Kiek, kur ir kokių branduolinių bombų reikia Lietuvai iki pilno išgelbėjimo

Autorius: Vincas Šaltinis: http://www.15min.lt/naujiena/a... 2015-08-20 13:14:27, skaitė 2913, komentavo 1

Kiek, kur ir kokių branduolinių bombų reikia Lietuvai iki pilno išgelbėjimo

2015 rugpjūčio 8 d. dar skandinaviškesnis nei delfis ale naujienų ale portalas www.15min.lt paskelbė, t.y. perpublikavo, turbūt net neskaitę, kolegų iš taip vadinamų “civilizuotų” vakarų straipsniūkštį: “JAV atominė bomba išgelbėjo Japoniją nuo tokio šalies suskaldymo kaip Korėjoje”. Į ką iš karto sureagavo lietuvos internautai - straipsnis pakomentuotas ekspertai.eu svetainėje, kurį perpublikavo LDiena.lt, o ir paskaičius komentarus absoliuti dauguma skaitytojų straipsnį įvertino itin neigiamai.

Paskaičius panašius kliedesius turėtų kilti tokie klausimai:

1) kad šalis būtų išgelbėta – ją reikia subombarduoti (pageidautina branduolinėmis bombomis)?

2) kadangi Lietuva labai nori būti išgelbėta tai kiek bombikių reikėtu tokiai šaliai?

3) na o kiek bombų reikės  jei norisi būti “visiškai išgelbėtiems”?

Atsakymai:

1) Sekant straipsnio logika, TAIP – norint šaliai padėti ją reikia bombarduoti. Ką, beje, mūsų kelrodės žvaigždės “civilizuotieji” vakariečiai labia sėkmingai daro – Korėja, Vietnamas, Irakas, Afganistanas, Libija, Sirija...

Beje tik žydas leido sau tokį įžūlų išsišokimą jis “civilizuotus” vakarus atsisako laikyti civilicuotais, kadangi aš nesu žydas tai tokio akiplėšiškumo sau neleisiu.

2) Tokiai šalelei kaip Lietuva pakaktų ir 1 bombikės. Bet tokio šalies gelbėjimo gali neleisti kaimyninės valstybės, nes nesinori būti apšvitintu, taip kad blogi tie mūsų kaimynai.

3) Na, o iki pilnos laimės, kad būti “visiškai išgelbėtiems” turbūt reikėtų kokių 3 vnt., nes tolygesnė radiacijos sklaida – geresnis “išgelbėjimas”.

Pirmą vnt. reikia numest kažkur ties Elektrėnais, kadangi ten šiandienai yra galingiausia elektrinė Lietuvoje (primenu VAE - šiandien nebe didžiausias elektros gamintojas, o pats didžiausias elektros vartotojas Lietuvoje), o taip pat magistralė Vilnius-Kaunas, bei pagailėkite brolių belorusų - jie juk nenori būti “gelbėjami”, todėl “gelbėjimo” smūgį reikia atitraukti kuo toliau nuo rytinės sienos. Taip nušausime net keletą zuikių vienu šūviu: būsime išgelbėti nuo elektros, nuo susisiekimo bei nuo ateities (radiacija visgi).

Antras vnt. turėtų būti užmestas ant Klaipėdos. Kadangi tai vienintelis uostas, o ir maždaug per vidurį nuo kiekvienos kaimyninės valstybės pasienių. Taip mes būsime išgelbėti nuo uosto (šiauriausiai esančio neužšąlančio uosto) – pačio pigiausio transporto, tai visgi pajamos, ir nuo kurorto pajūryje - Palanga vos už 30km.

Trečią vnt. reikėtų tėkšti kažkur Panevėžio zonoje, nes kaip čia gaunasi – jei jau “gelbėji” Lietuvą tai reikia “gelbėti” visą, o tai dar netyčia Aukštaitija taip ir liks “neišgelbėta”.

Bet man peršasi slogi mintis, kad vis dėlto žiauri grobikiška Rusija neleis “gelbėti” Lietuvos, nes radiacija sklinda gana toli ir tokį Lietuvos “gelbėjimą” jie gali traktuoti kaip savo pačių  “gelbėjimą”. Ir neteks mums minėti Lietuvos “gelbėjimo” “šventės”, kokią turi išgelbėtieji japonai.

Manau, 15minutiniai apsvarstys šitą mano pasiūlymą ir kitą sykį publikuodami panašią rašliavą pasinaudos smegenimis, o ne kitais organais, kurie tokiai veiklai nėra pritaikyti…

Nuoširdžiai to linki skandinavų žiniasklaidos ištikimas draugas Vincas.