Latvija: dėl bėglių priėmimo kiekviena valstybė gali apsispręsti pati. Ims visus negrus kiek atsiųs. Nors ir milijoną.

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/latvij... 2015-05-07 09:21:22, skaitė 3823, komentavo 0

Latvija: dėl bėglių priėmimo kiekviena valstybė gali apsispręsti pati. Ims visus negrus kiek atsiųs. Nors ir milijoną.

LDiena.lt: galima net neabejoti, kad bananinės Latvijos respublikėlė, pasiruošusi nuolankiai priimti viską, ką jai pasiųs ponai iš Briuselio arba dar didesni ponai iš už Atlanto - ir 1.000 negrų, ir 100.000 negrų, ir visą milijoną negrų. neveltui vargšai mūsų broliai buvo kelis šimtmečius dusinami žydkrikščių okupantų ir lenkė savo mužikiškas nugaras germanų dvaruose.

Kitas klausimas - o kam yra pasiruošusi mūsų bananinės respublikėlės chunta?
---

Latvijos vyriausybės vadovė Laimduota Straujuma Latvijos televizijos laidoje „Ryto panorama“ pareiškė, kad Latvija pateiks savo siūlymus ES Vidaus reikalų ministrų tarybos posėdžiui dėl pabėgėlių kvotų ir pridūrė: „Tačiau norėčiau pabrėžti, kad kvotų paskyrimas kiekvienai valstybei remiasi savanoriškumo principu, tačiau yra aišku, kad šiuo klausimu turėsime solidarizuotis su kitomis ES valstybėmis.“

Europos Parlamento narys Artis Pabrikas teigia, kad kaip galimi kriterijai, pagal kuriuos bus skirstomos kvotos, minimi šalies dydis ir ekonominis išsivystymas. Jis sako: „Latvijos teritorija yra didžiulė, mes iš karto galėtume priimti pusę milijono prieglobsčio ieškančių žmonių ar mažiausiai 100 000. Tačiau reikia prisiminti, kad ekonominio išsivystymo lygis tuos skaičius iš karto sumažina.“ EP deputatas paminėjo, kad Latvija dar privalo atsižvelgti ir į istorines aplinkybes, kad jų valstybėje gyvena 30% imigrantų, atvykusių į šalį sovietiniais laikais.

Tačiau Latvijos Seimo narys, atstovaujantis partijai „Nacionalinis susivienijimas“, Imantas Paradniekas savo Twitter paskyroje paskelbė, kad jų partija blokuos bet kokius kvotų prisiėmimus. Jis teigia, kad Latvijai, taip pat kaip ir Estijai, turėtų būti suteiktas ypatingasis statusas, nes gyvenančių imigrantų iš SSRS skaičius peržengia protingumo ribas. „Nacionalinis susivienijimas“ yra Latvijos Seimo daugumoje, jų atstovė Inara Mūrniecė yra Seimo pirmininkė.

Šaltiniskasjauns.lv