Sara Vagenknecht apie Vakarų nusikaltimus Sirijoje

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://jonaskovalskis.com/202... 2020-03-13 10:55:00, skaitė 927, komentavo 1

Sara Vagenknecht apie Vakarų nusikaltimus Sirijoje

Mūsų žmogus Berlyne Sara Vagenknecht, JAV kolonijos Vokietijos bundestago deputatė, Vokietijos Kairiųjų partijos lyderė apie JAV-NATO karo nusikaltėlių gaujos tarptautinį nusikaltimą Sirijoje. Schema labai tipiška Vakarų karo nusikaltėlių, piratų, konkistadorų mentalitetui. Kai kils noras balsuoti už JAV 5 kolonos veikėjus – konservus, liberastus, socdemus, nacionalistus, šaulius, fašistus – bei jų klonus visokius susivienijimus, santalkas, sąrašus ir panašius rusofobinius nykštukus, šią Vakarų kolonijinę schemą visada reikia prisiminti.

Pradžioje JAV-NATO kolonizatoriai surengia šalyje spalvotą revoliuciją (maidaną, sąjūdį, pavasarį, rudenį) ir nuverčia teisėtą valdžią vietinių banderlogų rankomis. Į valdžią pastato labiausiai degradavusius vietinės tautos veikėjus su viena būtina sąlyga – šitie JAV 5-koloniai bus valdžioje iki to momento, kol liokajiškai vykdys Vakarų nusikaltėlių įsakymus ir pardavinės Vakarų kolonizatoriams savo tautos, valstybės gyvybinius interesus, resursus. Tai jau įvyko beveik visose buvusiose tarybinėse respublikose, kur valdžioje esantys buržuaziniai nacionalistai tiesiog vykdo savo šalių totalinį naikinimą.

Sirijoje JAV-NATO nusikaltėlių gauja (JAV, Didžioji Britanija, Prancūzija, Italija, Vokietija, Turkija, Izraelis ir keletas mažesnių satelitų) 2011 metais pabandė Sirijoje įvykdyti sąjūdį, užvežė visą būrį samdinių-islamistų, spalvotų revoliucijų aktyvistų ir, po sėkmingo Libijos sunaikinimo ir Kadafio nužudymo, sugalvojo tą patį padaryti Sirijoje. Sirijos teisėta vyriausybė, prezidentas Bašaras al Asadas , ištikima Sirijos kariuomenė JAV-NATO karo nusikaltėlių gaujai pasipriešino, taikus sąjūdis-perversmas nepavyko.

Tada JAV-NATO karo nusikaltėlių gauja perėjo prie karinės agresijos prieš Siriją varianto – užvežė JAV išaugintą Al Kaidą, islamo teroristus, juos apginklavo, apmokė, sumokėjo ir paleido žudyti Sirijos liaudį. Tuo pačiu metu JAV-NATO nusikaltėlių gauja įvedė sankcijas neva prieš “diktatorių” Asadą, tačiau iš tiesų prieš Sirijos liaudį.

Maža to, JAV-NATO žudikai pavogė Sirijos liaudies pinigus ,laikomus Vakarų piratų bankuose. Tačiau ir tai ne viskas. JAV-NATO kolonizatoriai užgrobė Sirijos naftos ir dujų telkinius, pagrindinius Sirijos pajamų šaltinius, ir ėmė nei trupučio nesivaržydami, vogti Sirijos tautos turtą.

Šalyje po tokių JAV-NATO tarptautinių nusikaltimų prieš Siriją, žinoma, kilo humanitarinė katastrofa, atsirado milijonai pabėgėlių, kurie nuo karo baisumu bandė slėptis kaimyninėse šalyse. Turkijoje, kurią valdo su visomis pasaulio šalimis susiriejęs ligonis Erdoganas, pabėgeliai iš Sirijos gyvena itin baisiomis sąlygomis, todėl bando patekti į Europą. Erdoganas šiuos nelaimėlius pabėgėlius nuolat išnaudoja savo savanaudiškiems tikslams pasiekti – reikalauja iš ES kuo daugiau pinigų, kitaip grasina paleisti juos į ES.

JAV, ES, Izraelis ir toliau sau vagia Sirijos naftą, ir spjauna į visas tarptautines normas, siaubia šalį. Ir tuo pačiu metu Vakarai dėl visų nelaimių kaltina savo įvykdyto tarptautinio nusikaltimo auką – Siriją, Bašarą al Asadą, meluoja visam pasauliui apie Sirijos “režimo” nusikaltimus ir įvedinėja karo nualintai šaliai naujas sankcijas. Ir visa tai veidmainiai Vakaruose pristato kaip labai naudingą Sirijos tautai darbą.

Vakarų piratai jiezuitiškai varto akis ir sako – taip , mes žudome Sirijos civilius gyventojus, karius, taip mes vagiame Sirijos turtą, naftą, dujas, taip mes finansuojame islamo teroristus siautėjančius Sirijoje, taip, mes įvedėme daugybę neteisėtų sankcijų prieš Asado “režimą”, bet iš tiesų sankcijos yra adresuotos Sirijos tautai, taip pagaliau Vakarai yra išsigimę ir plėšrūs nužmogėję niekšai, tačiau – visa tai Sirijos labui, Sirijos žmonių labui, viskas vardan demokratijos, žmogaus teisių gynybos, ir apskritai – visi Vakarų patys baisiausi nusikaltimai žmoniškumui yra gėris Sirijos ir viso pasaulio žmonėms. Jeigu ne Rusija, tai JAV-NATO žudikai jau seniai būtų visus padarę laimingais, ta prasme arba vergais, arbai negyvais, tačiau liberaliai demokratiškais.

Apie padėtį Sirijojei mūsų žmogus Berlyne Sara Vagenknecht.

Kai klausysite eilinio euroatlantinio integratoriaus, prisiminkite, kaip Vakarų tarptautiniai nusikaltėliai gamina “demokratijas” ir “laisves”.