidentė įteiks medalikėlį (Perednis). Arba priims į URM atstove spaudai (Jakilaitienė)

Tokia realybė. "Žurnalistai" nekanda maitinančiai juos valdžiai į ranką. O valdžia pamalonina blėkelėmis ir pareigomis. Tokia valdžios ir žiniasklaidos simbiozė. Arba prekyba poveikiu. Kyšininkavimas tik kitame lygyje.

Puolimas ant "valstiečių" nesiskaito. Niekas netikėjo, kad jie išsilaikys.

Bet ledai jau pajudėjo Bogdanas Linkevičių išvadino KOLABORANTU. Tikiuosi neužilgo bus kalbama ir apie Grybauskaitę kaip apie kolaborantę. Ir tai joks įžeidimas. Tai viso labo tik biografijos faktas.

Gerbiami skaitytojai! Rašykit komentarus. Laikinkit. Tai svarbu ir portalui ir autoriams. Ačiū.

Atleiskit. Bet negaliu neįdėti Saldžiūno iš "Trumpųjų Švarkelių Ordino" nuotraukos...

Tai, kad pasirašinėju anonimiškai rodo jog Lietuvoje dar toli iki demokratijos ir žodžio laisvės nes reikia bijoti dėl viešai pareikštos nuomonės.