Lietuvoje net medžiai nekenčia NATO banditų: kryžiuočių palikuonis žuvo Pabradės poligone atsitrenkęs į medį

Autorius: SputnikNews.lt Šaltinis: https://sputniknews.lt/society... 2018-10-07 14:12:07, skaitė 632, komentavo 3

Lietuvoje net medžiai nekenčia NATO banditų: kryžiuočių palikuonis žuvo Pabradės poligone atsitrenkęs į medį

LDiena.lt

Yra sena tiesa - kas su kardu pas mus atėjo, tas nuo kardo ir žus. Išgamos germanai, apsijungę į kryžiuočių ir teutonų ordinus šimtmečius naikino mūsų tautą, be gailesčio išskerdė prūsus, jotvingius, pavergė, dvasiškai ir fiškai išprievartavo mūsų brolių latvių protėvius. Nepavykus mūsų pavergti ugnimi ir kalaviju, pasinaudojo mūsų šūdeličiu ir per jį įdiegė išsigimėlių ir satanistų - žydkrikščių sektos parazitinę pasaulėžiūrą, kurios pagalba pavertė laisvus žmones dvikojais gyvuliais ir "ponų" nuosavybe.

Prieš šimtą metų jie vėl ėjo savo karo keliu į Rytus, niokodami mūsų žemę ir plėšdami žmones. Tą patį pakartojo vėliau 1941-1945 vėl skersdami jiems neįtikusius Lietuvos gyventojus, organizuodami ir ginkluodami vietinius banditus ir išgamas, kad tie savo rankomis žudytų "untermenšus".

Dabar šitų išgamų palikuonys vėl sugrįžo kaip šeimininkai į Lietuvą, trypdami MŪSŲ PROTĖVIŲ KRAUJU SULAISTYTĄ ŽEMĘ savo prakeiktomis, šėtono kryžiumi paženklintomis mašinomis.

Ar verta gailėtis bandito "iubermenšo", save palaidojusio tokios mašinos viduriuose?

Atsakykite sau į šį paprastą klausimą ir patys žinosite, kas tokie esate - LAISVI ŽMONĖS, gerbiantys SAVO PROTĖVIUS ar paniekos verta biomasė, trypiama kiekvieno pakelės bandito kojų.
---

Skaudi nelaimė įvyko, į medį atsitrenkus kario vairuojamai šarvuotai transporto priemonei

VILNIUS, spalio 7 — Sputnik. Spalio 6 dieną vakare, NATO priešakinių pajėgų bataliono pratybų Pabradės poligone metu, žuvo Vokietijos Federacinės Respublikos karys, praneša Krašto apsaugos ministerijos spaudos tarnyba.

"Krašto apsaugos sistemos vadovybė reiškia nuoširdžią užuojautą mirusio kario artimiesiems ir tarnybos draugams", — rašoma pranešime.

Šiuo metu tyrimą atlieka Vokietijos teisėsaugos institucijos.

Apie kario mirtį informuoti jo artimieji.

Karys tarnavo Vokietijos vadovaujamame NATO batalione. Daugianacionalinė NATO priešakinių pajėgų bataliono kovinė grupė Rukloje (Jonavos r.) yra dislokuota gynybos ir atgrasymo tikslais nuo 2017 metų pradžios reaguojant į pasikeitusią geopolitinę situaciją.

NATO bataliono kovinė grupė yra integruota į Lietuvos kariuomenės Mechanizuotąją pėstininkų brigadą "Geležinis Vilkas". Taikos metu NATO priešakinių pajėgų batalionas dalyvauja pratybose su Lietuvos kariais, o krizės ar konflikto atveju gintų Lietuvą kartu su Lietuvos nacionalinėmis ir papildomai atvykstančiomis sąjungininkų pajėgomis