Ar tikrai Ldiena.lt skelbia galimai nestabilios psichikos Simono Zagursko straipsnius, kuris save pasivadina autoriumi Kristina Brazauskiene?

Autorius: Donaldas Šarmanauskas Šaltinis: https://www.facebook.com/group... 2018-11-01 17:02:11, skaitė 1023, komentavo 8

Ar tikrai Ldiena.lt skelbia galimai nestabilios psichikos Simono Zagursko straipsnius, kuris save pasivadina autoriumi Kristina Brazauskiene?

Sie asmenys pradejo terora dar 2017 metais,neva Brazauskienes straipsnis ir kaip atsiranda ldiena .lt minima straipsnyje Giedriaus Valiuno zmona ir kiti . Sioje nuorodoje Vytenis Aleksandraitis ima mane smeizti neva yra persekiojamas , suprantama man, na gal tai garbingas amzius , bet tai nepakenciama, arba tai isduoda asmens nestabilia psichika.

https://www.facebook.com/vytenis.aleksandraitis/posts/1659586630748362?comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22O%22%7D

Pries tai buvo straipsnis jo rasytas apie Giedriu Valiuna , kur buvo publikuojamos Jurate Mice nuotraukos . As pakomentavau, kad visa tai daroma neteisetai, nes kaip bendravau su Jurate Mice, tariausi, del jos atstovavimo baudziamojoje byloje, kuri kaip nukentejusioji yra del Giedriaus Valiuno mirties sutuoktine . Nuo to momento prasidejo smeiztas mano atzvilgiu, i si smeizta isijunge ir Simonas Zagurskas. Kadangi iki to laiko nezinodamas kalbejau apie savo zmona ir Ukrainos zmones, parasiau komentara, kad Ukrainoje zmones kaltina Rusija del Malaizijos lektuvo numusimo . Tuomet auksciau minetoje nuorodoje Vytenis Aleksandraitis ima publikuoti mano zmonos nuotrauka .

Stai ka raso Vytenis Aleksandraitis:

Tai, būtent, iš D.Šarmanausko gavau ultimatumą, kad jei ne panaikinu, tai jis į teismą paduoda mane. Jau tariasi su advokatu. Bet, kadangi jo žmona iš Lugansko separatistė, matyt, tai ir jo separatizmą, ypač, dėl Malaizijos lainerio .

Toliau smeiztas tesiasi Vytenis Aleksandraitis raso, neva as gal but zmona Luganskiete uz 3000 euru taksa atsiveziau . Jis kaip nurodo tai daro demaskuojant lainerio numusima .Tuomet i smeizta isijungia Simonas Kroydonas kuris Facebook paskiroje turi dvi anketas Simonas Zagurskas bei Simonas Kroydonas ir paraso stai toki komentara.

Simonas Kroydonas:

Tai Jūratukas vėl šposus krečia jūsų gerb Vyteni paskyroje.O kodėl jai patikdavo kalėjime sėdėję vyrai? Kaip ji susipažino su Giedriumi?Tai gal ir dabar ji draugauja dviem frontais.Su kokiu nors kaliniu ir su Donaldu Šarmanausku.Bet Šarmanauskas pats pas mamą gyvena tai nemanau,kad išsikeltų pas Jūratę į kaimą.Donaldo mama guodėsi ,kad Donaldas labai didelis tinginys,nieko nepadeda ir iš mamos pašalpos gyvena ,dirbti tingi,dirbo IKI paduotuvėje kasininku dvi dienas ,po to jį išmetė,tai susigalvojo tapti advokatu.

Taigi kaip matote tai yra visiskas smeiztas. As niekuomet nedirbau nei kasininku nei prekybos centre .Taip pat kad neva mane ismete is prekybos centro kad as sumaciau tapti advokatu.Vytenis Aleksandraitis Čia iš kur tokios žinios? Kaip iki mamos pavyko prasibrauti?

Jis man paskambino ir pasakė, kad jis "savininkas" Teisių korpuracijos ir jos direktoriaus Povilo Rėklaičio; Jūsų sunaikintoje temoje atsakusio ir ten Donaldui pasiūliasiam ANTRĄ KARTĄ ne trolinti. O, kad, tinginys, tai labai galimas dalykas, nes ne persekiotų mane pensininką rimtai dirbantis ir ne seniai vedęs jauną žmoną iš Lugansko.

Simonas Kroydonas:

O ar tikrai jis turi žmoną iš Lugansko? Mano žiniomis čia jis buvo susikūręs mitą,kad turi žmoną iš Lugansko.Jug jis nė tame Luganske nė apskritai iš Lietuvos niekur nėra buvęs išvažiavęs.O mama jo labai pergyvena dėl Donaldo nesąmonių ,sakė,jau būdamas septyniolikos bandė parduoti tėvų butą,rankpinigius buvo paėmęs,buvo sukčius jau nuo mažų dienų.

Vytenis Aleksandraitis:

Tai, ką, kaip ir Jūratė priėš 10 m.? Vestuvių nuotrauką mačiau Rotusės aplinkoj kažkur - dabar paslėpė. O pasą ir nuotrauką rodė man dar iki vestuvių ir aš 11-toje dalyje įdėjau tik teksto nuorodose su veidu užtušuotų, kad nepažeisti privatumą luganskietės. O, koks tikslas to "mito"?

http://kazlusporto.puslapiai.lt/gyvenimas/demaskavimai/giedr-nuzud/index.htm

Vytenis Aleksandraitis

Ne "padžiuvo", gerbiamas Valentinas Laucevičius, nes Donaldą Šarmanauską blokavau jau 14-ką kartų, o jis kaip organizatorius, kad Neringa Venckienė būtų iš JAV parvežta, man jau antru kart grasina ir bando Baudžiamą bylą iškelti, nors pats už Malaizijos lainerio žudikus galvą deda.

Todl ir aiškinuos, kas jį dezinformuoja.

Tai yra esu smeiziamas Vytenio Aleksandraicio kad esu Neringos Venckienes parvezimo i Lietuva organizatorius ir kad uz Malaizijos lektuvo zudikus galva dedu .Simonas Kroydonas pradeda zmeizti kad as neva "Ar busiu spec tarnybu pasiuntinukas" .Taip pat smeizia mano zmona kad si neva yra agente .Taip pat raso apie Giedriu Valiuna . imamas vadinti Vytenio Aleksandraicio minimas kremliaus vatnyku , taip pat sis raso tikroves neatitinkati teigini jog kazkas i mano Donecko Lugansko separatizmo skleidimo pinkles isirove .

Po kiel laiko gaunu is pazystamu pranesima kad Simonas Zagurskas ideda i savo Facebook tinklalapi nuoroda su straipsniu:

Nustebino Kristinos Brazauskienės straipsnis Ldiena.lt,o tuo labiau publika aprašyta jame.Iš kur pas bufetavą keli butai Vilniaus naujamiestyje,ir iš kur pas Kauno bedarbių biržoje stovintį Donaldą Šarmanauską pinigai,kaip ten atsiduria ir girtuokliauja Lietuvos Ryto žurnalistė Asta Kuznecovaitė visiška mistika.Vytenis Aleksandraitis turėtų apie visą šitą įvykį žinoti išsamiau.

Is istorijos galima suprasti kad straipsnio autorius yra Simonas Zagurskas - http://ldiena.lt/straipsnis/10656/kristina-brazauskiene-bukite-atsargus-isnuomodami-savo-busta-zemos-socialines-atsakomybes-moterims, kuris veliau , man ima rasyti zinutes , kad ar as draugauju su Jurate ir Doneckiete , ar buvau policijoje ir panasiai ir kad butu i Kauna atvazeves is manes pazvenkti .

Kadangi interneto nuoroda ir istorija isplaukusi is siu abieju asmenu tiek Vytenio Aleksandraicio tiek Simono Zagursko , esu priverstas kreiptis i policija , del bylos uz smeizima siu asmenu atzvilgiu iskelimo . Seniau gavau is Zagursko zinutes kuris parase "Kad is taves padarysiu advokata Mineda", supratau sio straipsnio rysi ir yra pagrindas nustatyti kad mineta straipsni rase smeizikas Simonas Zagurskas,o smeizto kompanija pradejo Vytenis Aleksandraitis .

Taciau atsakomybes neisvengs ir ldiena.lt. Kreipiausi i ldiena.lt del smeizto, taciau redakcija nesugeba nieko atsakyti.

Simonas Zagurskas yra paieskomas policijoje.Zinancius jo buvimo vieta prasome pranesti telefonu 868408126, o taip pat prasome atsiliepti nukentejusiuosius nuo sio asmens.