Kai ateis Ukrainos teisingumo diena: Vargas lupikautojams

Autorius: Filas Butleris Šaltinis: http://www.sarmatas.lt/06/kai-... 2015-06-02 09:39:11, skaitė 3367, komentavo 0

Kai ateis Ukrainos teisingumo diena: Vargas lupikautojams

Ar jungėtės BBC šį rytą, tam, kad sužinoti paskutines naujienas? Na, jei realios naujienos iš Rusijos, Kinijos ar iš kitur nepalankios Londonui ir jei jūsų nedomina Karalienė, pamirškite BBC. Kas liečia Ukrainos konfliktą kaip pasaulinio chaoso tiglį, to niekada nerasite nei BBC, nei kitame vakarų spaudos „mainstryme“.

Šiuos paskutinius mėnesius aš buvau užsiėmęs atskiriant fantazijas nuo tiesos, apie tai, koks yra JAV ir JK interesas Ukrainos konflikte. Pirmasis motyvas buvo, žinoma, energija. Bet mažas naujienų žiupsnelis Global Researh greičiausiai praslydo pro jus nepastebėtas, žinau, nes pats pražiopsojau.

Vakarai tiesiog realiai bandė supirkti Ukrainos žemės ūkio paskirties žemes. Ekstrinis pranešimas, jog Amerikos vice Prezidento Džo Baideno (Joe Biden‘s) sūnus įšoko į Ukrainos energetikos sektorių, yra menka naujiena palyginus su tarptautinių korporacijų ir verslininkų pirkimu visko, ką tik turi Ukrainiečiai. Žemė, kaip mėgdavo sakyti mano tėvas, vienintelė vertybė kurią šioje Žemėje vertėtu laikyti-turėti. „Jis visada sakydavo: „jie jos daugiau nepagamins“. Dabar prigimtinė kiekvieno Ukrainiečio teisė parduodama čia pat iš po jų kojų.

ROPA GmbH, Vokietijos traktorių gamyklos veikla netoli Kijevo, Ukrainoje, – tiems, kurie galvoja, kad Ukraina yra kažkoks užkampis.

Remiantis Oaklando instituto pranešimu, daugiau nei 1.6 milijono hektarų (ha) žemės Ukrainoje dabar yra valdoma užsienyje esančių korporacijų. Citata iš pranešimo:

„Tarptautinės finansinės institucijos sulėkė politinių sukrėtimų pėdsakais į Ukrainą, tam, kad dereguliuoti ir padaryti atvirą užsienio korporacijoms, didžiulį šios valstybės žemės ūkio sektorių… Monsanto, Cargili ir DuPont, ir kt., kaip korporacijos perima kiekvieną Ukrainos žemės ūkio sektoriaus sistemos aspektą."

Dabar, jei JAV Ambasadoriaus Ukrainoje Džefrio Pejeto (Geoffrey Pyatt) parašyti Tweetai (Socialinio tinklo „Twitter“ žinutės – vert. past.) atrodo „pompastiški“ ir kurstantys karą, mes turime korporacijoms padėkoti tik dėl trilijono dolerių. Žemės grobimo žlugimas, kuris vyko iki šiol, šiek tiek matomas lentelėje žemiau. Kas ten neparodyta, tai JAV ir JK interesai, Vokietijos investicijos kurios realiai kontroliuoja šį Ukrainos prievartavimą. Rusiją kiekvieną dieną kaltinant dėl invazijos agresijos per BBC, tikrieji gi agresoriai yra Džordžo Sorošo (George Soros) bankininkų ir kapitalistų brolija. Jei kada apie tai galvojote, – tai visi mūsų karai yra vien dėl pelno, o žuvę Donbase tėra paminklai žmonėms pateisinantys sukilimą.


Kai kurios kompanijos, korporacijos, holdingai, kurie šiandien perka Ukrainos žemės ūkio paskirties žemę

Galbūt skaitytojas norėtu pastudijuoti Global Reseach pranešimą, tam, kad atrasti jo ar jos šalies purvinus sandėrius, bet Amerikiečiams reikėtu susidomėti viena investicijų komanda, žinoma kaip NCH Capital ir to pakaktų. Pradėkite nuo investicijų fondo dogma:

„Iš pat pradžių patraukti galimybių, kurias sudarė didžiulis kapitalo stygius po Tarybų Sąjungos griūties, NCH įkūrėjai pradėjo asmeniškai investuoti Rusijoje ir Baltijos šalyse 1991 m.“

Kol aš pradėsiu tyrinėti šiuos Volstryto „jūros ežius“, prašau, supraskite tai, jog šie fondai nėra skirti vien ukrainiečių žemės ūkio paskirties žemių grobimui. Nuo Rumunijos iki pat Graikijos ir Turkijos, pačios derlingiausios Rytų Europos žemės yra Vakarų agro-verslo akiratyje. Anksčiau ar vėliau tie patys maitėdos pradės plėšti rumunus (PDF) ir bulgarus. Bet susitelkime ties investuotojų fondais ir į jų nusitaikytus pirkinius.

Vos vos paviršiuje

Pradėkime nuo NCH generalinio partnerio, milijardieriaus Džordžo Rohro (George Rohr), dabar jau mirusio rizikos fondų legendos, Džeko Našo (Jack Nash) žento, kuris savo ruožtu yra šiuolaikinis Džordžo Sorošo (George Soros) atitikmuo. Kaip ir visi kiti dalykai, susiję su senaisiais pasaulio plėšimo baronais, egzistuoja aplinkiniai keliai, jungiantys šiuos kadrus, sudarančius susitarimus ir galutines asociacijas.

Taip, galima būtų rast ryšį tarp Rotšildų ir Rokfelerių, bet Polas Tudor Džonsas (Paul Tudor Jones) ir Zalmanas Bernšteinas (Zalman Bernstein) taip pat turi savo vietą pasaulyje. Netirštinant spalvų, galima būtų pasakyti, kad šie žmonės pasinaudoja žmonėmis ir idealais, valdo kalnus pinigų, aukso, deimantų, žemės ūkio paskirties žemių.

Šis „valdymas“, jis vyko tiek „per jūsų ar mano lavoną“. Tikiuosi, kad aš tai pakankamai aiškiai paaiškinau, jei ne 8 metų Vanios likimo tyrimas, dėl kurio dabartinės būsenos aš kaltinu šiuos turtingus vyrus ir moteris, bei mūsų prezidentą.


Mano draugas Graham Philips, vienintelis tikras žurnalistas Ukrainoje, lankantis jaunąjį Vanią, kurio gyvenimas buvo sugadintas po Kijevo kariškių bombardavimo.

Žiūrint į AVI CHAI fondą, kuriam Rohr yra vienas iš tarybos patikėtinių, mes matome gerus darbus, geros veiklos pranešimą ir altruizmą sumaišytą su vienu iš šalčiausiu investuotojų Žemėje.

Aš minėjau Rotšildus, ar ne? Tarp labiausiai gerbtinų šio JAV-Izraelio fondo narių, gerbiamas Artūras W. Friedas (Arthur W.Fried) turi tiesioginį ryšį su jais. Friedas kuris vadovavo Yad Hanadiv Fondui (geriau žinomas kaip Rotšildų fondas) 18 metų, – jam buvo duota užduotis nukreipti pinigus į Izraelio vystymo projektus. Kiti kolaboravę su Rohru buvo kietos linijos šalininkai, vanagai iš Izraelio. Viena iš tokių asociacijų, panaši į Mem Bersntein, žinomą Volstryto milijardierių Zalmaną C. Bersteiną, leidžia Žydų gyvenimo žurnalą „Tablet“, dabartinis žydų gyvenimas pasirodo sukasi apie anti-Putinizmą ir apie tai, kuo viskas baigsis Ukrainai.

Ar galėtu šie žmonės būt labiau skaidrūs? Jei altruizmo ir pelno suplakimas būtų menas, šie fondai, šie investuotojų tipai, jie būtų Vincentai Van Gogai išsisukinėjimo srityje. Vienas filantropinis fondas šioje sferoje, vienas iš Keren Keshet – Vaivorykštinis Fondas, kur anksčiau minėtas Bernsteinas yra patikėtinis. Fondas kurio kapitalas siekia 240 milijonų dolerių, paaukojo tik 10 milijonų. Bankininkams kurie yra jūsų tarpe, tai sudaro tik 4 proc. išlaidų, ir nėra jokių abejonių, kad tie, kurie valdo šiuos pinigus gauna mažiausiai dvigubą grąžą. Aš kuriam laikui atidėsiu pono Rohro ir jo asociacijas.

Dabar grįžkime prie Ukrainos žemės grobimo ir kodėl tiek daug tarptautinių žaidėjų labai tuo susidomėję. Tik paviršutiniškas žvilgsnis viską parodo ir skaitytojas jau neberas skirtumo tarp filantropijos ir verslo. Vienas yra tik įrankis, kuris nešą naudą kitam, ar bent jau plėšimo baronams.


Nežiūrint į BBC ir kitų klaidinimus, pabėgėlių srautai iš Ukrainos puolamo Donbaso paplūdo į Rusiją – | foto: Sergej Karpukhin/Reuters

Ukrainos laisvė: prigimtinės teisės vadavimas

Kas būtų, jei vieną rytą visi Ukrainos piliečiai atsibustų ir suprastų, jog Vakarų investuotojai sukurstė piliečius vienus prieš kitus tik tam, kad ES taisyklės leistų jų didžiausios prigimtinės teisės (Žemės) pardavimą? Labas rytas.

Šie tarptautiniai brokeriai kuriuos mes minėjome, šiuo metu negali turėti Ukrainos žemės ūkio paskirties žemės. Tačiau, jei Ukraina įstos į ES, arba, jei vietoje esantis režimas įsitvirtins, tada tos taisyklės gali pasikeisti per naktį. Ir būtent, kad tai įvyktų, geruoju ar bloguoju, laukia Džordžo Rohro NHC ir kiti fondai. Trumpam pamirškite gamtinių dujų karus. Kokia yra didžiausia vertybė Žemėje? Turiu omenyje po oro ir vandens? Maistas.

Šių fondų vadovai, Volstryto psichopatai, jų vardus jūs girdėjote, jų didžiausi pelnai ateina iš šių gyvybiškai svarbių prekių. O ar žinote, koks yra didžiausias Ukrainos resursas? Pažiūrėkite į žemėlapį žemiau, kuris yra NCH Capital, pasakykite ką ten matote.


Viena iš trijų pagrindinių maisto gamybos vietų esančių Žemėje – per NCH Capital

Žemėlapis viršuje sako tiesą. Žiūrėdamas į tai, kur yra susikoncentravusi pasaulio populiacija, tada koreliuojant su santykinai mažomis teritorijomis, kur likę absoliučiai geriausi dirvožemiai, bet kuris strategas galėtu pagimdyti planą, kaip kontroliuoti maisto tiekimą pasaulyje, arba kaip geriau pasipelnyti jį kontroliuojant. Kas labiausiai neramina Ukrainos atveju dabar, – kompanijos ir šios investuotojų komandos yra pasiruošusios padaryti, bet ką kad tik „laimėti“ šiose varžymosi žaidynėse. Kitas žemėlapis kurį aš radau NCH pranešime prognozuoja sekančiai. Pažiūrėkite į fermas ir saugos infrastruktūras sutelktas šiame regione. Ar ne keista, kad nėra jokių programų kurias NCH vykdytų Ukrainos konflikto zonoje? Donecko ir Luhansko regione nieko nėra!


NCH Ūkininkavimo operacijos iš pranešimo, paruošto 2013 m, Liepos 13 d. iki tol. kai sukilo Ukraina.

Kai kuriems iš mano skaitytojų ir sekėjų tai sukels pasišlykštėjimą. Patikėkite manimi, mano draugai, aš tik atsitiktinai pasirinkau šį investicijų fondą. Tai, ką jūs matote šiame pranešime yra tik šio juodo gobšumo aisbergo viršūnėlė ir tik 1 proc. aplaidumo. Jei jūs žinote ką nors apie avantiūras, apie nelygybę ir turto augimą, tai sekanti lentelė iliustruos jums ko vertos 6000 žmonių gyvybės vidutiniam Volstryto rizikos fondų valdytojui. Jei supaprastintume, dabar Ukrainos žemės ūkio paskirties žemės hektaro kaina verta apie 1500 dolerių. Amerikiečiams, vienas hektaras yra lygus 2,4 akrų. Patarėjas iš NCH apie Juodosios Jūros regioną kalba kaip apie „pigų“ pirkinį, o tai yra:


Ukraina ir Rusija – naujoji agro-rizikos fondų aukso kasykla – traukitės iš kelio!

Dabar mąstykite kaip bankininkas. Tik trumpam, įsivaizduokite Jakobą Rotšildą. Po galais, jis greičiausiai daugiau net negirdi apie tokius sandėrius, bet vietoje to šypsosi sau į ūsą ir sako: „Taip, tai skamba gerai, darykite.“ Fondų valdytojai, – tai jų darbas pasirūpinti, kad Anglijos lordai ir ledi nebūtų į tai įvelti. Apskaičiuojant pasaulio maisto, vandens tiekimą, populiacijos augimo faktorius, pelno ataskaitas, potencialias investicijas, visa tai jų interesas. Jūs ir aš tesame mažareikšmiai skaičiai, kad būtume pastebėti bendrame šių reikalų fone.

Mes arba esame narkomanai vartojantys Afganistano heroiną, arba užliūliuoti Hollywoodo veiksmo filmais, įveltais į mūsų kasdieninius reikalus, idiotai pėstininkai, kuriuos valdo grynaveisliai spuogai, įsitikinę savo pranašumu. Atleiskite, tokius aš matau juos šiandien, visus juos. Lentelė kurią aš jums tik ką parodžiau, mums sako, kad 6000 žuvusių Donbase, ar 2 milijonai pabėgėlių – tai maža kaina, už galimybę nusipirkti Ukrainos žemės po 1500 JAV dolerių ir vėliau ją parduoti 9 kartus brangiau.

Bet tokia kaina yra ES širdyje! Kas jei Ukrainos derlingiausios žemės bus parduodamos pagal Nyderlandų kainas? Dabar, žuvęs vaikas Donecke yra visai nereikšmingas. NCH investuotojai gautų 28 milijardus vietoj 675 milijonų dolerių investicijų. Paskaičiuokime tai žmogiškaisiais resursais, – vienas pilietiniame kare žuvęs ukrainietis kainuotu apie 112,500 dolerių (vien tik šiam fondui), ir jie parduotų jo mirtį (jei karas baigtųsi šiandien) už 467,000 dolerių rytoj.


Pompėjos ir Herkulaneumo sugriovimas. Tai būtų atitiktų tą blogį, kurį šiandien tveria vertelgos

Paskutinis sąmokslas: paskutinė kolizija

Rasti visus žinomus „maitėdų“ vardus šiuose pranešimuose, tai, prisipažįstu, net man buvo netikėta. Cargil, Blackstone Group ir oligarchus, ir Liuksenburgo ar Frankfurto bankininkus, vargšų ukrainiečių kraujas pritraukė visus maitėdas, kraujačiulpius iš viso žemės į jų Ukrainos laidotuves. Kas ironiškiausia, ir gal net pavojingiausia, yra tai, jog Rusija ir Vladimiras Putinas yra pastoviai kaltinami už tai, kas yra užsienio investuotojų puota. Ir, jei neklystu – Rusija bus sekanti. O tai pavojinga, nes Putinas to akivaizdžiai neleis.

Na, neturiu jokių abejonių dėl to, kad čia paminėtiems milijardieriams mažiausiai rūpi mūsų reikalai. Jei tik galėčiau pažadinti pavėluotą linčo šventę. Ooo, tai būtų Hollywood‘o verta pabaiga Ukrainos padėčiai. Pasaulis ploja bankininkams, dauguma jų sugadintose kosmoso kapsulėse, ir atsisveikina! Toks atsisveikinimas, mano drauge, būtų sąžiningiau ir teisingiau, nei tai, kas vyksta mūsų broliams ir seserims Ukrainoje. Aš tikiu jog Dievas suteiks jiems būtent tiek teisingumo.

O tu?

Pagal phillip-butler.com parengė Alenas Kostiugovas