Vilniaus mero padėjėjas Karolis Žukauskas: "Grobiamų vaikų isteriją diriguoja Kremliaus ranka"

Autorius: Vilniaus mero padėjėjas Karolis Žukauskas Šaltinis: https://www.facebook.com/zalza... 2018-11-12 21:13:44, skaitė 820, komentavo 5

Vilniaus mero padėjėjas Karolis Žukauskas:

Karolis Žukauskas (zalzakas@gmail.com)

Tęsiant "grobiamų vaikų" gynėjų istoriją. Neabejoju, kad panašūs teiginiai eina per visas šito keisto judėjimo grupes - panaršykit, įsitikinsit. Dar atkreipkit dėmesį į vieną detalę, kas jiems svarbu. Lenkija emigracijai netinka, nes, pasirodo, "ten skundžia dar labiau nei Lietuvoje". T.y. problema ne blogas elgesys su vaikais, dėl kurio taikomos griežtos sankcijos, bet tai, kad kokie nors kaimynai gali paskųsti. Ir pagal tai renkamasi valstybę emigracijai - kur galėsi ramiai elgtis kaip nori ir niekas tavęs nepaskųs.

Be prikurtų kliedėsių apie homoseksualų Vokietijoje grobiamus vaikus, be nesąmonių apie Lenkijoje kunigų masiškai išnaudojamus vaikus, jie dar užsiima ir sistemingu raginimu emigruoti.

Kažin kaip tai draugauja su Administracinių teisės pažeidimų kodekso 207 straipsniu?

"Sistemingas raginimas arba kurstymas žodžiu, raštu arba kitokiu būdu Lietuvos Respublikos piliečius emigruoti į užsienį – užtraukia baudą nuo dviejų šimtų aštuoniasdešimt devynių iki penkių šimtų septyniasdešimt devynių eurų."

Ir kam naudinga skatinti emigraciją iš Lietuvos?

Miškų kirtimo temos galai vedė į pasipriešinimą NATO plėtrai Lietuvoje ir užsienio investicijoms čia (estai, beje, kaip tik patvirtino, kad milijardinės investicijos į celiuliozės fabriką pas juos nebus: https://goo.gl/G6eSLL).

Vaikų tema irgi turi kelis galus, link ko ji veda, be tradicinio bandymo supriešinti tautą ir palaikyti nuolatinį jos susierzinimą - nepasitikėjimas valstybės tarnybomis ir emigracijos skatinimas. Kartais labai bukai, tiesmukai ir atvirai, galėtų Lietuvos policija čia pasidomėti.

Karolis Žukauskas

Vilniaus mero padėjėjas Karolis Žukauskas įskųs visus piliečius policijai:

Karolis Žukauskas

Man iš šalies atrodo taip:

Koks tai Vilniaus savivaldybės tarnautojas Karolis Žukauskas. Viešas, tikriausiai, asmuo. Leidžia sau vykdyti subjektyvų tyrimą, rinkdamas viešus privačių žmonių pasiplepėjimus ir lipdo iš to sąmokslo teoriją. Tada ją ištransliuoja savo 10 000 ~ virš sekėjų turimoje FB anketoje ir jaučiasi įvykdęs tiesos misiją.

Puikus pvz, kaip vykdomas „teisingumo” siekis, iš kur atsiranda etiketės ir patyčios.

Karolis Žukauskas

Vilniaus mero padėjįjas Karolis Žukauskas (zalzakas@gmail.com) įskųs visus piliečius policijai.