Airijoje įvestos ištvirkėlių „santuokos“

Autorius: LTnacionalistas Šaltinis: http://revoliucija.org/2015/05... 2015-05-25 09:28:26, skaitė 3086, komentavo 0

Airijoje įvestos ištvirkėlių „santuokos“

Nuo vakar dienos (gegužės 23 d.) sisteminė žiniasklaida bei homikų mylėtojai klykia apie tai, kaip referendumo keliu Airijoje buvo įvestos lytinių ištvirkėlių, homoseksualistų, „santuokos“: vakarietiškų „vertybių“, pseudo-pažangos ir pseudo-demokratijos korifėjams tai tikriausiai yra didis laimėjimas, tuo tarpu sveiko proto nepraradusiems Europos gyventojams tai yra ne kas kita kaip aiškus signalas, kad šiuolaikinė buržuazinė Vakarų civilizacija ritasi vis gilyn ir gilyn į degradacijos liūną.

Labiausiai vertas dėmesio faktas, kad šį kartą lytinių ištvirkėlių „santuokos“ buvo įvestos jau ne prieš didžiosios šalies piliečių daugumos valią, kaip kad būta Prancūzijoje, bet su nemenku viešosios opinijos palaikymu. Tai leidžia mums teigti, kad homoseksualizmo, kaip ideologijos ir subkultūros bacila yra jau giliai įsišaknijusi pasiturinčių vakarų Europos šalių visuomenėse, jų kultūroje bei psichologijoje.

Dėka Žydrosios Europos Sąjungos (ES) vykdomos homotolerastinės politikos, šis užkratas plinta, tiksliau, yra platinamas ir į buvusio socialistinio bloko šalis, kaip mūsų Lietuva, kuriose, be abejo, dėl išlikusių sveikų vietos gyventojų nuostatų, yra susiduriama su milžinišku nepritarimu. Tačiau galime būti tikri, kad juo labiau bus einama „eurointegracijos“ keliu, juo toliau europietiškų „vertybių“ frazėmis save pristatanti sodomijos ideologija veršis ir čia.

Gyvendami XXI amžiuje mes regime visišką buržuazinės-kapitalistinės Vakarų civilizacijos, per TSRS žlugimą ir Amerikos hegemoniją sugebėjusią tapti globalinės apimties Blogio imperija, degradavimo ir absoliutaus išsigimimo procesą, kuris kyla iš pačios šios santvarkos esmės bei struktūros, o pasireiškia visuose visuomenės gyvenimo baruose – šeimoje, kultūroje, politikoje ir t. t.

Šis išsigimimo procesas netruks amžinai – anksčiau ar vėliau, kartu su visa Euroatlantinio bloko ekonomika, kuri sudaro Vakarų egzistavimo materialinę bazę – jis turės vienaip ar kitaip „sprogti“. Ir, patinka tai pripažinti mums ar ne, bet vis dėlto, tiktai šis ateities socialinis sprogimas suteiks galimybę išsivaduoti iš liberastinės diktatūros gniaužtų.

---
LDiena.lt: norintiems geriau suprasti, kodėl ir kam yra sukurtas globalaus pidorasingo projektas, rekomenduoju susipažinti su Vidinio TSRS Prediktoriaus darbu "Psichtrockizmas ir pidorasingas – pavojus žmonijos egzistavimui"