Delfio redaktorė susprogdino homofobijos bombą! Gerbiama Monika pasuko Ten Walls keliu?

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://plus.google.com/u/0/10... 2015-06-10 12:16:29, skaitė 4132, komentavo 0

Delfio redaktorė susprogdino homofobijos bombą! Gerbiama Monika pasuko Ten Walls keliu?

Niekada to nebuvo, o štai ir vėl.

Nespėjome atsigauti po Marijaus Adomaičio nuopolio iš tolerancijos aukštybių, kaip jo pėdomis pasuko populiariausio portalo vyriausioji redaktorė Monika Garbačiauskaitė-Budrienė.

Savo Feisbuko Sienoje atvirai pasityčiojusi iš netradicinės orientacijos sportininko erotinės fotosesijos Vilniaus Šv.Onos Bažnyčioje.

Minėtas sportininkas, garsėjantis, kaip kūno rengybos entuziastas, vos sulaukęs 23 metų amžiaus, jau spėjo virsti grožio ikona ir sekso simboliu tolerantiškuose Vilniaus turtuolių sluoksniuose.

Kaip rašoma spaudoje:

"Elonas Penikas taip smarkiai susikoncentravęs į sportą, kad laiko niekam kitam nebelieka – nei studijoms, nei pastoviam darbui.

Nesvarbu net tai, kiek jo svajonė kainuoja: E.Peniko teigimu, dabartinė fizinė forma jam atsiėjo arti 145 tūkst. eurų – pusės milijono litų.

„Tą sumą ne pats priskaičiavau, o mano draugas, verslininkas..."," - atviravo jaunasis gražuoliukas egzotišku vardu.

Taigi, regime, kaip dar neseniai įvairias homoseksualizmo plėtros akcijas-atrakcijas rėmusio ir antikatalikiškus tekstus švenčių progomis dedančio portalo vyr.redaktorė leidžia sau viešai šaipytis, tyčiotis ir laidyti homofobinius juokelius apie Elono Peniko kūno dalis bei ant pilvo šono nusmukusias smegenis!

Bene pasaulis virsta aukštyn kojomis? Ar čia vedybinis gyvenimas taip žalingai įtakoja tolerantiškas moteris?