Slapti RFID mikročipai jau randami skiepuose

Autorius: Anomalija.lt Šaltinis: http://anomalija.lt/2014/02/sl... 2015-08-21 03:22:51, skaitė 40087, komentavo 1

Slapti RFID mikročipai jau randami skiepuose

Nanotechnologijos mokslo sąvoka apima sukūrimą, tyrinėjimus ir panaudojimą ypač smulkių dalelyčių.

Žodis “nano” kilęs iš graikų ir lotynų kalbos ir reiškia „nykštuką”. Vienas nm (sutr. nanometras) lygus vienai milijoninei milimetro daliai, kitais žodžiais – tai viena dešimt tūkstantoji žmogaus plauko storio dalis.

Tobulėjant šioms technologijoms žmonių laukia ne tik nauji moksliniai pasiekimai, tačiau ir didėlis susirūpinimas dėl žmonių privatumo.

Tai realybė, o ne konspiracija. Mikročipai implantuojami į žmonių kūnus jau keletą dešimtmečių. Tai buvo slapti projektai, todėl implantų skaičius buvo nedidelis, o patys žmonės to net neįtardavo. Lygiagrečiai buvo atliekami bandymai su milijonais pelių ir kitų laboratorinių organizmų. Dabar pasiektas naujas etapas – mikročipai naudojami plačiai visame pasaulyje ir užsakovų tikslai neapsiriboja tūkstančiais individų. Metodas gali būti pritaikomas masiškai.

rfid2

rfid-cipas

Muotraukose – RFID (Radio Frequency Indentification technology) mikročipai. Jų matmenys siekia 0,4 mm x 0,4 mm, todėl juos paprasta implantuoti į organizmą per vakcinavimą. Šie RFID mikročipai gaminami kelių kompanijų pasaulyje. Pagrindinės implantų savybės:

– Itin maži matmenys, kurie leidžia juos įterpti į organizmą per skiepus, patiems žmonėms to nežinant.
– Mikročipai turi anteną, kuri leidžia tiek priimti signalą, tiek išsiųsti duomenis. Energija suteikiama nuotoliniu būdu (wireless technologija) per anteną.
– Mikročipas turi savo ID ir galbūt papildomų galimybių atlikti kitas funkcijas.

Pagal naujienų portalo wnd.com skelbiamą informaciją, labiausiai mikročipų implantavimas paplitęs JAV, tačiau apie šiuos atvejus raportuojama visame pasaulyje. Žurnalistas Jerome R. Corsi teigia, kad vien Ohajo valstijoje jau “sučipuojamas” kas antras naujagimis, be motinos sutikimo.

Kai kurios kompanijos pradeda reikalauti “sučipavimo” prieš įdarbinimą, o ateities planuose įvesti privalomą “sučipavimą” ir iš imigrantų, kurie norėtų dirbti JAV.

RFID implantų panaudojimo oficialūs tikslai

JAV ši technologija buvo legalizuota “the FDA” institucijos (JAV maisto ir narkotikų asociacija). Vieno šios institucijos departamento vadovas Tommy Tompson, priėmus teigiamą sprendimą leisti naudoti šią technologiją, paliko vadovaujantį postą ir tapo privačios kompanijos VeriChip, gaminančios tą technologiją, nariu.

Kaip teigia RFID implantų propaguotojai, čipavimas leidžia sekti žmogų ir apsaugoti jį nuo įvairių pavojų, pvz., kad naujagimiai nebūtų sumaišomi ligoninėse, leistų aptikti kraujyje naujus virusus ir užkirsti pavojų infekcijų plitimui, kovoti su terorizmu ir t.t.

RFID technologijos slaptieji tikslai

1. Kai kurie tyrinėtojai teigia, kad implantai turi įtakos vėžio susirgimams (tyrimai su pelėmis parodė išaugusių vėžinių susirgimų skaičių). Tokiu būdu manoma bus galimai mažinamas žmonių populiacijos skaičius pasaulyje.

2. Implantavimas duotų pradžią masiniam populiacijos sekimui nuotoliniu būdu, todėl kiekvieno žmogaus veiksmas neliktų nepastebėtas vyriausybės.

3. Tai gali tapti nauju ginklu prieš žmoniją. Tai vadinama elektronine – technine manipuliacija. Žmogaus elgesys gali būti koreguojamas įvairaus dažnio bangomis, kurių skirtingas bangos ilgis turi įtakos smegenų veiklai. Galima netgi priversti žmogų matyti NSO ir patirti nerealius įspūdžius, kurie neturi nieko bendro su realybe. Masinis “sučipavimas” leistų globaliai kontroliuoti žmoniją tiesioginiu būdu, patiems žmonėms to nesuvokiant. Žmonės gali būti manipuliuojami taip, kad manytų, jog tai jų nuosavas mąstymas.

Straipsnis parengtas pagal valstybe.wordpress.com inf.