Lietuvos tėvai ginkluojasi prieš vaikų teisių grobikus

Autorius: Daumantas Luksa Šaltinis: http://facebook.com/socmin/... 2018-11-06 15:09:46, skaitė 1199, komentavo 2

Lietuvos tėvai ginkluojasi prieš vaikų teisių grobikus

Dovilė ŠakalienėPARTIZANO PATARIMAS

Labai aiškiai matyti, o tai išduoda teritorijos administratoriams priklausoma Lietuva, kad problemos su valstybės vardu masiškai atiminėjamais vaikais yra kur kas gilesnės, negu buvo galima pagalvoti triukšmui prasidėjus. Todėl natūralu, kad ne mažėjant, o greičiau didėjant pikantiškų poreikių paklausai, reikia rūpintis ir šių paslaugų žaliava.

Tad prisiminkime profesoriaus Vytauto Landsbergio žodžius, paviešintus lapkričio 2 d. apie vaikų teisių apsaugos reformą:

"Eilinė sumaištis ir nepasirengimas. Tegul tie reformatoriai pasirūpina vaikų apsauga nuo tvirkinimo ir pedofilijos. Taip pat pedofilijos verslo.

Reikėjo didelio sukrėtimo dėl vienos mergaitės, kad Lietuva po penkerių metų laukimo ratifikuotų Europos Tarybos konvenciją dėl vaikų apsaugos nuo seksualinio išnaudojimo ir seksualinės prievartos. Bet konvencija reikalauja nacionalinių teisės aktų ir struktūrų kūrimo – berods, nė žingsnio toliau nepadaryta.“

Kaip žinoma, V. Landsbergis nėra iš tų žmonių, kurie kalbėdami apie pedofiliją ir pedofilijos verslą svaidytųsi tuščiais žodžiais. Todėl išvadas, brangūs skaitotojai, darykite patys.

GINKLAI INTERNETU

PEILIAI INTERNETU

Šioje „Iš savo varpinės“ laidoje sužinosite ar galima pasigaminti sprogmenį pagal internete skelbiamus receptus ir ar gali ginklą gavęs psichopatas tapti efektyviu žudiku.

Be to bandome atsakyti į klausimą ar ginklai piliečių rankose gėris ar blogis.