Rimas Tuminas, teatras ir aplinkui šokinėjančios rusofobinės žydblusės

Autorius: LDiena.lt Šaltinis: http://ldiena.lt... 2015-06-11 10:38:10, skaitė 3577, komentavo 1

Rimas Tuminas, teatras ir aplinkui šokinėjančios rusofobinės žydblusės


Rimas Tuminas - šiuo metu garsiausias lietuvis režisierius ir Rusijos teatrinio pasaulio megažvaigždė

Skandinavų šūdasklaidos samdiniai, už skandinavų kapitalistų pinigus skleidžiantys rusofobišką isteriją Lietuvos žmonių protuose, šika plytomis: režisierius Rimas Tuminas, vadovaujantis Maskvos Vachtangovo teatrui, gastrolėse JAV vietoj paniekos ir "pastatymo į vietą" susilaukė anšlago ir amerikiečių inteligentijos pagarbos bei meilės. Niujorke Vachtangovo teatras rodo naujausią Rimo Tumino spektaklį "Nusišypsok mums, Viešpatie" sukurtą pagal Lietuvos žydo Grigorijaus Kanovičiaus prozą.

Beje, šį spektaklį 90-aisiais metais Rimas Tuminas buvo pastatęs Vilniuje ir jis iš karto be ginčų buvo įrašytas į Lietuvos teatro aukso fondą.

Baisiausias ir labiausiai skandinavų samdinį propagandistą, už pinigus vaidinantį "žurnalistą", sukrėtęs dalykas tai - kad Rimas Tuminas, po spektaklių bendraudamas su žiūrovais ir atsakinėdamas į amerikiečių žiūrovams kilusius klausimus, drįsta PAČIOJE DEMOKRATIJOS CITADELĖS ŠIRDYJE elgtis visiškai priešingai, negu reikalauja amerikasosinė pancerovinių žydšūdžių utėlėtoji "etika": Tuminas atvirai amerikiečiams paaiškino, kodėl palaiko Vladimirą Vladimirovičių Putiną ir kuo Rusija skiriasi nuo supederastėjųsių "civilizuotųjų" Vakarų.

Vargšas skandinavų samdinys nuo tokio rusofilo režisieriaus Tumino įžūlumo taip suviduriavo, kad savo protinės diarėjos skausmu pabandė pasidalinti su daktariuku ir "Kremliaus politikos ekspertu" Nerijumi Maliukevičiumi - dar vienu ypatingai Lietuvai nusipelniusiu ir afftoritetingu asmeniu... Reikia suprasti šitų asmenų stresą - jeigu jau AMERIKOJE galima nepaisyti rusofobinės karo kurstymo ir masių debilinimo linijos - taip kaip jie, paprasti skandinavų samdiniai, savo menkais proteliais sugebės atlaikyti Rusijos Informacinio Karo atakas? Užjauskime vargšus.

Epizodas iš Rimo Tumino pokalbio su žiūrovais, taip įžeidęs banderovinių chuntistų apologetus, varvinančius savo informacinius skreplius Lietuvos viešojoje erdvėje:

Rimas Tuminas apie darbą Maskvoje Vachtangovo teatre:

Rimas Tuminas su svarbiausiu Rusijos teatriniu apdovanojimu - "Auksine kauke":