Donaldas Trampas užstojo amerikiečius vyrus

Autorius: Infa.lt Šaltinis: http://infa.lt/25765/donaldas-... 2018-10-04 11:25:07, skaitė 347, komentavo 0

Donaldas Trampas užstojo amerikiečius vyrus

Jauniems amerikiečiams atėjo „sunkūs laikai“ dėl #MeToo judėjimo.

Taip JAV prezidentas Donaldas Trampas (Donald Trump) pakomentavo situaciją, kai vis daugiau moterų garsiai pareiškia apie tai, jog patyrė seksualinius priekabiavimus iš viešųjų asmenų pusės. Apkaltintųjų tarpe atsidūrė ir Bretas Kavano (Brett Kavanaugh), iškeltas prezidento į Aukščiausiojo teismo teisėjus.

„Tai labai keista situacija, kai jūs laikomi kaltais iki tol, kol neįrodysite, jog esate nekalti. Visą savo gyvenimą, visą savo gyvenimą aš girdėjau: „jūs nekalti, kol neįrodyta priešingai“, dabar gi – viskas atvirkščiai“, – pasakė Baltųjų rūmų šeimininkas savo interviu žurnalistams metu. .

Vėliau, po mitingo Misisipėje, D. Trampas su sarkazmu pašmaikštavo vienos iš kaltintojų adreso, tiesa, neįvardindamas jos.

„Tai nutiko prieš 36 metus: aš išgėriau vieną alaus… Na, gerai. Kaip tu parsiradai namo? Aš neatsimenu. Kaip tu ten patekai? Aš neatsimenu. Kur buvo ta vieta? Aš neatsimenu. Prieš kiek laiko tai vyko? Aš nežinau!“

Labiausia tikėtina, jog kalba ėjo apie universiteto profesorę Kristin Bleizi Ford (Christine Blasey Ford), pasisakiusią išvakarėse Senato Teisės komitete. Ji apkaltino Bretą Kavano seksualine prievarta. Pats kandidatas į Aukščiausio teismo teisėjo vietą visiškai neigia jos kaltinimus ir tvirtina net neatsimenantis merginos tokia pavarde.

Balsavimas Senate dėl jo kandidatūros atidėtas iki kol FTB paskelbs nuosavo tyrimo rezultatus.

įgarsinta rusiškai:

anglų k: