Ingrida Šimonytė į rinkimus atsitempė atimtą mergaitę?

Autorius: Aurimas Drižius Šaltinis: https://m.facebook.com/story.p... 2018-11-04 12:04:48, skaitė 4174, komentavo 9

Ingrida Šimonytė į rinkimus atsitempė atimtą mergaitę?

Gal čia psichikos sutrikimas - Ingrida Šimonytė į rinkimus atsitempė svetimą mergaitę.Niekaip nesuprantu tų belyčių būtybių, tokių kaip šimonytės ar grybauskaitės įpročių fotografuotis ar tampyti už žandų svetimus vaikus. Todėl labai nustebau, kai net konservatorių kandidatė į prezidentus Ingrida Šimonytė šiandien per rinkimus atėjo besivesdama už parankės svetimą mergaitę.

Ar tai norai įtikti tai moteriškai rinkėjų pusei, kad kandidatė taip pat yra motiniška ir moteriška, nors visą gyvenimą Šimonytė atrodo kaip kažkokia trečios lyties būtybė, gal dabar Amerikoje madinga translytė būtybė - neaišku, ar ji moteris ar vyras.

Taip pat visiškai kvailai man pasirodė, kad kandidatė atsitempė su savimi kažkieno mažą mergaitę - savo vaikų tokios būtybėms aš tikrai nepatikėčiau. Savo vaikų nei šeimos niekada netyrėjusi Grybauskaitė taip pat visada fotografuojasi su vaikais - ilgai galvojau, kad tai tiesiog nelaimingos moters sielos šauksmas ir apgailestavimas dėl nelaimingo gyvenimo - taip ir nesulaukus savo vaikų, gasdinti visus savo ministrus - apie tai pasakojo dar Valinskas - kad prezidentė jam pasakojo, kaip ministrai jos bijo ir kaip jai patinka juos gasdinti.

Bet kurio atveju viešas demonstravimas su svetimas vaikais yra kažkoks psichikos sutrikimas - man niekada nekyltų noras išeiti į viešumą už parankės su kažkieno sūnumi ar dukra. Todėl ir sakau - tokios detalės, kad net iškalbingoji Šimonytė daro tokias klaidas, besistengdama visiems įtikti - man atrodo kaip visiška desperacija ir iškrypimas.

Jeigu likimas taves neapdovanojo motinyste - tai ir eik į rinkimus išdidžiai viena, kaip ir įpratusi partijos gyvenime. Iki šiol Šimonytė savo deklaravo kaip "partijos kareivį". Tai yra ji save identifikavo su kubiliaus lansdbergio gauja, atsakinga už daugelio žmonių nužudymą ir itin sunkiu kriminaliniu nusikaltimu padarymą. Todėl už banditų gaujos "eilinį kareivį" Šimonytę tikrai niekada negalėsiu balsuoti.