Anarchistai - Europos griovėjų penktoji kolona. Agresyvūs kairuoliai islamistų ir žmonių kontrabandininkų "naudingų idiotų" vaidmenyje

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://plus.google.com/u/0/11... 2015-08-10 16:00:06, skaitė 4097, komentavo 0

Anarchistai - Europos griovėjų penktoji kolona. Agresyvūs kairuoliai islamistų ir žmonių kontrabandininkų

Naujienos, kurių kažkodėl nesimato mūsų spaudoje. 

Pranešančioje apie tai, kad nelegalūs migrantai iš Afrikos, įsikūrę Prancūzijos Kale mieste, pastarosiomis dienomis reguliariai smurtu ir jėga bando šturmuoti Eurotunelį, jungiantį D.Britaniją su Prancūzija.

Tačiau nutylinčioje, KAS kursto, organizuoja ir moko ta negriukų minią taikyti smurtines taktikas.

Nesunku suvokti, jog patys mažaraščiai pabėgėliai, atvykę iš kraštų, kur žmogaus gyvybė yra vertinama ne daugiau, kaip kokio benamio šuns Kinijoje pabijotų taip įžūliai šokti prieš šalies, kurion norima patekti ir gyventi, valdžią. 

Afrikoje jie yra įpratę bijoti valdžios, kuri be jokių ceremonijų gali nugalabyti vietoje kelis šimtus jai paklūsti nenorinčių ir smurtauti pradėjusių negriukų. 

Todėl kažkas turi jiems paaiškinti, kad europietiškos valdžios galima nebijoti. Ir kad priešingai, nei jų gimtinėje, čia galima nebaudžiamai bandyti smurtu ir jėga įgyvendinti savo norus. Nepaisant to, kad jie prieštarauja valdžios įstatymams. Bei pamokyti, kaip tai daryti.

Trumpiau tariant, Prancūzijos teisėsauga išsiaiškino, jog už pastarųjų dienų Eurotunelio smurtinių šturmų kyšo britų leftistų ausys.

Būtent tos šalies anarchistai ir kitokie kairieji radikalai iš antieuropietiško judėjimo "No Borders" kurstė, mokė, organizavo ir net vadovavo "pabėgėlių" iš Afrikos smurtui prieš Prancūzijos bei Britanijos pareigūnus, ginančius Eurotunelį nuo invazijos.

Įdomus momentas, ar ne? 

Pasirodo, turime ne tik islamistų pogrindį, bet ir Europą į Afriką norinčių paversti ideologiškai angažuotų antieuropietiškų "naudingų idiotų" judėjimus.

Kurių atstovų, berods, turime ir Lietuvoje. 

Kiek seniai čia Delfio Monika ir kiti mass-medijų šulai leisdavo tai kairuoliškai radikalų publikai aktyviai reikštis savo puslapiuose, dergtis iš Lietuvos valstybės bei agituoti už Afriką Lietuvoje?

Tarp kitko, štai dar viena įdomi informacija iš Vokietijos - irgi nepastebėta mūsų spaudos:

Tenykščiai kairuoliai iš organizacijos Peng Collective internete ragina visus bendraminčius, pasiilgusius Afrikos savo namuose, dalyvauti nelegaliose migrantų pergabenimo iš Italijos, Ispanijos bei kitų Pietų Europos valstybių į savo kraštus, akcijose.

Tam jiems siūloma naudoti savo automobilius ir tipinę europietišką išvaizdą, tikinti, jog kokį šeimyninį kemperį, vairuojamą simpatiškų blondinų poros ir prigrūstą  negriukų, pasieniuose tikrins ne taip atidžiai.

Panašu, kad ir mūsiškiai leftistai netrukus suspurdės Senamiesčio vyninėse. Kai tik pasieks eilinis grantas iš Rozos Liuksemburg fondo...

Vokiškai:
http://www.focus.de/politik/deutschland/aktion-von-peng-collective-urlauber-sollen-fluechtlinge-ueber-die-grenze-nach-deutschland-schmuggeln_id_4862229.html

Rusiškas vertimas:
http://inopressa.ru/article/06Aug2015/focus/migrant_eu.html