Paskutinė eurokarta?

Autorius: Versijos.lt Šaltinis: http://versijos.lt/paskutine-e... 2015-07-15 12:05:59, skaitė 3128, komentavo 0

Paskutinė eurokarta?

Po I Pasaulinio karo Europa nukraujavo ir buvo sužalota, po II Pasaulinio – tapo okupuota.

O mūsų keistų hibridinių karų dienomis, kai vyksta lėtai sruvenantis III Pasaulinis karas, Amerika galutinai sulaužė Europos saugumo ir gynybos sistemas, kaip ir patį identitetą.

Iš pietų Europai grasina Islamo Valstybė, ir rytų – Ukrainos benderininkai. Kas didesni laukiniai – arabai su čalmomis ar banderininkai su nacių kepuraitėmis – dėl to galima ginčytis. Mano požiūriu arabai fanatikai labiau riboti, jie turi tegu ir laukines, bet tradicijas. Ukrainos gi tamsa – postmodernistinė, ji net Viduramžių žemyne sukurti nesugebės, tiktai mirtį pasės…

ES iš vidaus griauna ekonominiai nuostoliai dėl antirusiškų sankcijų, visos eilės ES narių separatistinės nuotaikos ir musulmoniškų anklavų, nepaklūstančių europietiškiems įstatymams, didėjimas.

Sugriovusi ES gynybos ir saugumo sistemas, Amerika tuojau pat pasiūlė savo „paslaugas“ – dislokuoti ES šalyse sunkiąją ginkluotę, aviaciją ir karinius kontingentus, ypač palei sieną su Rusija. Tiktai „priešą“ Briuseliui amerikiečiai nurodė neteisingai.

Kol jankių apkvailinta Europa lauks rusų armijos įsiveržimo, Islamo Valstybė įsiverš į ES teritoriją. Tą patį gali padaryti galutinai protą praradę Ukrainos nacionalistai bei baudžiamieji batalionai, su kuriais jau šiandien Kijevas nesusitvarko ir nežino ką su jais daryti., kai juos išmaitinti ir kaip nuslėpti nuo pasaulio bendruomenės jų nusikaltimus.

Bet ar išliks pati toji „pasaulio bendruomenė“? Štai tik keli faktai iš besiartinančios link Europos tamsybės.

Norvegijoje prasidėjo asmenų, prievartavusių kūdikius teismas. Pagrindinis kaltinamasis, 32 metų amžiaus vyras, pripažino visus jam pateiktus kaltinimus, įskaitant tvirkinimo veiksmus savo 2 mėnesių sūnaus atžvilgiu.

2014 metų rugpjūtį pranešė, kad populiariausias vyriškas vardas Osle – Mohamedas. Tai įvyko pirmą kartą Norvegijos sostinės istorijoje. Priežastis: vietiniai gyventojai nebesidaugina ir sparčiai išmiršta. Per paskutinius kelis metus Mohamedo vardas dažniau už kitus skamba Anglijos ir Velso gimdymo namuose, tokiuose miestuose kaip Amsterdamas, Haga, Roterdamas, Utrechtas, Briuselis. O Milane šis vardas tapo populiariausiu ne tik tarp naujagimių, bet ir tarp verslininkų. Miesto Prekybos rūmų paskaičiavimais, 1600Milano verslininkų turi šį vardą.

2014 gegužę buvo pranešta, kad prostitucija ir prekyba narkotikais bus įtrauktos į britų BNP vertinimus. Apie tai buvo kalbama pranešime, kurį padarė Jungtinės Karalystės nacionalinė statistikos tarnyba (ONS). Naujovė įsigaliojo 2014 metų rugsėjį. Statistikų vertinimais, 2009 metais prostitucija atnešė britų ekonomikai 5,3 milijardo svarų, o prekyba narkotikais – 4,4 milijardo svarų pelną. Tokiu būdu bendras indėlis į britų bendrąjį nacionalinį produktą – 9,7 milijardo svarų.

Olandijoje nuo 2013 metų pedofilų organizacija atvirai ir laisvai propaguoja savo pažiūras. Martainas Vitenbogaardas, Olandijos pedofilų asociacijos įkūrėjas teigia: „Aš žinau, kad kai uždraudžia kasytis, tau ima niežtėti, tai tampa taip nepakenčiama, kad gyvenimas pavirsta pragaru“.

Nuo 2013 metų portugalų fermeriai ėmė gintis nuo plėšikų gaujų su ginklais rankose…

Ir t.t., ir t.t.

Supuvusi ir yranti iš vidaus Europa turi tik vieną atramą – Rusiją, Romos-Bizantijos paveldą. Bet būtent šią atramą iš po jos šiandien bando išmušti amerikiečiai ir proamerikietiškai nusiteikę vietiniai politikai. Padarę Rusiją savo priešu, europiečiai padarė priešu nuosavą ateitį, nuosavą egzistavimą.

Europa grimzta į pragarą. Laikas atkabinti savo vagoną nuo to išprotėjusių mašinistų vairuojamo garvežio.

www