“VSD zadanija prokuratūrai“: užčiaupkite tą Kazimierą Juraitį

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/2018... 2018-09-28 19:45:51, skaitė 319, komentavo 0

“VSD zadanija prokuratūrai“: užčiaupkite tą Kazimierą Juraitį

Lietuvos respublikos generalinėje prokuratūroje 2018 03 19 d. gautas Valstybės Saugumo Departamento 2018 03 16 d. raštas dėl piliečio Kazimiero Juraičio viešų pasisakymų. 2018 m. kovo 6 ir 11 dienomis.

Kazimiero Juraičio “Yutube“ kanale patalpintas kreipimasis į Rusijos Federacijos prezidentą Vladimirą Putiną. Rašte prašoma, atsižvelgiant į K. Juraičio išsakytus viešus pasisakymus, įvertinti, ar jo kuriamos naujai galimos politinės jėgos pasisakymuose nėra nusikaltimų sudėties požymių, atitinkančių Lietuvos Respublikos Baudžiamojo Kodekso straipsniams “vieši raginimai smurtu pažeisti Lietuvos Respublikos suverenitetą“ ir priimti tolimesnius procesinius veiksmus.

Remdamasis tuo, kas išdėstyta, apklausti Kazimierą Juraitį kaip specialų liudytoją. Nutarimas gali būti skundžiamas Vilniaus apygardos prokuratūros II-ojo skyriaus vyriausiajam prokurorui. Prokuroras Valdemaras Baranauskas.

Bus įvykdyta dar viena “zadanija“

Nusamdyti (greičiausiai VSD “pakabinti“) lietuvių kalbos specialistai, tokie kaip Laimutis Laužikas, atlieka politines, istorines, lingvistines ekspertizes ir pagal jas, teismai konvejerio būdų pagamina Lietuvos priešus.

Atliekant ekspertizes yra pakeičiami žodžiai, ištrinamos kabutės ir pakoreguojami straipsniai taip, kad būtų naudingi VSD “zadanijoms“, būtent taip buvo suklastota Vaido Lekstučio Žemaičio byla.

Dėl Laimučio Laužiko suklastotų ekspertizių, teismai nekreipia dėmesio. Klaipėdos apylinkės teisėja Adolfina Simaitienė šioje vietoje “užmerkė akis“ ir tai, kad po ekspertizės atsirado naujų žodžių, panaikintos kabutės ir sudėlioti sakiniai iš naujo, teismui atrodė nereikšmingi dalykai. Taip teisėjai išsiduoda, kad ir jie taip pat vykdo VSD “zadanijas“.

 

Linas Naujelis