Imuosi naujo verslo. Su ES parama

Autorius: Artūras Račas Šaltinis: http://faktai.lt/lietuva/imuos... 2015-06-22 22:59:15, skaitė 3610, komentavo 0

Imuosi naujo verslo. Su ES parama

Viskas, nusprendžiau. Imuosi naujo verslo. Nes iš žiniasklaidos verslo nieko neišeina: Lietuvos bankas, Socialinės apsaugos ir darbo, Aplinkos, Ūkio ir Finansų ministerijos pinigų nesiūlo, o Vilniaus meras video klipų neužsakinėja.

Komplektuosiu ir pardavinėsiu krepšius. Ne “Prada”, ne J.Statkevičiaus, ne tuos, į kuriuos žmonės renka grybus ir daržoves. Jų šiandien laisvai galima įsigyti.

Aš rinkai siūlysiu tai, ko dar nėra, bet ko visiems labai reikia.

Mano krepšys vadinsis “Išlikimo krepšys”.

Jame bus:

  • radijo imtuvas su papildomais elementais
  • žibintuvėlis su papildomais elementais
  • maisto davinys trims paroms
  • 12 litrų vandens
  • mechaninins konservų atdarytuvas
  • vaistai ir vandenilio peroksidas
  • sauskelnės ir drėgnos servetėlės
  • žaislai ir knygos
  • tualetiniai reikmenys
  • miegmaišis
  • pieštukas ir popierus
  • degtukai

Viskas bus sudėta į gražų trijų spalvų (geltona, žalia raudona) brezentinį maišą, kurį puoš Gedimino stulpai.

Ant maišo bus skirtingų dydžių kišenėlės, kurios bus skirtos:

  • dokumentams
  • nuotraukoms
  • juvelyriniams dirbinimas
  • cigaretėms
  • alkoholiui

Ir dar atskira speciali kišenėlė prezidentės Dalios Grybauskaitės spalvotai nuotraukai (krepšyje bus jį perkant).

Visas krepšys, preliminariais skaičiavimais (be papildomų kišenėlių turinio), turėtų sverti apie 22,7 kilogramo.

Krepšiai bus siūlomi trijų skirtingų komplektacijų: runkeliams, paprastiems žmonėms ir elitui. Komplektacijos skirsis miegmaišių, maisto, sauskelnių, radijo imtuvo kokybe ir D.Grybauskaitės nuotraukos dydžiu.

Krepšio kaina, atsižvelgiant į dabartinį geopolitinį kontekstą ir Lietuvos vidaus poltinę situaciją, sieks nuo 127 iki 322 eurų (priklausomai nuo komplektacijos).

Išankstiniams užsakymams bus taikoma 7 procentų nuolaida.

Jei abejojate, ar mano verslas bus sėkmingas, reiškia apie tikrąjį verslą nieko neišmanote, kaip ir apie dabartinę Lietuvos situaciją.

Norėdamas, kad šį tą suprastumėte, paaiškinu, “Išlikimo krepšys”, kurio jūs tikrai neturite, jums yra būtinas norint išgyventi 72 valandas, kol ateis pagalba, kai prasidės karas su Lietuvai priešiškomis valstybėmis.

Todėl, jei norite išgyventi, kreipkitės jau dabar.

Pažadu, kad visi daiktai ir produktai “Išlikimo krepšyje” atitiks Europos Sąjungos standartus, nes projekto įgyvendinimui tikiuosi gauti Europos Sąjungos paramą. Taip pat tikiuosi, kad mano unikalią verslo idėją parems Ūkio ministerija bei jos finansuojamos viešosios įstaigos “Versli Lietuva” ir “Investuok Lietuvoje”

Negalvokite, kad mano viltys yra laužtos iš piršto: jei Europos Sąjungos, Ūkio ministerijos ir kitų mokesčių mokėtojų pinigais finansuojamų įstaigų paramą gali gauti organizacija, sugebėjusi sugeneruoti “Išlikimo krepšio” idėją tai kodėl ta parama neturėtų būti duodama tiems, kas tą idėją įgyvendins.

Jums galbūt kilo klausimų, kaip su galimybe išlikti ir išgyventi susijusios sauskelnės, vandenilio peroksidas ir D.Grybauskaitės nuotrauka?

Paaiškinu – sauskelnių reikia vaikams, jei tokių turite, taip pat tiems, kurie labai garsiai rėkia, tačiau susidūrę su realiu pavojumi, gali apsišlapinti. Pastaruju atveju galimos įvairios infekcijos ir peršalimo ligos.

Vandenilio peroksidas tinka maskuotis ir taip suklaidinti priešą laukiant, kol ateis pagalba. Jei nežinojote – tai jis puikiai keičia bet kokią plaukų spalvą į šviesią. Joks priešas rimtai nežiūrės į žmogų, kurio plaukų spalva šviesi, nes anekdotus apie blondinus ir blondines žino net priešiškų Lietuvai šalių kariai.

D.Grybauskaitės nuotrauka reikalinga kaip įrodymas, jog esate patriotas ir savas, jei kartais, atėjus pagalbai, kam nors kils abejonių, ar nesate “vatnikas”.

Pirmieji 69 įsigiję “Išlikimo krepšius”, gaus dovanų – Delfi straipsnių rinkinį apie Rusijos keliamą grėsmę bei skirtingą moterų krūtų dydį (su nuotraukomis).

Juk norite išlikti ir išgyventi?

* Už verslo idėją esu dėkingas vienintelei profesinio tobulinimo ir gerosios užsienio praktikos pritaikymo programai Lietuvoje, kuri suteikia galimybę jauniems profesionalams savo žiniomis ir idėjomis prisidėti prie modernios Lietuvos ateities kūrimo.