Kaprofilai irgi turi teisę kovoti už savo lygias teises

Autorius: Arnoldas Šaltinis: http://versijos.lt/forums/tema... 2015-06-18 10:26:36, skaitė 19759, komentavo 0

Kaprofilai irgi turi teisę kovoti už savo lygias teises


Vakarų civilizacija atėjo į Rytų Aborigeniją

Sekmadienio rytas vienos civilizuotos, gilias demokratijos tradicijas turinčios šalies sostinėje...

- Džordžai, kas ten kelia triukšmą?

- Kaprofilų paradas, pone.

- Taip? Ir ko jie reikalauja?

- Jie tik reikalauja lygių teisų, pone.

- Aš nesuprantu. Argi jiems kas nors draudžia valgyti šūdus savo namuose?

- Ne, pone. Jie nenori šūdus valgyti tik savo namuose. Jie reikalauja, kad šūdai būtų parduodami visose maitinimo įstaigose ir institucijose. Jie reikalauja galimybės pirkti šūdus ant pagaliuko, lėkštėje ir stiklinėje. Jie įsitikinę, kad šūdai turi būti parduodami net restoranuose.

- Bet tai bjauru ir visiškai nenatūralu.

- Na kodėl, pone? Tai įgimta, jie gimė tokie ir jūs nieko negalite pakeisti. Be to, gamta yra pilna kaprofilijos pavyzdžių. Šunys, jūrų kiaulytės ir kiti gyvūnai valgo šūdus ir jiems tai visiškai normalu. Tai todėl nenuostabu, kad žmogus, kaip gyvūnų pasaulio dalis, taip pat turi teisę valgyti šūdus.

- Džordžai, ar aš teisingai suprantu, kad jei kaprofilai pasieks savo, būsiu priverstas mano mėgstamiausioje kavinėje valgyti braškių suflė, prie vieno staliuko sėdėdamas kartu su šūdus valgančiu kaprofilu?

- Tikrai taip, pone. Kaprofilai absoliučiai normalūs žmonės ir turi teisę valgyti savo mėgstamus patiekalus ir nebijoti aplinkinių reakcijos.

- Oi, taip aš tiesiog apsivemsiui vietoje!

- Pone, kaip jūs galite? Jūs visiškai netolerantiškas. Jūs už tai galite būti nubausti ir jums teks sėsti į kalėjimą, ar dar blogiau.

- ???

- Ir beje, pone, vienas garsus psichiatras kartą pasakė kažką panašaus į tai: „jeigu jums nepatinka kaprofilai, labai tikėtina, kad jūs pats esate užslėptas kaprofilas". Pabandykite įsiklausyti į save, galbūt jūs atrasite šviežaus skonio patrauklumą. Atsisakę senų, sustabarėjusių stereotipų apie skonio suvokimą, jūs išvengsite rimtų problemų ir prisidėsite prie visuomenės progreso...


Japonija Pietų Korėja - aukštus vakarietiškus standartus pasiekusi Rytų šalis