Nuo balandžio 1-osios parazitai bandys solidarizuotis su sunkumus patiriančiais Lietuvos žmonėmis

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/nuo-ba... 2020-04-02 08:12:00, skaitė 735, komentavo 3

Nuo balandžio 1-osios parazitai bandys solidarizuotis su sunkumus patiriančiais Lietuvos žmonėmis

Žmonių (Landsbergių-Šimonytės) partijos vienas iš lyderių Gabrielius Landsbergis ir partijos senbūvė Irena Degutienė (ta pati, kuri kažkada pasakojo, kad Lietuva didžiuliu tempu mutuoja į autoritarinį Aleksandro Lukašenkos tipo režimą, o Seimas yra bejėgis ir virtęs apgailėtina dekoracija) ragina nuo balandžio 1-osios solidarizuojantis su ekonominius sunkumus dėl karantino patiriančia visuomene – atsisakyti reprezentacinių ir parlamentinių išlaidų naudojimo, o sutaupytus pinigus grąžinti į valstybės biudžetą.

„Be to, jei krizė gilės, karantino metu siūloma Seimo nariams susimažinti atlyginimą 10%“, - visuomeniniuose tinkluose paskelbė su žmonėmis ketinanti solidarizuotis Žmonių partijos porelė.

ekspertai.eu_komentaras3-07.png

Jei, negerbiami parazitai, norite darytis kiek padoresnę reklamą artėjant rinkimams, tai ne 10 procentų susimažinkite jums mokamas algas, o pasilikite 10 iš 100 procentų jums mokamų mokesčių mokėtojų pinigų.

Tada kažkiek gal ir atkreipsite dėmesį į save, o kai kas net ims sakyti, negi šitiems niekšeliams pagaliau prabudo sąžinė ir jie pagaliau imsis reikalingų darbų Tėvynei?

Ir jei jau taip darysite, tai tuos 90 procentų jums mokamos algos skirkite ne asmeniniam jūsų patriarcho Vytauto Landsbergio fondui, kuris toliau skirstytų pinigus savo satelitams, o pagalvokite apie kiek nors padoresnį tokių pinigų kelią.