Ugnius Kiguolis Šiandien sudalyvavau mitinge prieš smurtą ir valdžios institucijų savivalę

Autorius: Ugnius Kiguolis Šaltinis: https://www.facebook.com/ukigu... 2018-11-26 12:56:09, skaitė 997, komentavo 1

Ugnius Kiguolis Šiandien sudalyvavau mitinge prieš smurtą ir valdžios institucijų savivalę

O taip, tai tas pats mitingas, kur sisteminė žiniasklaida ir norvegų pinigais remiami šunys lojo (nekurie iš jų netgi partijų lyderiai), jog bandomas sugražinti 19 amžius ir norimas pateisinti smurtas prieš vaikus. Daugybė suklaidintų žmonių galvojo, kad čia susirinko tie, kas nemoka auklėti savo atžalų be rykščių, arba tie patys profesionalūs protestuotojai, kurie ne tik išvijo Exxon, bet ir tie, remiami Rusijos, Putino pasekėjai.

Taip, aš ir esu profesionalus protestuotojas, mano draugas Vladimiras vis nurodo man tam tikras užduotis vykdymui: pvz saugoti ir tausoti savo sūnų, šeimą, saugoti medžius, kurie mums gamina deguonį, saugoti vandenį, kad jis staiga nepradėtų liepsnoti, dėl ne kurių asmenų godumo. Taip, man svetima Europinės Genderizacijos idėja, netgi pats Euras kiek svetimas ir jei mano heiteriams dėl to pasidaro ramiau gyventi, tai vadinkite mane vatniku, Rusijos agentu, ar šiaip [ įdėk bet kokį žeminantį žodį ].

Delfis šiandien parašė, kad į mitingą susirinko keli šimtai remiančiųjų smurtą, vėliau pataisė skaičius iki pusantro tukstančio. Realybėje žmonių buvo bent 3-4 tukstančiai.. bet taip, jų buvo per mažai, jie supriešinti. Vieni sugebėjo patikėti žiniasklaidos skleidžiamu melu, kiti savo dievukų, esančių opozicijoje melu, treti suklaidinti pačių tų, kurie jau gerus 6 metus semiasi patirties ir pinigų iš įvairių Norvegijoje čiurlenančių šaltinių.

Taip, ta pati žiniasklaida padarė pati didžiausią juodą darbą, prastumiant matuko reforma... Taip, bet kuris politikas bandęs tam priešintis, buvo vadinamas ne tik, kad idiotu, bet ir šiaip kažkokiu smurtą palaikančiu demonu. Visi paskubėjo ir, deja, įstatymas priimtas toks, koks yra, pilnas neapibrėžtumų, interpretacijų ir galios suteikimų ten, kur nėra būtina.

Ir dabar bus labai sunku atitaisyti klaidas.

Prasidėjo mėmių karas, kada 58 politikai, pasirašę po pataisomis, bandomi įvardinti kaip smurtą remiantys.  Mūsų lengvai paperkama žiniasklaida dar ne tokių nesamonių prirašys ir visaip bandys menkinti tuos aktyviuosius žmones ir politikus, kuriems nėra tas pats.

Man net šiurpu, kaip stiliaus ikonos, atrodo lyg mąstančios būtybės, bet prisideda prie šio melo skleidimo, kaip įvairūs pseudo celebričiai pasisako už vaikų atėmimus iš durnių ir atidavimus gėjams. Tai turbūt turėjo nuskambėti kaip bairis, bet, nenuskambėjo..

Kas suskirstys žmones į durnius ir nedurnius? Pagal kokius matavimo vienetus?

Ir dėl visos tokios situacijos, kurią padarė pati žiniasklaida ir opozicija, paskui verksime, kaip dvi susipriešinusios stambios grupės pradės pjauti vienas kitą, o tuo pasinaudoję žalieji žmogeliukai atkurs šlovingąją LTSR.

Atsipeikėkite žmonės, jūs vienas kitam ne priešai. Viskas ko nori abejos pusės, tai įstatymo, kurio visokie fašistinių polinkių turintys institucijų darbuotojai, dėl savo išsilavinimo stokos, negalėtų interpretuoti bet kaip. Nes juk manau visiems suprantama:

  • kad joks vaikas negali būti atimamas iš šeimos, gavus nepatikrintą anoniminį skundą;
  • kad, vaikas negali būti atimamas dėl to, kad yra per plonas, arba per storas;
  • kad už sąmoninga melą šeimos atžvilgiu, ar neteisėtą institucijų prievartą privaloma atsakomybė;
  • kad tyrimas dėl smurto negali tęstis mėnesius ar metus;
  • kad be teismo nutarties ir išankstinio supažindinimo su ja, negali i tavo namus veržtis jokie apsimetėliai (arba ne) gelbėtojai;
  • kad 2-3 metu vaiko parodymai apie smurtą negali būti pilnai adekvatus;
  • kad neserganti ir nelankanti poliklinikos šeima niekaip negali būti laikoma nesirūpinančia šeima;
  • kad šeima pasirinkusi veganų mitybą ir neskiepijanti vaikų toksinėmis medžiagomis, taip pat negali būti laikoma nesirūpinančia šeima;
  • kad apskritai nesinaudojanti valstybinėmis švietimo paslaugomis šeima, negali būti laikoma nesirūpinančia šeima;
  • kad šeimą ginantys nuo prievartos tėvai negali būti traktuojami smurtaujančiais tėvais;
  • kad drausminimas nėra tolygu smurtui;
  • kad informacijos rinkimas apie vaiko aplinkoje esancius televizorius, skalbimo mašinas ir kitus daiktus yra nelegalus ir pagal tai negali būti vertinamas aplinkos vaikui gerumas;
  • kad tokioje tarnyboje negali dirbti nusikaltėliai, kompetencijos ir žmogiškumo neturintys asmenys;
  • kad vaikas negali būti atskiriamas nuo tėvų pažeidžiant konstituciją, bei nekaltumo prezumpciją.

Nes visa tai dabar įmanoma, skaitant neapibrėžtumus įstatyme ir grėsmių vertinimo lentėlese.

Prisegu foto, kurioje nepabūgę susidorojimo politikai, bandysiantys šį įstatymą pakeisti. Atsiminkite juos, tai galimi kandidatai, kuriuos jūs rinksite artėjančiuose rinkimuose. Įsidėmėkite jų veidus ir pavardes, ant jų pils daug mėšlo...

Taip, atskirai kiekvienas iš jų turi savo istorijas, kai kurie turi ir prastų momentų savo politinėse karjerose, bet šį kartą, butent jie gali priimti teisingus sprendimus ir gauti po papildomą simpatijos tašką iš mūsų - rinkėjų.

Atminkit, tie, kurių šiame sąraše nėra, sėkmingai artėja politinio lavono link.

Dalinkitės šia informacija mielieji draugai, tai liečia mus visus. Tik patys galime pasidaryti savo valstybę geresne gyvenimui.

AČIŪ. 
Kiekvienam iš jūsų po 10 Karmos taškų.