Kaip Dalia Artūrui sveikatą tikrina

Autorius: Šauksmas.lt Šaltinis: http://sauksmas.lt/dalia-artur... 2015-04-10 08:23:42, skaitė 4791, komentavo 0

Kaip Dalia Artūrui sveikatą tikrina

Šauksmas gavo informacijos (kurią kaip ir visada, nutekino Prezidentūra), kad Dalia Artūrui tikrino sveikatą. Kaip jiems sekėsi, galite patys pažiūrėti iš įrašų slaptose stebėjimo kamerose.

Dalia: – Artūrai, sveikas. Bet taip sakau tik todėl, kad taip įprasta. O man iš tiesų reikia įsitikinti ar tu psichiškai sveikas ir ar mūsų požiūriai sutampa. Nes jau tuoj reiks Rusiją pulti, turiu būti visiškai tikra, kad matome vienodai. Todėl rodysiu paveiksliukus, o tu sakyk, ką matai.

Artūras: – Hmmm… Čia – prezidento krėslas. O krėslo koją graužia rusų agentas….lietuvis vatnykas, bjaurybė…

Oooo, čia mūsų gelbėtojas ir taikos nešėjas Baracka Obama, Prezidentas…Mano šeimininkas….Jis saugo demokratijos ir taikos gynėjus. Matai? Jis meiliai plasnoja virš taikaus žmogaus, kuris eina  su alyvos šakele. O bjaurybės rusai jam ant krūtinės taikinį nupaišė…Uuuu, tie vatnykai….

O čia, nagi aš, žinoma…kai mane Šeimininkas prezidentu paskirs…Išsipildys pagaliau mano svajonė…Žiūrėk, koks kilnus profilis, koks didingas stotas…

O čia koloradai, vatnykai būriuojasi, kur tik trispalvė – ten žinok, koloradą  visad rasi. Jie man neleis į prezidento krėslą atsisėsti…Juos reikia visus suimti, traiškyt, degint ir naikintiii… Uuuuu, nekenčiuuuu….

Palauk palauk, o kodėl gi tu man vien Kremlinus ir visokius Putino agentus rodai? Aaaa, supratau, tu pati rusų šnipas! Prasmek, prasmek, nelaboji!

Šauksmas