Šakalienės dėka Lietuvoje neįtikėtinai pagausėjo skundikų bei valdžios pačiulptukų, savo nepilnavertiškumo kompleksus bandančių kompensuoti grasinimais "pranešti vaikų teisėms"

Autorius: LDiena.lt Šaltinis: http://facebook.com... 2018-11-15 11:02:41, skaitė 514, komentavo 1

Šakalienės dėka Lietuvoje neįtikėtinai pagausėjo skundikų bei valdžios pačiulptukų, savo nepilnavertiškumo kompleksus bandančių kompensuoti grasinimais

Dėl naujojo VAIKŲ GROBIMO, KALINIMO ir PARDAVIMO įstatymo, kurio priėmimą Seime apgaule ir manipuliacijomis prastūmė Dovilė Šakalienė, įbauginti tūkstančiai tėvų. Pastaruoju metu ypač daugėja atvejų, kai patologiški skundikai ar psichiškai neadekvatūs asmenys, norėdami patenkinti savo nepilnavertiškumo kompleksus, skundžia VAIKŲ GROBIKAMS arba net viešoje vietoje ima filmuoti ar fofografuoti vaikus bei jų tėvus.

Tokioje situacijoje atsidūrė ir vilnietė Olivija, kuri sako potyriais pasidalijo socialiniame tinkle, taip bandydama perspėti ir kitas mamas.

„Mieli valdininkai, iki dabar aš buvau tik stebėtoja viso šito absurdo dėl vaikų atiminėjimo, kuris vyksta. Kas antras straipsnis „už ką dar atims vaiką“. Ok, tiesiog perskaitydavau ir tiek. Patys vaikų dar neturim, bet yra mažoji dukterėčia, trejų metų mergytė.

Savaitgaliui atvyko į svečius. Susiruošiam ir einam į „Norfą“, paprasčiausią „Norfą“, paprasčiausių trūkstamų produktų ir šio bei to skanaus vaikui“, - pasakoja vilnietė.

Viskas prasidėjo, kai moteris su dukterėčia nuėjo į žaislų skyrių. „Užėjus į parduotuvę prie žaislų skyriaus, vaikas, aišku, stabteli, ir stveria pirmą pasitaikiusį žaisliuką ir sako: „Ar gali nupirkti?“.

Prieinu, pažiūriu, kad kažkoks plastmasinis rutuliukas kainuoja 23.99 eurų ir sakau vaikui, kad išsirinktų kitą, bet ji nesupranta, kad kaina yra neadekvati ir tik todėl neimu. Startuoja verkti. Įlindo tarp žaislų lentynų, atsigulė ir verkia. Labai garsiai.

Net graudu žiūrėti. Pritupiu šalia ir sakau, kad palauksiu, kol paverksi. Tupiu šalia, ji nenustoja. „Gali gal dar garsiau, niekas tavęs negirdi.“ Bet staiga tą akimirką man ant galvos atsistoja ir stovi moteris su savo mažamečiu. Stovi ir viešai sako“ „Nu, palaukiam, tuoj jinai ant jos užrėks, aš nufilmuosiu ir vaikų teises iškviesiu.“

Pakeliu aš į ją galvą, pažiūriu į jos vaiką ir vaikui sakau: „labas, gal nori šito rutuliuko?“ Vaikas čiumpa jį iš mano rankų ir žiūrėt į savo mamą: „Noriu, noriu rutuliuko.“

Tada pakeliu galvą ir sakau: arba traukite 24 eurus arba sėkmės aiškintis vaikui. Ji tesugebėjo išpūsti akis. Mano mažoji kaip ir nurimo, išlindo ir lentynų ir tiesiog nuėjome savo reikalais. Moteris liko prie žaislų skyriaus su kaprizais rodančius vaikus.

Gal ir nederėjo „užkabliuoti“ jos vaiko, bet čia viršūnė, kai atsistoja ant galvos ir laukia progos paskųsti, kad atimtų pas kažką vaiką. Štai iki ko valdžia sugebėjo suformuluoti žmonių mąstymą.

Mieli, valdininkai, gal atkreipkite dėmesį, kad atėjus į elementarią Norfą vaikui žaislo už 23.99€ (82 litus) žmogus turbūt nepamena tokių laikų kad būtų pirkęs! Tvarkykit kainas. Patys skriaudžiat vaiką per tėvų prizmę.

Mums su mažąją savaitgalio nesugadinot, rezultate vaikas nusprendė geriau kačiukui pelytę paimti. Didžiuojuos ja, bet atsibodo ginti šalį, kuri jau nebežino kur dar užsikelti kainas, ar ant žmogaus gydymo ar ant vaiko žaisliukų.“, - piktinosi moteris.

Jai antrino šimtai feisbuko vartotojų ir mamų, kurios tvirtino bijančios išeiti į gatvę su vaiku dėl skundikų, šiaip debilų ir valdžius pačiulptukų, galinčių filmuoti ir fotografuoti galimai netinkamą elgesį su vaikais.