Į Europą ir vėl ateis milijonai, nes vietoj Sirijos numatytas „Didysis Izraelis“. 3 dalis

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2020-03-05 11:43:00, skaitė 857, komentavo 3

Į Europą ir vėl ateis milijonai, nes vietoj Sirijos numatytas „Didysis Izraelis“. 3 dalis

Pilietinis karas Sirijoje prasidėjo 2011 metais, o 2015 metų rugsėjo mėnesį, po eilinio Izraelio premjero Benjamino Netanyahu vizito į Maskvą, Rusija įvedė savo kariuomenę į Siriją.

Rusijos visuomenei buvo aiškinama, kad Rusija Sirijoje kovoja su tarptautiniu terorizmu, o kovoti su teroristais, Putino žodžiais, reikia kuo toliau nuo savo teritorijos.

Žinomo Rusijos-Izraelio žurnalisto Izraelio Šamiro nuomone, Rusijos funkcija Sirijoje – saugoti Izraelį. Šamiras rašo, kad „žydai Izraelyje klesti, nes jiems dirba tailandiečiai, kiniečiai, ukrainiečiai ir palestiniečiai, o rusai ir druzai juos saugo.“

Pretekstas Vasario 29 Redžepui Tajipui Erdoganui atidaryti savo sieną į ES buvo tai, kad Rusijos remiama Sirijos kariuomenė subombardavo Turkijos karinę koloną, o NATO neparėmė Turkijos, nepripažino jos agresijos auka.

Tas faktas, kad Rusija nereaguoja, kai Izraelis bombarduoja Sirijos teritoriją, gali byloti tiktai tai, kad Rusija iš tikrųjų tarnauja Izraelio sargu nuo teroristų atakų ir prisideda prie Sirų tautos genocido.

Rusų spauda 2017 metais rašė, kad tik per du metus nuo Rusijos karinio kontingento sustiprinimo Sirijoje, sionistai įvykdė virš 30 antpuolių prieš įvairius objektus Sirijos teritorijoje, tame skaičiuje esančius Rusijos priešlėktuvinės gynybos kontrolės zonoje. Bet Rusija neatsakė, neginė savo sąjungininko ir tylėjo... Izraelio antpuoliai kartojasi periodiškai iki šiol.

Rusijos portalas 3rm pateikia Vladimiro Putino asmens anketos (Forma Nr.1P) nuotrauką, kurioje pabraukti duomenys apie Vladimiro Šalomovo tėvus. Anketoje rašoma, kad jo tėvas yra rusas Putinas Vladimiras Spiridonovičius, o motina yra žydė Šalomova Marija Ivanovna.

Eduardas Hodos nėra toks kategoriškas dėl tokio Vladimiro Putino žydiškumo, ir jį vadina „pėdsakais“, tačiau, jo nuomone, Izraelis, JAV ir Rusija su Ukraina suformuos Chabado pasaulio valdymo trikampį.

Izraelis Šamiras apie situaciją Sirijoje rašo: „Sirijos prezidentas Bašaras Asadas nori sugrąžinti Idlibą, paskutinę provinciją, kuri nepripažįsta Damasko valdymo. Sirai mano, kad pilietinis karas užtruko per daug ilgai, ir jį reikia baigti. Rusai tam pritarė. Sočyje rusai ir turkai susitarė atidėti Idlibo klausimo sprendimą. Turkija per tą laiką turėjo disciplinuoti sukilėlius, bet tai jai nepavyko.“

Sukilėliai tęsė karinius veiksmus ir apšaudydavo sirų ir rusų karines pajėgas. Jie buvo rakštis sirams, šiitams ir rusams. Tuomet sirų kariuomenė užėmė Idlibą, o po to sekė Turkijos ataka. Turkų koloną vykstančią jų remiamiems sukilėliams į pagalbą subombardavo Sirų aviaviją, po to sekė turkų kovinių dronų spiečiaus ataka. Turkai pranešė, kad dronų atakos metu buvo sunaikinta 50 Sirijos tankų, 13 haubicų „Gvazdika“, 5 „Akacijos“. Pranešta apie priešlėktuvinės sistemos „Pancir-S“ sunaikinimą (17 milijonų dolerių).

Rusijos ekspedicinio korpuso Sirijoje likimas spręsis kovo 5 dieną Maskvoje per Vladimiro Putino ir Radžepo Tajipo Erdogano susitikimą. Jei Turkija užblokuos tiekimą per Bosforo ir Dardanelų sąsiaurius, Rusijos grupuotė liks be tiekimo.

Sinedrionas prašė Trampo ir Putino pastatyti Jeruzalėje trečią šventyklą

2016 metų lapkričio 10 dieną portalas Breaking Israel News pakvietė JAV ir Rusijos prezidentus apjungti savo pastangas ir įvykdyti Biblijoje aprašytą pavedimą atstatyti Jeruzalėje trečią šventyklą.

Vokietijos ir ES naikintoja Angela Merkel

2015 metais sionistė Angela Merkel pakvietė viso pasaulio migrantus atvykti į Vokietiją ir pasakė frazę: „mes tai galime“. Jos „galėjimas“ Vokietijai kainuos trilijoną eurų. Šiuos skaičiavimus pateikė Hansas-Werneris Sinn, buvęs Angelos Merkel patarėjas ir ilgametis ekonominių tyrimų IFO instituto prezidentas. Švedijai „pabėgėliai“ kainuos 347 milijardus eurų.

Globalistinė MIP melavo, kad atvyksta gydytojai, mokslininkai ir inžinieriai, tačiau tikrovė buvo visai kitokia. Atvyko neraštingi, mažaraščiai, tinginiai ir veltėdžiai, dažnai – nusikaltėliai ir teroristai. Žodžiu, milijonai veltėdžių ir socialinių parazitų. Jų logika buvo tokia: „mus pakvietė Merkel, mes jos svečiai, o svečiai nedirba“.

2018 metais Austrijos užsienio reikalų ministrė Karin Kneissl sukritikavo Vokietijos kanclerės Angelos Merkel migracijos politiką ir pavadino ją „migrantų siurbliu.“ Kaltindama kanclerę Merkel už „kvietimą“ migrantų į Europą, ministrė pasakė: „yra tokie žmonės pakeliui, kurie niekada neateitų. Aš buvau Artimuosiuose Rytuose 2015 metų rudenį ir sutikau daug žmonių, kurie kalbėjo: „Merkel mus pakvietė!“ Jie atsisakė savo darbo vietų, kad vykti į Europą“.

Vengrija pasistatė sieną, o Graikija yra neapsaugota

Po 2015 migrantų invazijos, kuri buvo finansuojamDž.Sorošo ir Europos centrinio banko, dalinusių apmokėtas debetines MasterCard korteles, jiems nereikėjo dokumentų, asmens pažymėjimų. Vietoj vardo ant kortelių atspausti ES ir UNHCR simboliai ir numeris. Buvo dalinami mobilieji telefonai su maršrutais ir kitokiomis kelionei reikalingomis programomis.

Neapsikęsdama su tokia padėtimi, Vengrija ėmėsi kontrpriemonių. Ji ėmė bausti nevyriausybines organizacijas už migracijos skatinimą, uždraudė jų nariams artintis prie pasienio ruožo, išvarė Sorošo universitetą iš Vengrijos, organizavo prieš šį tarptautinį nusikaltėlį reklamos kompaniją „Stop Sorošas!“. Vengrija pasienyje už 100 milijonų eurų pasistatė tvorą, kad sustabdyti naujas migrantų invazijos bangas. ES neprisidėjo prie pasienio tvoros, saugančios Šengeno zoną, o kritikavo ir kenkė Vengrijai.

Į Europą ir vėl ateis milijonai, nes vietoj Sirijos numatytas „Didysis Izraelis“. 3 dalis

Globalios migracijos paktas – pasirengimas naujai invazijai

2018 lapkričio mėnesį ES valstybių parlamentuose buvo svarstomas per prievartą brukamas „Globalus migracijos paktas“.

Vokietijos Bundestage įvyko debatai dėl šio pakto pasirašymo. Alternatyva Vokietijai (AfD) frakcijos Bundestage pirmininkas Aleksandras Gauland kreipėsi į parlamentarus tokias žodžiais: „Ponios ir Ponai, Bismarkas kartą pasakė: jeigu kažkur tarp dviejų valstybių sudaromas dar toks nekaltas paktas, reikia iš karto savęs paklausti, kas čia turi būti nužudytas“.

Kodėl „pasisako“ prieš deklaraciją, kai kalbama apie visiškai neprivalomą susitarimą, kaip tvirtina Federalinė vyriausybė, paklausė Gauland. „Kodėl JAV, Vengrija, Austrija, Lenkija, Kroatija nenori pasirašyti susitarimo?“ Atsakymas slypi pačiame pakte: migracija pristatoma tenai išimtinai kaip „šaltinis klestėjimo ir stabilaus vystymosi“. Nei žodžio apie tai, kad migracija destabilizuoja valstybes“.

Gauland dar pasakė: „Afrikos gyventojų skaičius auga kas 12 dienų 1 milijonu žmonių. Tai reiškia, kad per 18 dienų gimsta 1,5 milijonai migrantų, norinčių į Vokietiją. Tai, ką mes padarėme ir darome, ten net nepastebima“.

„JTO Migracijos paktas neįvardina pagrindinės priežasties prieglobsčio nei vienu skiemeniu: demografinis sprogimas. Tie, kas siūlo Europą [afrikiečių] nutekėjimui, silpnina Europą ir nepadeda Afrikai“.

D.Grybauskaitės ir S.Skvernelio iniciatyva gruodžio 4 dieną seimas pritarė JTO Globalios migracijos paktui, kuris garantuoja, kad ilgainiui Lietuva bus sunaikinta atėjūnų ordų. Dalia Grybauskaitė vardan šiltos vietos Briuselyje, kurios ji siekė, buvo pasirengusi paaukoti visus mūsų valstybės interesus, piliečių saugumą. Intelekto ir kompetencijos stygių buvęs policininkas Skvernelis kompensuoja pareigūno paklusnumu ir konformizmu. Tai idealus liberal-komunistinio rojaus angelas-sargas.

GMP (Global Compact for Migration) Jungtinėms Tautoms padeda kurti kontroliuojamą migracijos pramonę, kuriai būdinga pasaulinė migracijos biurokratija, viršnacionalinės organizacinės struktūros.

Toliau autorius rekomenduoja finansuoti Afrikoje „vystymosi centrus“, kaip tai daro Kinija, nes finansuoti visos Afrikos Europos šalys nepajėgios. Šis finansavimas turi būti „abipusiai naudingas.“ GMP tekste yra aiškūs įsipareigojimai, kurie kartojasi 100 kartų, kurie yra juridiškai privalomi.“

Pačioje GMP yra pernelyg didelių teisinių, sutartinių ir moralinių įsipareigojimų ir jie apima dešimtis kitų tarptautinių sutarčių, rezoliucijų, darbotvarkių, bendrų deklaracijų ir kt., turinčių atitinkamų teisinių ir ekonominių pasekmių pasirašiusioms šalims. GMP pagalba migracija pereina į JTO biurokratų, korumpuotų Afrikos elitų ir kitų bendrininkų rankas. Lietuva, pasirašiusi šį susitarimą, neteko teisės į savarankišką migracijos politiką ir turės arba įvykdyti sutartį, ar taps pažeidžiama.

Visos šios sutarties grėsmės, ekspertų nuomone, yra paslėptos begaliniame GMP tekste už raminančių žodžių, begalinio pliurpimo, pasikartojimų. melagingų tvirtinimų, taip paskleistos, kad normalus skaitytojas greitai atbunka ir jo galvoje lieka tik baisūs „genderiškai-jautrūs“ fotografijų vaizdai su migrantų vaikais, ir t.t. ir kilnios, seniai žinomos frazės apie pagalbą, tačiau jis neteisingai vertina GMP sutarties pavojus ir jos kvailumą visumoje. Nerealu tikėti, kad valstybės, pasisakiusios už GMP imsis kokių migrantų invazijos stabdymo veiksmų.

Į Europą ir vėl ateis milijonai, nes vietoj Sirijos numatytas „Didysis Izraelis“. 3 dalis

Į Europą ir vėl ateis milijonai, nes vietoj Sirijos numatytas „Didysis Izraelis“. 3 dalis

Turkų organizuotas įsiveržimas

Graikijos geografinė padėtis neleidžia šios šalies apsaugoti nuo invazijos vien ašarinėmis dujomis, aptverti visų salų irgi neįmanoma. Lesbo salą nuo Turkijos skiria tik kelių kilometrų jūros ruožas. Vien į Lesbo salą yra pasirengę įsiveržti 150 tūkstančių nelegalų. Graikų spauda pranešė, kad pirmadienį tik per 24 valandas Graikijos salose išsilaipino mažiausiai 1000 migrantų.

Briuselis yra Europos tautų naikinimo centras. Invazija bus vykdoma dozuotai, kad nesukelti naikinamų Europos tautų pasipriešinimo genocidui. Izraelio sionistų negąsdiną Europoje kylantis antisemitizmas: dalis ES žydų repatrijuos, o likę Europoje žydai bus priversti susitelkti po fašistinės sektos Chabad Liubavič vėliavomis (juodomis skrybėlėmis).