“Marijos žemę“ puola lapės, zombiai ir vilkai

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/2018... 2018-09-24 21:53:11, skaitė 331, komentavo 0

“Marijos žemę“ puola lapės, zombiai ir vilkai

Paskutiniu metu iš analinių žinių ir naujienų portalų sklinda dejonės, dėl neva žmones puolančių vilkų ir kitų miško gyvūnų.

Ūkininkai dejuoja, kad vilkai pjauna jų avis, o kolektyvinių sodų turėtojai neatsigina stirnų, lapių kitų miško gyvūnų.

Dabartiniai žmogeliai mato, tik pasekmę, kurios priežastis yra jie patys

Miškus skandinavų korporacijos pusvelčiui perka, o lietuviai pusvelčiui kerta, ko pasekoje gyvūnams lieka plikos dykynės. Ką gyvūnams jose veikti? Ir kvailiui aišku, kad jie traukia maisto į tas vietoves kur jis auga, į daržus, o vilkai ir lapės į kaimus, kur auginamos avys ir vištos.

Zukelį šiandien miške sutikti yra retenybė, nes ir tas “kiškelis nabagėlis“ jau nebeturi kur gyventi, tiesiog dabartinis civilizuotas žmogus baigia sunaikinti miškus, vardan popierinio pinigėlio už kurį daugelis nusipirks sau nereikalingų daiktų.

Tai, kad miškas yra gyvybės šaltinis ir namai ne, tik gyvūnams, šiandieninis žmogelis nebesupranta ir mišką laiko kaip žaliava. Yra tokių, kurie išvis nusikliedi, kad jeigu miško nekirsime, tai jis supūs. O jeigu kirsime, tai tipo, jis augs…, o trąšas iš “achemos“ vešime barstyti? Miškas savaime atsinaujina ir nereikia su savo biblinio mokslo žiniom į jį kojos kelti, tiesiog reikia palikti jį ramybėje ir leisti jam augti.

Miškas reguliuoja drėgmę, gamina deguonį ir aplamai miškas yra mūsų planetos plaučiai, kuriais mūsų planeta kvėpuoja, tame tarpe ir gyvūnai kartu su mumis.

Mūsų protėviai buvo protingi

Mūsų protėviai, kol nebuvo per prievartą ir kraują apkrikštyti, mišką mylėjo ir tausojo. Mišką laikė šventa vieta, o save laikė vientisa neatsiejama gamtos dalimi. Miško kirtimą tuomet prilygino kaip savo rankos ar kojos pjovimu.

Įvedus biblinę pasaulėžiūrą žmogų atjungė nuo gamtos ir pavertė biorobotu tikinčių išgalvotais personažais kurių niekada nematė ir negali paaiškinti jų egzistencijos. Jie tiesiog pavirto tikinti avių banda, juos pritikino ir sunaikino loginį mastymą.

Atjungtas žmogus nuo gamtos, automatiškai tampa jos priešu. Šiandien dienai tai galime stebėti gyvai, kaip žmogus pats naikina savo planetą ir žudo iš lėto save, negalvodamas visiškai apie savo vaikų ir anūkų ateitį. Šiandieninis biblinės pasaulėžiūros žmogelis yra tiesiog sistemos vergas, kaip resursas.

Mūsų protėviai mūsų kartoms nepaliko nei vienos šiukšlės, o dabartinė “protingoji“ ir save laikanti “civilizuota“ karta krauna sąvartynus vietoj piliakalnių ir tuo didžiuojasi.

Ką daryti?

Aš asmeniškai prisipažįstu, kad esu idiotas ir kvailys, nes esu vartotojas ir gamtos kenkėjas. Aš gal šiek tiek skiriuosi nuo kitų idiotų tuo, kad visa tai matau ir nebijau prisipažinti. Pakeisti galime viską, tik reikia pradėti nuo savęs ir tapti pavyzdžiu kitiems.

Pradžiai reiktų išsivalyti galvas nuo visų religijų, kuo būti gamtoje ir dažniau pakelti galvą į dangų. Užsiduokite sau klausimą, ką Jūs nuveikėte gero ir prasmingo šiame gyvenime. Nebijokite ištrūkti iš minios mastymo agregoro, nustokite būti bandos dalimi.

Sekantis etapas būtų, išmesti lauk televizorių ir nebeskaityti analinių naujienų portalų.

Jeigu imsitės šių veiksmų, turite šansų, vėl tapti vėl žmogumi.

Būkite laisvi Gamtos vaikai, neklūpėkite prieš medinius, betoninius ar plastinkinius stabus, tai yra apgaulė ir melas, kuris iš jūsų padaro dievabaimingą vergą. Apkabinkite Ąžuolą, pajauskite jo skleidžiamą energiją ir stiprybę, tai nieko nekainuoja ir suteikia dvasinės stiprybės, bei energijos. Rinkite Ąžuolo gilius, džiovinkite, darykite gilių kavą ir būkite visi sveiki, laimingi ir vieningi.

Vaidas Žemaitis