Kas bendro tarp Seimo prostitutės, vaikgrobių lobistės Dovilės Šakalienės ir jurbarkiečio sadisto-žagintojo Manto Icikevičiaus?

Autorius: Dovilė Šakalienė Šaltinis: https://www.facebook.com/dovil... 2020-02-28 19:57:00, skaitė 1778, komentavo 2

Kas bendro tarp Seimo prostitutės, vaikgrobių lobistės Dovilės Šakalienės ir jurbarkiečio sadisto-žagintojo Manto Icikevičiaus?

Pasiskaitykite, kaip didžiausia seimo prostitutė, vaikgrobių lobistė, išverstaskūrė išgama Dovilė Šakalienė apgieda jurbarkiečio sadisto-žagintojo išgamos Manto Icikevičiaus išteisinimą.

Atkreipkite dėmesį, kaip šita gyvatė perdėlioja akcentus ir ASMENINĘ BANDITO kaltę perkelia ... VISAI VISUOMENEI. O po to pasiunčia užuominą - "message", kad šitą "SMURTO" visuomenę, tai yra MUS VISUS, reikia perauklėti.

Galima net neabejoti, kad norvegiški, išsigimėlių-pedofilų VAIKGROBIŲ MAFIJĄ aptarnaujantys fondai, jau paslaugiai yra paruošę ir "perauklėjimo metodikas", ir "finansinius stimulus" - tereikia tik, kad mūsų varganos bananinės respublikėlės valdžioje atsidurtų daugiau tokių moralinių išsigimėlių ir ŠAKALIŲ kaip šventoji Dovilytė...
---

Dovilė Šakalienė

Jiems abiems po 17.

Kiekvienas žiūrėdamas į tokio amžiaus savo vaikus sakome: dar visai vaikas, nori būti suaugęs.

Vienas vaikas psichiškai ir fiziškai suluošino kitą vaiką. Neslėpkime situacijos žiaurumo epitetais koreguodami tikrąjį vaizdą. Kikbokso čempionas (įsivaizduojam galingą vyrą) ir dešimtokė (mergaitė su kasomis). Bet jie vis dar vaikai. Iš kurių vienas pasielgė neįsivaizduojamai žiauriai.

Paauglei nustatytas dvigubas žandikaulio lūžis, nuo smūgių jai buvo pažeista trachėja, įskilo Adomo obuolys, buvo išmuštas dantis, o kitus pažeistus dantis teko specialiai sutvirtinti.
Mergaitei nustatytas potrauminio streso sindromas.

Taip pat įrodyti du sunkūs seksualinio pobūdžio nusikaltimai, kurių vienas – seksualinis prievartavimas, o kitas nutrūko pasikėsinimo stadijoje, tai – pasikėsinimas išžaginti.

Kelia pyktį teisingumo išraiška - trejus metus jis turės mokytis, dirbti ir gerai elgtis. Jei ne - sės trejiems metams. Daugeliui norisi keliskart griežtesnės bausmės.

Bet realiai šitoje situacijoje klaidos padarytos ne tik dabar. O tada, kai niekas nepastebėjo kaip visai šalia jų - kaimynystėje, klasėje - vieno vaiko sieloje susikaupė tiek žiaurumo, kad jis - jei nebūtų buvęs sustabdytas - galėjo užmušti kitą vaiką.

Žiaurumas neatsiranda iš niekur. Nė vienas vaikas negimsta nusikaltėliu. Tai gal neapsimeskim, kad šioje situacijoje įvyko tik vienas nusikaltimas praeitą vasarą. Praeitą vasarą mes tik pamatėm ilgo proceso rezultatą - ir tokių tiksinčių bombų turim daug.

Mokytis gyventi be smurto - nesmurtauti patiems ir neleisti kitiems smurtauti, neapsimesti, kad nematome blogų dalykų po nosimi ir išdrįsti keistis, nustatyti ribas ir būti realiu geru pavyzdžiu - daug daug sunkiau, nei rėžti komentarą "šaudyt tokius".

PS. Vaikinas padarė kraupų smurtinį nusikaltimą. Treji metai įpareigojimo mokytis ir dirbti be realaus poveikio jo elgesiui ir jo artimai aplinkai atrodo kaip biurokratiškas pasityčiojimas. Sankcija turi atitikti intencijos ir pasekmių žiaurumą. Ir kartu - ne VIETOJE SANKCIJOS, o šalia to raginu matyti kaip įvyksta tokios pasekmės ir neužsimerkti. Skaitydama apie šitą atvejį matau prieš akis kitus veidus iš kitų bylų - kiek jų, kurie matė kaip tėvas "stato bobą į vietą", kiek jų patyrė akis užpilantį įniršį patys mušami, kiek jų buvo mokomi nejausti niekinamai metant "tikras vyras neverkia" - ir taip tūkstančiais žodžių ir veiksmų auginami žiaurūs vyrai, geležiniais kumščiais ir išdegintomis sielomis.

---
Primenu, šita išgama - Dovilė Šakalienė SĄMONINGAI MANIPULIAVO narkomano, kurį "dengė" policija, nužudytu vaiku, kad PRASTUMTŲ vaikgrobių mafijos interesams paruoštą "Matuko reformą".