Norvegai sukūrė tobulesnę sistema - A.Hitleris (Šekelgruberis) ilsisi

Autorius: Vincas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2015-06-18 00:32:09, skaitė 7330, komentavo 0

Norvegai sukūrė tobulesnę sistema - A.Hitleris (Šekelgruberis) ilsisi

Visuomenės Saugumo Koncepcijos gerai žinoma, kad šeštuoju - atviros agresijos valdymo prioritetu nedaug tepasieksi, o pasiekti tikslai bus abejotini ir tumpalaikiai. Tą labai suprantamai iliustruoja hitlerinės Vokietijos pavyzdys. Kad ir kaip hitlerininkai uoliai darbavosi koncentracijos stovyklose, net pečiai sprogo, vistik tai nesugebėjo užtikrinti savo tikslų igyvendinimo - fašizmo kaip "absoliutaus gėrio" įsiviešpatavimo. T.y. kuomet parazituojanti mažuma beatodairiškai engia didumą, o pastaruoji tuo džiaugiasi.

Nereikia turėti iliuzijų ir dėl per II-ąjį pasaulinį karą okupuotų "vargšų" užengtų norvegų ir prancūzų, kurie po karo susidorojo su savo pačiais silpniausiais piliečiais - moterimis ir vaikais. Moterims kurios pagimdė nuo vokiečių (kurie paskui pralaimėjo) labai nepasisekė, su jomis jų tautiečiai pasielgė labai šlykščiai ir ne ką geriau negu tie patys vokiečiai. Negana to, kad nesugebėjo aprūpinti jų saugumo rengdami vienokį ar kitokį pasipriešinimą, patys prancūzų vyrai nedalyvavo jokiame partizaniniame kare.

Tas ale prancūzų pasipriešinimas, kurį mum perša holivudas yra fikcija, nulis palyginus su baltarusiškuoju. Bet po to kai priešas buvo sutriuškintas - visą savo bailumą užmaskavo įtūžiu, išsiliejusiu kaip kolaborantų "liaudies teismas". Realiai tai buvo susidorojimas su savais, o tuo tarpu tikrieji koloborantai liko nepastebėti (greičiausiai jie ir kurstė besmegenę minią tokiam poelgiui).

Ir štai viso to fone mes turime suformuotą prancūzo, kuris "moka elgtis su moterimi", įvaizdį. Ir Norvegija, kuri, žinoma, yra "nuostabi šalis, labiausiai tinkama šeimai", o aš neturiu tuo teisės abejoti, nes taip sakė pats delfis. Ir va tokie stereotipai yra labai smagus juodasis humoras, bet visiškai nejuokinga kai mūsų užzombinta visuomenė tuo tiki.

Ką demokratiniai norvegai padarė tobuliau už fašistinius vokiečius? Ogi tokią pačia hitlerinę bauginimo sistemą tik be konclagerių, be krosnių, be karingos propagandos. Dabar propaganda yra iuber tolerastiška, o jeigu pradėsi kritikuoti - tavo vaikus gali paimti bet kada, kad ir iš miegų vidury nakties. Todėl žmonės ir bijo – gyvena toje savo lėtinėje baimėje ir bijo daryti staigius judesius, o gal kas įskųs, o gal išsišokėliu susirodysiu, ir visi laukia savo eilės...

.

Labai gera subtilybė ta, kad tokioj baimėje privesti gyventi daugiausiai potencialo turintys ir labiausiai visuomenę įtakoti galintys žmonės - jau turintys vaikų, turintys gyvenimiškos patirties. Senukai neaktualu, nes kaip taisyklė, jau ne tokie aktyvūs ir linkę į marazmus. Jauni taip pat ne - nes dar žali ir nieko neraukia apie realų gyvenimą. Taip kad poveikio priemonė "rūpinimasis vaiko gerovę" veikia tikslingai pagal target grūpą.

Pradžią visam tam beprotnamiui padiktavo pati pokario situacija ir žiaurus atsilaisvinusiųjų elgesys su buvusio okupanto našlaičiais taip vadinamais "KARO VAIKAIS" - Norvegijoje vykdomą vaikų grobimus ir jos valdžios iškreiptą požiūrį į tai gali paaiškinti nesena Norvegijos istorija.

Okupantas su savo tvarka sugebėjo išsilaikyti tik 5 metus, o va tolerastiškoji propaganda veikia aukštesniais prioritetais – kultūriniu bendradarbiavimu. Jau daugiau kaip 60 metų prisidengusi "laisvės ir demokratijos" lozungais prievartauja visuomenę. Pasirodo vokiečių našlaitį galima mušti ir šalia to vapėti apie vaikų gynimą ir gerovę.

Kai kuriems tolerantiškiems piliečiams gali susidaryti įspūdis, kad tai joks fašizmas. Tačiau norgėj ar bet kur kitur Vakarų pasaulyje, ar gali kas nors be neigiamų sau pasekmių pasisakyti prieš "LGTB bendruomenę" ir jų propagandą, ar kitaip kritikuoti valdžią? Gali, bet tik ne per mass mediją, o patvory - kur marginalams ir vieta.

Galų gale pati norgės visuomenė tiek išsigimė, kad gausioms pedofilų „šeimoms“ jau nuolat reikia vaikų. O kaip jums toks faktas kad Norvegijoje oficialiai vedama kūdikių iki metų amžiaus savižudybių statistika? Įdomu kaip norvegų kūdikiai sugeba nusižudyti, dar net nepradėję vaikščioti?

Žodžiu, turime tokį nuostabų pavyzdį, kaip visa šalis staiga tampa vienu dideliu konclageriu kurio populiacija po truputį mažėja, t.y. išlieka pastovi tik dėl pakankamai didelio ir nuolatinio atvykėlių srauto. Planetos perpildymas sprendžiamas labai humaniška priemone. T.y. kol žmonės netapo žmonėmis - jie yra gyvuliai, o su gyvuliu ir elgiamasi atitinkamai: nereikalingi ir nenešantys pelno - utilizuojami ir jų vietoje užveisiami nauji.

Tad iš norvegų pusės, jų atvirai demonstruojamas valstybinis-visuomeninis fašizmas, mums turi būti kaip ir paraginimas tapti Žmonėmis, nes alternatyva "gyventi kaip norvegai" - visai nevilioja.