Neplauta konservatorių politinė išangė vėl spekuliuoja ir teršia mirusio Algirdo Patacko vardą

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/neplau... 2018-10-11 13:37:44, skaitė 1123, komentavo 0

Neplauta konservatorių politinė išangė vėl spekuliuoja ir teršia mirusio Algirdo Patacko vardą

Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos (NSGK) komiteto pirmininko Vytauto Bako pavaduotoja, konservatorė Rasa Juknevičienė nutarė ir vėl dergti bei spekuliuoti mirusio Algirdo Patacko vardu.

Visuomeniniuose tinkluose aktyvi moteris paskelbė tokio turinio pranešimą:

politine%20isange-02(1).png

Todėl ekspertai.eu priversti priminti dar 2016 m. paskelbtą informaciją.


Šarūnas Puidokas, ekspertai.eu Visuomeninių ir politinių procesų skyriaus vadovas:

Į konservatorių komentarus ir pasisakymus, itin naudingus reakcingoms Rusijos jėgoms, kaip galime pastebėti, visuomenėje mažai kas reaguoja. Tačiau konservatorė R. Juknevičienė ne pirmą kartą mini gerbiamo A. V. Patacko vardą.

Kai cituojami niekur neįrašyti ir neužrašyti mirusio žmogaus žodžiai, kurių jis pats negali nei patvirtinti, nei paneigti, pirmiausia yra manipuliuojama to žmogaus vardu.

Jei konservatorė iš tiesų gerbė A. V. Patacką, tai tokiais savo pigiais ir pradinio išsilavinimo nesiekiančiais paspekuliavimais aiškiai parodo, kad hipotetiškai (galimai, manomai) ji yra žemiausio lygio politikierė.

Mano giliu įsitikinimu tokio pokalbio, apie kurį mini R. Juknevičienė, būti negalėjo. Kurį laiką iki savo mirties A. V. Patackas vengė Seimo konservatorių, jo paties žodžiais tariant, kaip „pasiutusių šunų“. Ir apie tai galėtų papasakoti ne vienas liudininkas. Aš ir pats galėčiau papasakoti apie gerb. a. a. A. V. Patacko atsiliepimus apie konservatorių partijos grietinėlę, bet, manau, tai būtų negarbinga.

Be to, ponia R. Juknevičienė galėtų pasakyti, jei ekspertai.eu ne žiniasklaidos dalis, tai tada kas? Jei ekspertai.eu nekuria užsakomųjų apmokamų straipsnių, kaip tai daro nepriklausoma žiniasklaida (pavyzdžiui, delfi.lt pagal sutartį Nr. REP-5/2015), tai dar nereiškia kad ekspertai.eu „dirba rusams“, kaip norėtų konservatorė.

Tad kada gi pagaliau ant teismo stalo atsidurs aiškūs įrodymai, kad ekspertai.eu tarnauja (vykdo nurodymus, už kuriuos gauna atlyginimus) kažkieno interesams?

Beveik prieš metus, dėl tokių R. Juknevičienės amsėjimų, neapsikentęs Seimo narys A. Nakas parašė pretenziją ir norėjo ją viešai pateikti. Bet tąkart aš jį įkalbėjau to nedaryti. Sakiau – palos, palos ir nustos. Ir daugiau to nebebus.

Todėl dabar aš pats tą neišsiųstą laišką viešinu ir informuoju – jei nesiliausite viešai meluoti, teks kreiptis į teismą, kuriame jau galėsite pateikti savo įrodymus apie tai, kaip ekspertai.eu dirba „rusų šnipais“ ar dar kuo, kas ten jums labiau prie širdies.