Išgalvotos pedofilijos ir realių žudymų istorijos metraštis išsityčiojo iš propagandinės rusų žiniasklaidos

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/isgalv... 2018-11-22 18:06:58, skaitė 573, komentavo 1

Išgalvotos pedofilijos ir realių žudymų istorijos metraštis išsityčiojo iš propagandinės rusų žiniasklaidos

Išgalvotos pedofilijos ir realių žudymų istorijos metraštis lrytas.lt išsijuokė iš nevykusių propagandinės rusų žiniasklaidos bandymų pasišaipyti dėl sugedusio Lietuvos karinio lėktuvo „Spartan“, kuriuo Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė neišskrido į Latvijos nepriklausomybės šimtmečio renginius, o premjeras Saulius Skvernelis užstrigo Briuselyje.

Apie tai skelbiama išsamioje publikacijoje „Dėl sugedusio lėktuvo propagandinė rusų žiniasklaida išsijuokė iš Lietuvos“.

Straipsnyje atskleidžiama, kad „progos pasišaipyti nepraleido propagandinė rusų žiniasklaida, kuri žarstė karčias replikas“.

„Lėktuvo istorijoje kaip vandens laše pasirodė visa šiuolaikinė Lietuva: nuolat gendantis lėktuvas yra skirtas krovinių, o ne valstybės vadovų, gabenimui, o tuo metu S.Skvernelis Briuselyje prašo NATO apsaugoti Lietuvos oro erdvę“, – lrytas.lt cituoja propagandinį rubaltic.ru.

Teigiama, kad propagandinis rubaltic.ru pareiškė, jog „naudoti karinį „Spartan“ Lietuvos pirmųjų kelionėms yra tolygu JAV prezidentui Donaldui Trumpui keliauti po pasaulį „kukurūzniku“.

„Virš Rusijos teritorijos Lietuvos vadovai lyg ir neskraido, tad ir naudoti karinį lėktuvą būtinybės nėra. Tačiau, matyt, kitų variantų irgi jie neturi. Reikia tik tikėtis, kad lėktuvo vidus pritaikytas keleivių vežimui. Jeigu Lietuvos prezidentė į ES susitikimus ir Vašingtoną pas D.Trumpą vyksta ant medinės dėžės su dujokaukėmis, nieko keisto, kad ji tokia bloga“, – pašaipiai pastebi propagandinio rubaltic.ru teksto autorius Aleksandras Nosovičius, praneša lrytas.lt.

„Pribaltikos, Ukrainos ir Baltarusijos ekspertu“ save vadinantis autorius nestabdo: „Viskas būtų gerai – skraidytų Lietuvos valdžia griuvenomis ir niekas nė nepastebėtų. Tačiau dabar karinis-krovininis „Spartan“ genda kasdien ir taip savo buvimu daro gėdą Lietuvos nacionalinei garbei“, - rašo lrytas.lt.

Pasak lrytas.lt, „A.Nosovičiui, kurio biografija pasižymi ir tokia knyga kaip „Kodėl miršta Pribaltika“, užkliuvo ir tai, kad į Rygą D.Grybauskaitė nepasiryžo važiuoti automobiliu“.

„Kritikos strėles jis svaidė į premjero S.Skvernelio nelabai pavykusį skrydį į Briuselį, tiksliau į vėl sugedusį „Spartan“, kai Lietuvos premjeras su delegacija turėjo grįžti reisiniu skrydžiu“, - rašo lrytas.lt.

Lrytas.lt leido Rusijos propagandistams suprasti, jog „juokiasi puodas, kad katilas juodas“ ir priminė: tiek JAV prezidentas Donaldas Trampas (Donald Trump) tiek ir NATO generalinis sekretorius Jensas Stoltenbergas yra pagyrę Lietuvą kaip pavyzdį dėl gynybos finansavimo – skiriame šalies gynybai 2 proc. nuo BVP ir skirsime dar daugiau.

Su visu išgalvotos pedofilijos ir realių žudymų istorijos metraščio pasityčiojimu iš nevykusių propagandinės rusų žiniasklaidos bandymų pasityčioti iš Lietuvos vadovų ir jų karinio lėktuvo, galite susipažinti čia:

222333-02.png