Moteris ir jos keturkojai vyrai

Autorius: Versijos.lt Šaltinis: http://versijos.lt/moteris-ir-... 2015-07-26 10:38:33, skaitė 3402, komentavo 0

Moteris ir jos keturkojai vyrai

Europa toliau sėkmingai kraustosi iš proto ir virsta beprotnamiu. Nauja jo pacientė – Olandijos gyventoja Dominika Lesbriel, kuri nutarė ištekėti už savo šuns po to, kai nugaišo jos pirmasis vyras katinas. Tai jums ne kokia nors Santa Barbara, tai visiškai reali olandiška istorija, apie kurią rašo britų leidinys Mirror.

Dominika 16 metų buvo ištekėjusi už savo katino. Jam nudvėsus dėl inkstų nepakankamumo, moteris nutarė ilgai nesielvartauti ir ištekėti dar kartą. Dabar jau už šuns.

Našlė prisimena savo pirmą vyrą: „Aš poilsiavai Graikijoje ir sutikau jį ant jūros kranto. Trevisas buvo valkataujantis gatvės katinas, aš ėmiau jį šerti. Netrukus jis nustojo manęs bijoti. Kartą jis pavogė mano šlepetes, kai maudžiausi. O drauge su jomis – ir mano širdį“ – pasakojo 41 metų amžiaus našlė.

Moteris netgi sukūrė tinklapį MarryYourPet, kuriame naminių gyvūnų savininkai gali tuoktis su savo augintiniais. Portalas, kaip teigia Dominika, skirtas išimtinai dvasiniam artumui su mūsų mažaisiais broliais.