"Stakaninė" rusofobija: latvis durnelis užpyko ant rusiškų stiklinių

Autorius: Anno Šaltinis: https://twitter.com/atheist_fr... 2018-09-30 19:11:13, skaitė 983, komentavo 0

Rusofobija kartais įgauna tikrai iškreiptas formas. Latvijos gyventojas nusipirko stiklinių rinkinį Ikejoje ir gėrė su malonumu, kol nepažvelgė į užrašą stiklinės dugne.

Velnias slypėjo detalėse. Pasirodo, kad stiklinės buvo pagamintos Rusijoje. Prieš latvio akis moment pramarširavo diedai kovoję SS divizijoje. Vienas iš vaiduoklių protėvių sustojo ir primygtinai įsakė: "bėgte priduoti rusišką tarą, prisiminti apie okupacijos dešimtmečius".

Latvis atgavo amą ir iš karto įlindo į "Twitter". Ten jis papasakojo apie savo siaubingą radinį ir prieš "Twitter" vartotojus prisiekė, kad jis galėtų jis grąžins stiklines į Ikea neplautas.

Socialinio tinklo naudotojų nuomonės išsiskyrė. Kai kurie iš jų pradėjo traukti per dantį latvį, siūlydami atsisakyti elektros ir kuro, nes juose yra aiškiai matomas "Rusijos pėdsakas". Kiti gana rimtai pasiūlė pranešimo autoriui pakeisti nueiti į "Ikea" ir rusiškas stiklines pasikeisti į bulgariškas .

Kritikams latvis pareiškė, kad yra pasiruošęs kūrenti malkomis. Apie elektros energiją taktiškai nutylėjo. Tikėkimės, kad jis savo bandymą priduoti stiklines įrašys ir video įkels įtinklą. Įdomu būtu pažiūrėti, kaip švediškos kompanijos darbuotojai siunčia latvį idiotą kur toliau.