Liberastai šventė jankių imperijos dieną

Autorius: LTnacionalistas Šaltinis: http://revoliucija.org/2015/07... 2015-07-02 17:33:16, skaitė 2792, komentavo 0

Liberastai šventė jankių imperijos dieną

Eilinį kartą buržuazinės Lietuvos visuomenės grietinėlė susirinko į JAV ambasados (suprask: „Lietuvos“ kolonijos valdymo punkto) organizuotą JAV nepriklausomybės dienos (kuri yra liepos 4-ą) paminėjimą.

 

Į iš esmės pramoginiu renginiu buvusį paminėjimą suėjo, kaip ir galėjome tikėtis, visas vadinamasis „elitas“ – nuo įvairių homotolerastinių liberastų ir prieš mus ne vieną ikiteisminį tyrimą faktiškai inicijavusių mūsų „draugų“ kaip Rasa Juknevičienė ir Ko – iki neva „kairiosios“ socialdemokratinės Vyriausybės vadovo, premjero Algirdo Butkevičiaus.

Jau savotiška mūsų „respektabiliosios publikos“ tradicija tapusi JAV imperijos šventė labai aiškiai parodo, kas iš tikrųjų valdo Lietuvą, kai visi politikieriai, tiek iš „kairės“, tiek ir iš „dešinės“, kaip vabalai prie saldaus medaus lekia paliaupsinti pasaulio teroristinės valstybės Nr. 1, kaip tariamo „laisvės ir demokratijos“ etalono.

Tai, ką jie vadina „laisve ir demokratija“, daugybei žmonių Afganistane, Irake, Libijoje, Sirijoje, Lotynų Amerikoje ir kt. reiškia karą, chaosą, mirtis, tironiją, pavergimą ir išnaudojimą. Mums, lietuviams, tai reiškia šalies turto išgrobstymą ir tautos pažeminimą.

Mes matome, kad valdančioji klasė ir jai savo sielas pardavę politiniai apsišaukėliai, atstovaujantys taip vadinamas „tradicines“ (buržuazines-liberastines) partijas yra dėl milijonų nekaltų žmonių mirčių atsakingos imperialistinės-teroristinės valstybės – Jungtinių Valstijų – kišenėje.

Tai tik dar kartą pagrindžia mūsų teiginį, kad landsberginiai „patriotai“ neturi nieko bendro su lietuvių tauta ar Lietuvos nepriklausomybe, bet yra tik užsienio imperialistinio kapitalo, kuriam jie tarnauja ir kuriam jie yra parsidavę, valios vykdytojai.