Teroristinės valstybės rusofašistai Lietuvos žemėje atliko žeminančią patikrą. Kodėl?

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/terori... 2015-08-05 10:06:58, skaitė 2957, komentavo 0

Teroristinės valstybės rusofašistai Lietuvos žemėje atliko žeminančią patikrą. Kodėl?


Teroristinės valstybės teroristai ir būsimieji okupantai atvykę patikrinti savo būsimos agresijos aukos. Nuotr. kam.lt

Krašto apsaugos ministerija pranešė, kad rugpjūčio 4 d. Lietuvos kariuomenės Mechanizuotojoje pėstininkų brigadoje „Geležinis Vilkas“, dislokuotoje Rukloje (Jonavos r.), lankėsi Rusijos ginkluotės kontrolės inspektorių grupė, kuri atliko karinio dalinio vertinimą pagal Europos saugumo ir bendradarbiavimo organizacijos (ESBO) 2011 m. priimto Vienos dokumento reikalavimus.
 
Brigados „Geležinis Vilkas“ vadas informavo Rusijos atstovus apie dalinyje tarnaujančio personalo skaičių, turimų pagrindinių ginkluotės ir technikos sistemų tipus ir skaičių, taip pat sudarys galimybę apžiūrėti jų pavyzdžius.

Skelbiama, kad lankydamiesi brigados padaliniuose ir bendraudami su ten tarnaujančiais kariais užsienio šalies inspektoriai galėjo susipažinti su dalinio kasdienine veikla.

Rusija – teroristinė valstybė. Apie tai Lietuvą ir visą pasaulį garsiai ir drąsiai yra informavusi Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Todėl ekspertai.eu kreipėsi į vyriausiąją ginkluotųjų pajėgų vadę, prezidentę D. Grybauskaitę klausdami – kodėl teroristinės valstybės taip vadinamiems „inspektoriams“ leidžiama lyg niekur nieko šniukštinėti Lietuvoje, kodėl Lietuva leidžiasi tautinį orumą žeminančiai patikrai, kurią atliko teroristinės valstybės rusofašistai*?

*Žodį „rusofašistas“ dažniausiai naudoja patriotinės konservatorių partijos atstovai, tuo parodydami tikrąjį teroristinės valstybės veidą.

SusijęUnikali valstybė Lietuva: prieš teroristus kovoja vienoje koalicijoje su teroristais