Pasekoje, galimai, mes bėgsime gelbėdami savo gyvybes nuo imigrantų, į Rusiją

Autorius: Ladislavas Kašuka Šaltinis: http://www.sarmatas.lt/06/pase... 2015-06-19 09:26:12, skaitė 2551, komentavo 0

Pasekoje, galimai, mes bėgsime gelbėdami savo gyvybes nuo imigrantų, į Rusiją

Netolimoje ateityje gali susiklostyti tokia situacija, kai krikščionys ir ateistai bėgs nuo islamistų fanatikų iš šalių, kur liepsnos gatvės ir bus naikinami kultūros paminklai. Jeigu jūs galvojate, kad tai neįmanoma, tai paklauskite Irako ir Sirijos krikščionių, ateistų ar ezidų, kas išliko iš jų protėvių palikimo, ir kaip islamo radikalai elgiasi su jais, jų žmonomis ir jų vaikais. Tad labai neužilgo, dėl siaubingo plano masiškai perkeliant tautas, kuris užgimė vakarų pasaulio valdžią turinčių protuose, gali gautis taip, jog kažką panašaus teks patirti ir Europai.

Toks scenarijus gali būti kur kas realesnis, nei dauguma iš mūsų įsivaizduojame, ir JAV bei Europos lyderiai apie tai gerai žino. Jų planas slypi tame, kad įstumti pasaulį į chaosą, kuriuo vėliau jie pasinaudos „normalizuodami situaciją“ užveržinėdami veržles ir įvesdami negirdėtą iki tol totalitarinę tvarką – nuo špionažo politikos ir video stebėjimo sistemų iki telefoninių pokalbių klausymosi ir gyventojų čipavimo. Čia sunku kažką išsigalvoti, nes tų žmonių planai dažnai viršija pačias didžiausias mūsų fantazijas. Suprantama, visa tai bus daroma taikos ir tvarkos atstatymo vardan, žmonijos gerovei, sutramdant chaosą ir prievartą (kuriuos visiškai sąmoningai jie patys ir sukels).

Tiesą sakant, aš nežinau ar galima tam dar kažkaip sukliudyti, ir ar neartėja prie pabaigos mūsų europietiškosios civilizacijos galas. Viskas ką su ginklu rankose gynė mūsų didvyriai protėviai, gali būti sunaikinta: šįkart užgrobėjai nepuls Europos su kariuomene , o nedidelėmis grupėmis pateks vidun per galines duris leidžiant dviveidžiams išdavikams, išėjusiems iš mūsų pačių tarpo, kurie viešai samprotauja apie taiką, meilę ir pagalbą artimam!

Nuo visos širdies aš tikiuosi, jog klystu, kad atsitiks kažkas, kas sutrukdys šiam pačiam blogiausiam scenarijui, kad pabėgėlių skaičius kažkokiu būdu bus kruopščiai reguliuojamas. Kad imigrantai bus tikrinami, ir tūkstančiams, išoriškai stipriems, sveikiems ir raumeningiems, ar turintiems dokumentus skirtingais vardais, bus atsakyta – juos išsiųs atgal arba į šalį, kuri atsakinga už jų tėvynės sugriovimą, tai yra į JAV!

Bet šioje vietoje aš manau, kad kažkas tokio neįeina į šį siaubingą naujosios pasaulio tvarkos planą, kurį siekia įgyvendinti globali oligarchija.

Tad, iš tiesų gali ateiti diena, kai dauguma normalių, nelabai turtingų Europos gyventojų gelbėsis Rusijos Federacijoje (turtingieji greičiausiai jau organizavo sau pasitraukimą į JAV) ir prašys šios didelės šalies pagalbos bei prieglobos. Juk Rusija – tai paskutinė stipri ir didelė europietiška šalis, kuri nėra ES sudėtyje, kuri neprivalo klausyti bepročių iš Briuselio įsakymų (kurie savo ruožtu klauso kitų bepročių iš Vašingtono įsakymų) , ir pas kurią vienintelę, bus pakankamai vietos (jei ji to panorės) priimti tiek žmonių ir svarbiausia, pakankamai didelė ir stipri kariuomenė, kad sugebėtų apginti savo piliečius nuo chaoso, kuris gali sekti pabėgėlių-imigrantų pėdomis.

Gal būt aš sutirštinu spalvas, bet pažiūrėkite video siužetus apie tai, kas jau šiandien vyksta Italijoje ir kitose šalyse Europos pietuose, ir apie tai, kaip kai kuriose ES šalyse valdžia išveja į gatvę senbuvius ir keičia juos imigrantais!

czechfreepress.cz