Rusijos Federacijos URM pranešė, kad JAV-os iš "izoliuotos" Rusijos nupirko jau trečią suskystintų dujų tanklaivį

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://jonaskovalskis.com/201... 2018-11-17 12:40:27, skaitė 1608, komentavo 0

Rusijos Federacijos URM pranešė, kad JAV-os iš

Rusijos Užsienio reikalų ministerijos atstovė spaudai ir informacijos departamento direktorė Marija Zacharova savo 2018-11-15 brifingo spaudai metu, be kita ko, informavo, kad pasaulio teroristinė valstybė Nr. 1 Jungtinės Amerikos Valstijos nupirko Rusijoje jau trečią tanklaivį su Rusijos suskystintomis gamtinėmis dujomis. Tuo metu, kai pasaulio agresorius JAV visas savo kolonijas verčia, grasindamos karine JAV agresija prieš šias bananų respublikas, taikyti Rusijai sankcijas, ragina riboti prekybą, ekonominį bendradarbiavimą su Rusija, bloginti santykius su taikia, demokratiška, suverenia šalimi, JTO Saugumo Tarybos nuolatine nare, pačios JAV perka dujas iš Rusijos ir didina prekybos apimtis su Rusija.

Paskui šias Rusijos dujas amerikiečiai, žinoma, parduos savo “nepriklausomoms” kolonijoms Europoje, kurios pardavinėja tik rusofobiją ir savo nacionalinius interesus, už dvigubai didesnę kainą. Nieko asmeniško just bizniukas. Kai Lietuvoje valdo JAV 5 kolona – konservatoriai, liberalai, socdemai, valstiečiai ir pan., – vietiniai čiabuviai yra priversti paskutines kelnes nusimauti, kad sumokėtų už “demokratiškas”, bet brangias JAV dujas ir nepirktų “totalitarinių”, bet pigių Rusijos dujų.
Visas M.Zacharovos brifingas apie JAV-NATO karo nusikaltėlių gaujų rujojimą prie Rusijos sienų, karo propagandą, karinės infrastruktūros plėtimą, NATO galvažudžių skaičiaus didinimą, sunkiosios ginkluotės telkimą visame Rusijos pasienyje nuo Kolos pusiasalio iki Juodosios jūros žiūrėti čia 

http://www.mid.ru/web/guest/foreign_policy/news/-/asset_publisher/cKNonkJE02Bw/content/id/3410247

Taip pat M.Zacharova papasakojo apie JAV-NATO karo nusikaltėlių pasiruošimus Europoje agresijai prieš Rusiją, JAV-NATO karo nusikaltėlių tarptautinius nusikaltimus žmoniškumui, JAV sąmoningai eskaluojamą karinį globalinį konfliktą, Vakarų keliamas grėsmes taikai ir saugumui Žemėje, JAV ir jų sėbrų nusikaltimus žmoniškumui, slaptus kalėjimus, kankinimų metodus, fašizmo reanimavimą ir heroizavimą Pabaltijyje, Ukrainoje, Lenkijoje, Europoje.

Įdomu, informatyvu, baisu, kokius nusikaltimus javainiai išdarinėja visame pasaulyje po “kovos už žmogaus teises, demokratiją” vėliava.  A.Hitleris nervingai rūko nuošalyje, bet JAV melo propagandos aukos šventai tiki, kad JAV “demokratija” yra ne milijonai nužudytų žmonių, bet “baltas miestas ant kalvos”?!…