Rusijoje įsigaliojo prieš penktakolonines organizacijas nukreiptas įstatymas

Autorius: LTnacionalistas Šaltinis: http://revoliucija.org/2015/05... 2015-05-28 10:37:40, skaitė 4684, komentavo 0

Rusijoje įsigaliojo prieš penktakolonines organizacijas nukreiptas įstatymas

Gegužės 25-ą paskelbta žinia, kad Rusijoje įsigaliojo įstatymas, nukreiptas prieš užsienio finansuojamas ir Rusijos nacionaliniams interesams kenkiančias „nevyriausybines“ organizacijas.

Natūralu, kad šitoks Rusijos vyriausybės ir prezidento Vladimiro Putino žingsnis papiktino Vakarų veikėjus, trokšte trokštančius didinti savo penktakoloninių organizacijų įtaką Rusijai ir jos žmonių nuomonei, tačiau, kaip matome, jiems yra duodamas ryžtingas Rusijos valdžios atkirtis.

Naujasis įstatymas teigia, kad bet kurią užsienio organizaciją pripažinus nepageidaujama, visos tokiai organizacijai priklausančios lėšos Rusijoje turės būti nedelsiant užšaldomos, jos patalpos – uždaromos – ir bet kokia tokios organizacijos informacija ar propaganda – uždraudžiama.

Šis nepageidaujamų užsienio organizacijų įstatymas tikriausiai labai pravers Rusijai siekiant atsikratyti žalingą ardomają veiklą daryti ketinančiomis, Rusijoje veikiančiomis Vakarų „nevyriausybinėmis“ organizacijomis bei užkirsti kelią galimam „rusiškam Maidanui“, kurio tie patys Vakarai ir siekia.