Kanados vaikų streikas. Pedofilo ir lesbietės sukurta seksualinio švietimo programa sukėlė ant kojų pilietinę visuomenę

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://plus.google.com/u/0/11... 2015-05-07 10:21:16, skaitė 4843, komentavo 0

Kanados vaikų streikas. Pedofilo ir lesbietės sukurta seksualinio švietimo programa sukėlė ant kojų pilietinę visuomenę

Svarbi naujiena, kurios demonstratyviai nepastebi mūsų žiniasklaida. Kanados Ontario provincijoje sukilo tėvai.

Protestuodami prieš naujosios netradicinės orientacijos Ontario premjerės-liberalės brukamą seksualinio "švietimo" programą pradinėse mokyklose, jie surengė mokinių streiką. Visą savaitę klasės bus beveik tuščios

To Kanada dar nematė.

Viskas prasidėjo prieš metus, kuomet provincijos premjere tapo liberalė, atvira lesbietė Kathleen Wynne.

Ji iškart paskelbė, jog nuo 2015 m. rudens pradinėse mokyklose, t.y.  4 - 13 m. vaikams bus pradėta dėstyti nauja seksualinio "švietimo" programa.

Iki pat šios žiemos vidurio tos seniai parengtos programos niekam nerodė, bet primygtinai tėvams reikalaujant pagaliau išdrįso ją publikuoti.

Išvydus tą seksualinio "švietimo" programą  tėvus ištiko šokas

Šešiamečiams ketinama aiškinti, kas yra "penis", "vagina", "vulva" ir "sutikimas seksui". Aštuonmečiams jau pasakos apie homoseksualizmą. Ir ne šiaip pasakos, tačiau išskirtinai teigiama konotacija. Juos įves į daugybinių genderių teorija, pagal kurią lyčių yra ne dvi, o gerokai daugiau. Pvz. "interseksualas".

Vyresniems vaikučiams nuo 9 iki 13 metų jau papasakos, kas yra oralinis ir analinis seksas, kaip mylisi homoseksualistai, kaip naudojamas analinis lubrikantas, o taip pat apie masturbaciją, kaip "malonų savo kūno pažinimo būdą".

Greta seksualinio "švietimo" programos yra parengta pavyzdinė videoinstrukcija mokytojams

Joje tėvai išvydo, kaip mokytojai aiškina mažiukams, kas yra blow job: "Taip slenge vadinama, kuomet kažkas ima peni į burną. Bet tai daryti galima tik esant to žmogaus sutikimui".

Arba pasakoja: “Jums smalsu, kaip homoseksualistai glamonėja vienas kitą? Jie gali tai daryti lūpomis, rankomis ir visomis kitomis kūno dalimis. Svarbu suteikti vienas kitam malonumą".

Simpatiška mokytoja su dideliu entuziazmu porina, kokie pojūčiai būna patiriant orgazmą.

Pakraupę tėvai pradėjo organizuotis ir priešintis. Praėjo daugiatūkstantiniai protesto mitingai, pilietinė kampanija spaudoje ir internete.

Tačiau liberalioji lesbopremjerė buvo tvirta, kaip uola. Ji tiesiog išvadino persigandusius tėvus "homofobais" ir pareiškė, kad 2015 m. rugsėjo pirmą dieną vaikučių tvirkinimas prasidės bet kokiu atveju.


Protestai Toronte - kanadietiško multikultūralizmo sostinėje (čia ir toliau replikos po nuotraukomis - LDiena.lt)

Bjauriausia, kad tėvų įtarimai, jog ši programa skirta ne šviesti, o tvirkinti vaikus, turi rimtą pagrindą

Vienas pagrindinių tos programos kūrėjų, premjerės Kathleen Wynne bendražygis-liberalas ir buvęs jos pavaduotojas švietimo ministrės poste, Ben Levin vos prieš mėnesį nuteistas už ... pedofiliją!


Fašistuojanti lesbinė išgama Ketlin Vain (antra iš kairės) su savo lesbiete kambarioke 2014 Toronto pederastų eitynėse...


...ir jos bendražygis - pedofilas liberalizatorius Benas Levinas

Šią seksualinio "švietimo" programą švietimui vadovavę pedofilas Ben Levin ir  lesbietė Kathleen Wynne patyliukais bandė  prastumti dar 2010 m. Tačiau tuomet pasipriešino krikščioniškos organizacijos ir jų planas nepavyko.

2013 m. Kanados policija, tirianti tarptautinio pedofilų tinklo bylą, susekė, kad žymusis liberalas ir vaikų seksualinis švietėjas Ben Levin yra viena pagrindinių nelegalaus incesto mėgėjų saito žvaigždžių.

Jis su pasimėgavimu pasakojo, kaip kartu su žmona užsiiminėjo seksu su savo trimis mažametėmis dukromis, dalinosi vaizdo įrašais ir noriai mokė bei konsultavo bendraminčius, kaip tvirkinti savo ir vilioti svetimus vaikus.

Teismo nuosprendis greit įsigalios ir liberalusis švietėjas-pedofilas Ben Levin keliaus už grotų. Tačiau jo kurta ir proteguota  vaikų seksualinio "švietimo" programa ...bus įgyvendinama Ontario mokyklose. Net nelaukiant rudens - jau šį pavasarį.

Kažkokia makabriška pedofantasmagorija, kitaip nepavadinsi.

Ir štai čia paaiškėjo, kad pilietinė visuomenė Kanadoje - ne tuščias žodis. Susiorganizavę tėvai paskelbė, kad nepakęs tokios totalitarinės prievartos iš valdžion prasibrovusių tolerantiškų liberalų pusės.


Propederastinės "pedagoginės" homolobistų literatūros, skirtos apdoroti darželinukus ir pradinukus, Kanadoje apstu

Gegužės 4 - 11 d. paskelbtas Vaikų streikas. Net 35 000 mokinių šią savaitę neina į mokyklas. Šimtai tėvų piketuos prie švietimo įstaigų

Tai nėra lengvas dalykas tėveliams, nes mažamečius vaikus reikia prižiūrėti namuose, taigi, tenka imti neapmokamas atostogas  darbe arba samdyti aukles.

Tačiau pakęsti totalitarinių liberalų, brukančių pedofilo sukurtą seksualinio švietimo programą vaikams, kėslus ir  patyčias tėvai nežada.

Pasižiūrėsime, kiek atsilaikys valdžia situacijoje, kuomet seksualinį švietimą tenka vesti ...tuščiose klasėse.

Tik organizuotumu, tvirtu susitelkimu ir bendru veikimu galima nugalėti totalitarizmo apraiškas. Tai ir vadinama pilietine visuomene.

Palinkėkime sėkmės ir tvirtumo Ontario tėvams ir jų vaikams.

Gali būti, kad panaši situacija neužilgo gali iškilti ir pas mus.

Dar nežinia, kiek tokių benų levinų gosliomis akutėmis kurpia analogiškas seksualinio švietimo programas už užsienio fondų pinigus Lietuvoje.


"Geroji kanadietiška praktika": lesbietė aktyvistė "pedagogė" Elengeilo viešosios mokyklos (Ellengale Public School) pradinukams pasakoja apie pederastus, lesbietes ir jų bendrabūvio formas, taip vadinamos ,"Rožinės dienos" projekto metu. Pagal dabartinį lesbopremjerės planą - tokios "Rožinės dienos" Kanados pradinukams vyktų kiekvieną savaitę...

-----------------------
Nuorodos:

http://www.thestar.com/yourtoronto/education/2015/05/04/thousands-of-parents-keep-kids-home-from-school-in-sex-ed-protest.html
http://www.cbc.ca/news/canada/windsor/ontario-sex-ed-curriculum-protested-by-hundreds-at-northwood-school-1.3061440
http://blogs.windsorstar.com/news/parents-pull-students-from-school-over-sex-ed-curriculum
http://www.theglobeandmail.com/news/toronto/ontario-parents-set-to-stage-student-strike-over-sex-ed-material/article24230225/
http://toronto.ctvnews.ca/ontario-parents-plan-student-strike-against-sex-ed-changes-1.2356453
https://www.facebook.com/parentsstrike
http://en.wikipedia.org/wiki/Kathleen_Wynne
http://www.torontosun.com/2015/03/02/liberals-cant-deny-levins-role-with-sex-ed-curriculum
http://www.torontosun.com/2015/03/02/cops-on-two-continents-investigated-ben-levin-sun-learns
http://canadianvalues.ca/ICV/stopcorruptingchildren/